Βόννη - Νάινερς Κέμνιτς
06/12 - 21:00
ΤΕΛΙΚΟ
86–82 (-)
#4 Η Ν Η Ν Η

ΒΟΝΝΗ - ΝΑΙΝΕΡΣ ΚΕΜΝΙΤΣ

Η Η Ν Η Η #12
Telekom Dome (6.000) 409 χλμ Κωδ. 5225

Βόννη - Νάινερς Κέμνιτς Προγνωστικά

Από τα πλέον αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής στην Γερμανία με τη Βόννη να είναι η γηπεδούχος που μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Κέμνιτς, αλλά η φιλοξενούμενη, παρά τις ήττες της φέτος, παραμένει μία ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και γεμάτο ρόστερ. Πάσο. 

Βόννη - Νάινερς Κέμνιτς Ανάλυση

Βόννη

Ανάλυση

Πριν από την διακοπή, γνώρισε την 4η ήττα της στο πρωτάθλημα και έμεινε εκτός 10άδας με ρεκόρ 4-4, από την Μπραουνσβάιγκ με 89-80 εκτός έδρας. Εκεί για τους παίκτες του Στάνκοβιτς, ο Μπιρτς είχε 16 πόντους και 4 ριμπάουντ, ο Γκάρετ είχε 15 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Μέρφι είχε 15 πόντους και 4 ριμπάουντ, με τον Κομιθιέρ να έχει 13 πόντους και 6 ριμπάουντ. Πλέον θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν να αλλάξει την εικόνα της προς το καλύτερο και έτσι στη θέση του τραυματία Μπάρε, έφερε από την Μπάμπεργκ τον έμπειρο Χέκμαν που έχει πάνω από 300 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία και ξέρει να παίζει σε ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει για την ομάδα της Βόννης, με τον Γκάρετ να παίζει για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του. Σε 13 παιχνίδια μετρά 8 νίκες κόντρα στην Κέμνιτς, αλλά οι περισσότερες είναι εκτός έδρας. 

Νάινερς Κέμνιτς

Ανάλυση

Φαίνεται ότι η συμμετοχή της στο Eurocup, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ομάδα του Παστόρε, που δεν μπορεί να βρει την ισορροπία που θέλει. Πριν από τη διακοπή, είχε χάσει εντός έδρας από την Άλμπα για το πρωτάθλημα με 85-89 και έτσι έμεινε στο 4-4 και στην 10η θέση. Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Μπρούερ είχε 18 πόντους, ο Γιέμπο είχε 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ οι Μίντσεφ και Νιούμαν είχαν από 14 πόντους με τον πρώτο να έχει 10 ριμπάουντ. Μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων, επέστρεψε για το Eurocup και έχασε εύκολα από την Τουρκ Τέλεκομ εντός έδρας με 63-87, μένοντας στην 8η θέση. Εκεί ο Σο είχε 16 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Γιέμπο είχε 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Μίντσεφ είχε 10 πόντους και 4 ριμπάουντ. Στα κενά των αγώνων των εθνικών ομάδων οι Μίντσεφ και Καζάμι-Κιν, έπαιξαν για τις χώρες τους και ευτυχώς γύρισαν χωρίς προβλήματα. Μοναδικό πρόβλημα ο Μπεντίμε που λείπει εδώ και καιρό, ενώ και πάλι 2 ξένοι παίκτες θα πρέπει να μείνουν εκτός 12άδας. 

Βόννη - Νάινερς Κέμνιτς Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.86
2
2.15

Βόννη - Νάινερς Κέμνιτς Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 225
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ