ΑΠΟΕΛ - ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ
5
-
0
Τέλος Αγώνα
«ΓΣΠ» Λευκωσίας (22.859)
Καιρός: Αίθριος
66 χλμ. (απόσταση)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΠΟΕΛ - ΑΕ Ζακακίου Προγνωστικά
Γλίτωσε το κάζο απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας το ΑΠΟΕΛ με δύο γκολ στο 90' και 90+1' για να πάρει το βαθμό (2-2). Καθόλου καλή η εικόνα της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία που παραδέχθηκε ότι δεν διάβασαν σωστά το ματς. Έπεσε από την 1η θέση. Από την άλλη η ΑΕ Ζακακίου ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο το πρωτάθλημα. Μόλις την Κυριακή πήρε τον πρώτο της βαθμό (2-2 με Σπάρτακο). Δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Ποντάρεται ο άσος με -3.5 στο χάντικαπ κοντά στο 1.55.
Σχόλια αγώνα:
Μονό παιχνίδι για την φάση των «32». Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τη λήξη του 90λεπτου ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Σύγκριση αποδόσεων
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.04
X
13.00
2
36.00
Betting Facts
Η ομάδα ΑΠΟΕΛ έχασε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΑΠΟΕΛ, έχει επαληθευτεί 4 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ομάδα ΑΕ Ζακακίου έχασε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΑΕ Ζακακίου, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.3
Κριτικές παικτών: 7.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ