ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - ΤΡΕΠΤΣΑ

Τρέπτσα
85 - 74
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
field
PAOK Sports Arena (8.500)
distance
365 χλμ. (απόσταση)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ - Τρέπτσα Προγνωστικά

Πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ, που με οδηγό την περσινή σεζόν, θέλει και φέτος να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη και οι δυνατότητές της θα φανούν μόνο μέσα από νίκες, που θα ανεβάσουν το ηθικό του ρόστερ. Δεν τρομάζει η Τρέπτσα αλλά σίγουρα δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Θα φτάσει στη νίκη ο ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να περιμένουμε μεγάλη διαφορά, δεδομένης και της περιόδου.
1 & Τρέπτσα (+16.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ

Τρέπτσα

?
Η Η Η Η Η Η

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.09
2
10.00

Αναλύσεις Ομάδων

ΠΑΟΚ
?
Ν
Η
Η
Ν
Η
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Μετά την ήττα με 93-83 στην έδρα του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Ηρακλή με στόχο μόνο τη νίκη. Επρόκειτο ουσιαστικά για ένα σημαντικό τεστ που θα έδειχνε πάνω κάτω το επίπεδο του φετινού ρόστερ. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν sold out και είδαν την ομάδα τους να κερδίζει με 84-82 σε ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς είχαν το προβάδισμα από την αρχή της αναμέτρησης, ωστόσο ένα κρεσέντο του Φόρμαν και συνεχόμενες κακές επιλογές του ΠΑΟΚ έκαναν το σκορ 79-80. Ο Μπράουν με τρίποντο έδωσε ανάσα ενώ με το σκορ στο 82-82 έβαλε και τις βολές πριν ο Ντίμσα κόψει τον Φόρμαν στην εκπνοή. Κομβικός στο τέλος ο Μπράουν, που είχε και 23 πόντους. Στους 15 ο Κόνιαρης, που άλλαξε τον ΠΑΟΚ όταν μπήκε στο παρκέ. Δεν ήταν ευχαριστημένος ο Ζντοβτς, που ζήτησε περισσότερη συγκέντρωση από τους παίκτες του. Πρεμιέρα σε έναν αρκετά απαιτητικό όμιλο, όπου υπάρχουν και οι Μπράουνσβαϊγκ και Ανβίλ. Δεν υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα για τους φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης.
Τρέπτσα
?
Η
Η
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

H Τρέπτσα είναι η πρωταθλήτρια ομάδα του Κοσόβου. Πρόκεται για μία ομάδα, που την τελευταία διετία γνώρισε μεγάλη άνοδο, κατακτώντας τίτλους και παίζοντας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μπορεί οι περισσότεροι να έμαθαν πως υπάρχει μπάσκετ στο Κόσοβο πέρυσι, όταν το Μαρούσι αντιμετώπισε την Πέγια, ωστόσο η Τρέπτσα, όχι μόνο υπάρχει αλλά έχει "ρίξει" και αρκετά λεφτά. Το επίπεδο των γηγενών δεν τρομάζει με εξαίρεση τον κόουτς, Μπετσίραγκιτς, που το καλοκαίρι οδήγησε τη Βοσνία στους 16 του Eurobasket. Στο ρόστερ γνωρίζουμε τον σέντερ, Τσαντ Μπράουν, που πέρυσι αγωνιζόταν στο Περιστέρι. Ο γκαρντ, Σον Τζόουνς με συνεχόμενη παρουσία σε BCL και Eurocup και ομάδες όπως η Χάποελ Χολόν, η Τσεντεβίτα κλπ. Ο γκαρντ Τζακόρι Πέιν που έπαιζε πέρυσι στη Β' Γαλλίας και ο Ράσελ, που ήρθε από τα Εμιράτα ολοκληρώνουν την παρουσία των ξένων. Αποκλείστηκε από τους Ντιουκς με 80-68 στα προκριματικά του BCL, ενώ πριν 10 μέρες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κοσόβου, ηττήθηκε με 80-86 στο ντέρμπι με την Πέγια.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ