Ανάλυση: Γνώριζε εξ αρχής πως το έργο της στη Νέα Σμύρνη θα ήταν πολύ δύσκολο και αναμενόμενα γνώρισε την ήττα, την τέταρτη σε πέντε αναμετρήσεις, αυτή τη φορά με 2-0 από τον Πανιώνιο. Η διοίκηση προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Μπαδήμα. Νέος προπονητής ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος είχε αποχωρήσει προ ημερών από το Αιγάλεω. Όσον αφορά το ματς με τον Πανιώνιο, στο 13' από σέντρα του Φαν ντερ Βάτερ ο Μωραΐτης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ιστορικό και πέντε λεπτά αργότερα είδε την εστία της να παραβιάζεται για δεύτερη φορά, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό τους, η ίδια η Ηλιούπολη δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να απειλήσει και μοιραία έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο. Έτσι, παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και με πολύ δύσκολο το έργο της σωτηρίας. Νέος γενικός αρχηγός ο Πέτρος Σταθάκης, πρώην της Παναχαϊκής, ο οποίος επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια.
Αγωνιστικά νέα: Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Ηλιούπολης. Σταθερά τιμωρημένος παραμένει ο Καρανίκας (δεξί μπακ), ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της ποινής του. Επιστρέφει ο Μπουγαϊδης (στόπερ) που εξέτισε την ποινή του. Τραυματίας ο χαφ Θωμαΐδης.
Ανάλυση: Απέσπασε έναν ακόμα σημαντικό εκτός έδρας βαθμό, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μαρκό. Ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Βενάρδος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 18' ο Γκίνης είχε σημαντική επέμβαση και μέχρι την ανάπαυλα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Η επιμονή των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος απέδωσε καρπούς στο 59’, με τον Σεμπά να ισοφαρίζει σε 1-1. Περισσότερο προσπάθησε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης να διατηρήσει το υπέρ της σκορ, παρά να ψάξει το δεύτερο γκολ. Συνεχίζει να δείχνει εξαιρετική εικόνα και βάζει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους της. Θέλει να μπει στα πλέι οφ, αλλά αμυντικά δεν μπορεί να κρατήσει εύκολα το μηδέν και ψάχνει τον τρόπο να βελτιωθεί.
Αγωνιστικά νέα: Δεν ανακοίνωσε αποστολή η ομάδα της Ελλάς Σύρου, ωστόσο δεν υπάρχουν αναφορές για τυχόν απουσίες λόγω τραυματισμών. Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, μιας και άπαντες είναι στην διάθεσή του.
Επιστροφές - Απουσίες
Ηλιούπολη
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
N. Karanikas
Α
25/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
D. Thomaidis
Μ
0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
4
Ελλάς Σύρου
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
TιμωρημένοιΤραυματίεςΆρρωστοιΑμφίβολοιΕπιστρέφουνΆλλοι λόγοι Αγώνες που απουσιάζουν
Η Ηλιούπολη αναζητεί την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, στο ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο και παράλληλα με την επιστροφή γνώριμων προσώπων στα αποδυτήρια. Η Ελλάς Σύρου έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, αλλά δύσκολα να φύγει με διπλό. Εμπιστοσύνη στην έδρα και στα λίγα γκολ.
Η Ηλιούπολη αναζητεί την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, στο ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο και παράλληλα με την επιστροφή γνώριμων προσώπων στα αποδυτήρια. Η Ελλάς Σύρου έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, αλλά δύσκολα να φύγει με διπλό. Εμπιστοσύνη στην έδρα και στα λίγα γκολ.