Ντιζόν
LNB
Κωδικός Κουπονιού: 5007
Ντιζόν

ΝΤΙΖΟΝ - ΛΕ ΜΑΝ

Λε Μαν
89 - 91
Live
Τέλος Αγώνα
26/09/2025 (21:30)
Top αποδόσεις
field
Palais des Sports J.M. Geoffroy (5.000)
distance
370χλμ. (απόσταση)

Ντιζόν - Λε Μαν Προγνωστικά

Πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη για εκτιμήσεις και σημεία. Παραδοσιακά δυνατή εντός η Ντιζόν, αλλά η Λε Μαν πέρυσι πήρε αρκετά «διπλά». Καλύτερη επιλογή δείχνει το over 168.5 πόντων μιας και αμφότερες μπορούν να πάνε σε υψηλό σκορ. 
Οver 168,5 πόντοι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.86
2
2.00

Αναλύσεις Ομάδων

Ντιζόν
?
Η
Η
Ν
Η
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η Ντιζόν θέλει φέτος να επαναλάβει την περσινή της πορεία όπου βρέθηκε στα πλέι οφ, μέσω από την διαδικασία των play in. Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά η Ντιζόν έχει ένα πλεονέκτημα που είναι η έδρα της, που θεωρείται από τις πιο δυνατές στην Γαλλία. Στα χαρτιά δείχνει ενισχυμένη μετά τις μεταγραφές τις οποίες έκανε αλλά όλα θα φανούν στο παρκέ. Ο Λοράν Λενιαμέ παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας αλλά ενόψει της πρεμιέρας με την Λε Μαν έχει μπροστά του σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και τρεις παίκτες αμφίβολους. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Χόλστον (13.7 πόντοι, 1.7 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ), τον Άξελ Ζουλιέν και τον Ουίλιαμς Νάρας, όλοι με προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες ημέρες. Πάντως απουσίασαν από το τελευταίο φιλικό της Ντιζόν, όπου έχασε με 73-70 από την Βιλερμπάν. «Πάντα η πρεμιέρα κρύβει παγίδες, η Λε Μαν έδειξε πέρυσι πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι εκτός έδρας» είπε ο τεχνικός της Ντιζόν. Μοιρασμένη η παράδοση στα τελευταία δέκα παιχνίδια αμφότερες από πέντε νίκες. 
Λε Μαν
?
Η
Η
Ν
Η
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η χρονιά επίσημα ξεκίνησε ήδη για την Λε Μαν η οποία έδωσε το παρών στο  Final-4 του Super Cup στην Γαλλία όπου έκανε μία μεγάλη νίκη στον ημιτελικό κερδίζοντας με 90-87 την Παρί με τον Μπόγκς να έχει 20 πόντους, ο Χάντγκινς είχε 19 πόντους με 5 ασίστ, ο ΝτιΛέο 17 πόντους με 6 ριμπάουντ, ο Τόμας 11 πόντους. Στον τελικό δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Μονακό και γνώρισε την συντριβή με 104-79. Ο Μπογκς ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ με 24 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο ΝτιΛέο πέτυχε 13 πόντους, ο Ζαν πρόσθεσε 11 πόντους. Τώρα ξεκινάει εκτός έδρας το φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Ντιζόν, με τον Γκιλιέμ Βιζάντε: «Κάθε πρεμιέρα πάντα κρύβει δυσκολίες και ειδικά σε μία έδρα όπως της Ντιζόν. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τώρα, ούτε εμείς ούτε ο αντίπαλος μας. Στο Super Cup είδαμε κάποια καλά στοιχεία αλλά θέλουμε βελτίωση». Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός της Λε Μαν δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, άπαντες είναι στην διάθεση του.