Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτιζάν
-
Live
Τέλος Αγώνα
18/09/2025 (12:30)

Παναθηναϊκός - Παρτιζάν Προγνωστικά

Πολλές και σημαντικές απουσίες για τις δύο ομάδες. Η εικόνα τους δεν θα έχει μεγάλη σχέση με όσα θα δούμε στη regular season. Περιμένω υψηλό τέμπο και πιθανότατα μεγάλο σκορ, οπότε πάμε με το Over 165.5
Over 165.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" - Οι αγώνες διεξάγονται στην "John Cain Arena" της Μελβούρνης

Παναθηναϊκός

Παρτιζάν

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Παναθηναϊκός

Ανάλυση

Το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" διεξάγεται φέτος στη Μελβούρνη σε μια κίνηση με ξεκάθαρους εμπορικούς σκοπούς από τον Παναθηναϊκό. Η φετινή προετοιμασία γίνεται μετ'εμποδίων για τους "πράσινους" λόγω του EuroBasket, καθώς πολλοί από τους παίκτες, αλλά και ο προπονητής είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Έτσι, μπορεί η αποστολή ταξίδεψε για την Αυστραλία σε δύο δόσεις, με τους Σλούκα, Μήτογλου, Καλαϊτζάκη, Τολιόπουλο, Σαμοντούροφ, Γιουρτσεβέν, Ερνανγκόμεθ, Αταμάν και Γιλιντιρίμ να αναχωρούν την Τρίτη, ενώ αργότερα ενσωματώθηκε και ο νεοφερμένος Ρισόν Χολμς, που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του. Εκτός έμειναν οι Τσέντι Όσμαν (οστικό οίδημα), Τι Τζέι Σορτς (ίωση) και οι ανέτοιμοι Ματίας Λεσόρ και Μάριους Γκριγκόνις. Στα προηγούμενα φιλικά, ο Παναθηναϊκός, που είχε στη σύνθεσή του πολλούς παίκτες που απλά βοηθούσαν στην προετοιμασία, νίκησε τον Κολοσσό με 92-89 και έχασε από το Περιστέρι με 90-93.
Παρτιζάν

Ανάλυση

Σταθερή καλεσμένη του Παναθηναϊκού στα τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ακόμα και όταν αυτά γίνονται στην Αυστραλία. Οι Σέρβοι είχαν κι αυτοί προβληματική προετοιμασία, καθώς είχαν προκύψει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς. Δεν έκαναν το ταξίδι για την Μελβούρνη ο Ισαάκ Μπόνγκα, που πριν από λίγες μέρες στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Γερμανίας και οι τραυματίες Ταϊρίκ Τζόουνς, Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Φρανκ Ντιλικινά. Αντίθετα θα παίξουν οι Βάνια Μαρίνκοβιτς και Κάρλικ Τζόουνς, με τον πρώτο να επιστρέφει μετά την παρουσία του με την Σερβία στο EuroBasket και τον δεύτερο να ξεπερνάει τον τραυματισμό του. "Έχουμε σοβαρό πρόβλημα στη ρακέτα. Χρειαζόμαστε 6 παίκτες ρακέτας και αυτή την στιγμή έχουμε 4, εκ των οποίων μόνο οι Πάρκερ και Οσετκόφσκι είναι διαθέσιμοι. Θα πρέπει να πάρουμε κι άλλον ψηλό, προσπαθούμε εδώ και καιρό", δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ