Βιλερμπάν
LNB
Κωδικός Κουπονιού: 5137
Βιλερμπάν

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΝΤΙΖΟΝ

Ντιζόν
84 - 83
Live
Τέλος Αγώνα
17/05/2025 (19:00)
Top αποδόσεις
field
Astroballe (5.556)
distance
171χλμ. (απόσταση)

Βιλερμπάν - Ντιζόν Προγνωστικά

Η Βιλερμπάν «καίγεται» για την νίκη ώστε να πάρει την 1η θέση στην βαθμολογία υπό προυποθέσεις. Η Ντιζόν παίζει χωρίς άγχος και αυτό την κάνει εξαιρετικά επικίνδυνη όπως έδειξε και την νίκη επί της Παρί. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη, οπότε το χάντικαπ δεν τους ενδιαφέρει, μένουμε μακριά.

Σχόλια αγώνα:

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου

Βιλερμπάν

Κατάταξη: 2η

Ντιζόν

Κατάταξη: 8η

87.8 Μ.Ο. Επίθεσης 87.6
83.4 Μ.Ο. Άμυνας 83.4
4.4 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων 4.2

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.16
2
6.30

Αναλύσεις Ομάδων

Βιλερμπάν
Κατάταξη: 2η
?
Η
Ν
Ν
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η Βιλερμπάν μετά από τέσσερις νίκες δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Λε Μαν και γνώρισε βαριά ήττα εκτός έδρας με 97-80. Ο Μαλεντόν 21 πόντους και 6 ασίστ, ο Ρόμπερσον πέτυχε 14 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Σακό είχε 10 πόντους με 7 ριμπάουντ. Δεν... πλήρωσε βαθμολογικά την «γκέλα» της με ρεκόρ 22-7, είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Παρί και την Μονακό. H Βιλερμπάν με νίκη μπορεί να βγει 1η αλλά και 2η ανάλογα τι θα κάνουν Παρί και Μονακό. Κι αυτό γιατί μειονεκτεί σε σχέση με την Παρί, έχει πλεονέκτημα με την Μονακό. Επίσης σε τριπλή ισοβαθμία η Βιλερμπάν θα τερματίσει στην 1η θέση στην κανονική περίοδο. Ουσιαστικά θέλει νίκη της και νίκη της Μονακό για να είναι σίγουρα 1η. Αν χάσει και κερδίσουν Παρί, Μονακό, πάει 3η. Αν χάσει και κερδίσει η Παρί, πάει 2η, με ήττα της, ήττα Παρί και νίκη Μονακό πάει 3η. Eκτός παραμένουν οι Καχουντί (4.5π) , Εντιαγέ 8π, 4.2ρ,1.3ασ) και Μπεντίλ (6.3π, 2.5ρ, 1.2ασ). Αμφίβολος ο Λοβέρν (12.8π, 4.2ρ., 1.3ασ). 
Ντιζόν
Κατάταξη: 8η
?
Ν
Ν
Ν
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ντιζόν η οποία μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, η πιο εντυπωσιακή φυσικά η τελευταία μέσα στην πρωτεύουσα απέναντι στην Παρί με 96-95, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε από την αρχή και λίγο έλειψε να «αυτοκτονήσει», δεχόμενη ένα 28-13 στην τελευταία περίοδο. Ο Ζουλιέν ήταν εξαιρετικός αφού έκανε «double double» με 16 πόντους και 11 ασίστ, ο ΜακΝτάφι είχε 16 πόντους, ο Σενγκφελντέρ πρόσθεσε 15 πόντους, ο Χρόβατ είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Καμαρντάιν 12 πόντους, ο Μπουθ 11 πόντους, ο Ντοκοσί 8 πόντους και 5 ριμπάουντ. Με την νίκη αυτή η Ντιζόν βρέθηκε στην 7η θέση με 15-14 και με νίκη θα τερματίσει σε αυτή, όσον αφορά τα play in. Με τις Σαλόν και Νανσί στο -1, ακόμα και αν χάσει η Ντιζόν, σε τριπλή ισοβαθμία ή διπλή ισοβαθμία, πάει θα είναι στην 7η θέση, αφού έχει πλεονέκτημα απέναντι σε Σαλόν και Νανσί. Αμφίβολος ο Ζουλιέν (7.3π., 2.4ρ., 6.1ασ.) που έπαιξε τραυματίας με την Παρί, εκτός ο Χόλστον με 13.7 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ.