Ντούκλα Πράγας
Ντούκλα Πράγας

ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Μπάνικ Οστράβα
1 - 2
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
referee
Ντόμινικ Στάρι (Τσεχία)
field
Juliska (8.150)
weather
Καιρός: Άστατος
distance
371 χλμ. (απόσταση)
Ντούκλα Πράγας - Μπάνικ Οστράβα
Ντούκλα Πράγας - Μπάνικ Οστράβα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντούκλα Πράγας - Μπάνικ Οστράβα Προγνωστικά

Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται η Ντούκλα και εντός δυσκόλεψε μέχρι και τη Σλάβια, ωστόσο η Μπάνικ είναι σε τρομερή κατάσταση και παρά την κούραση που θα βγάλει από το ματς Κυπέλλου, μπορεί να περάσει από το «Γιουλίσκα». Δίκαιο το διπλό στις τιμές που κυκλοφορεί, νοστιμίζει μαζί με το Over 1,5.
2 & Over 1,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντούκλα Πράγας

Μπάνικ Οστράβα

14 Goal/Goal 13
27 Over 1.5 25
11 Over 2.5 13

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
4.80
X
3.95
2
1.76

Αναλύσεις Ομάδων

Ντούκλα Πράγας
?
Ν
Ι
Ν
Ι
Ι
Ι
Φόρμα ομάδας
  • Under 2,5 τα 4/5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους
  • Μετράει 17/28 N/G
  • Tα 17 από τα 32 πιο πρόσφατα ήταν Over 2,5

Ανάλυση

Μεγάλωσε το καλό σερί στο οποίο βρίσκεται και με το διπλό επί της Μλάντα, είναι πλέον αήττητη για 6 αγώνες! Μείωσε τη διαφορά από την 13η θέση, αλλά χρειάζεται να συνεχίσει έτσι αν θέλει να γλιτώσει τα μπαράζ. Κέρδισε με 1-0, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με μέτρια εμφάνιση από πλευράς Ντούκλα αλλά ήταν πιο αποτελεσματική από την αντίπαλό της. Είχε καλό ξεκίνημα, δεν επέτρεψε στη Μλάντα να φτιάξει πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε εξίσου καλά, απείλησε ξανά και τελικά βρήκε το γκολ με αρκετή δόση τύχης. Στο 84’ μετά από κόρνερ, ο Τσέρμακ έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού κόντραρε στα σώματα των αμυντικών της Μλάντα. Εξέτισαν οι Λούντβιτσεκ (Α) και Χάσεκ (Α). Tραυματίες οι Σβόζιλ (Α), Σπατένκα (Ε), Σβόμποντα (Α), Χόλις (Α), Αμπλερ (ΜΕ) και Μεσάνοβιτς (Ε). Αμφίβολος ο Βόντρασεκ (Α).
Μπάνικ Οστράβα
?
Ν
Ι
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Μετράει 17/30 N/G τελευταία
  • 6 σερί N/G εκτός έδρας
  • Το 1998 το πιο πρόσφατο διπλό της Μπάνικ στην Πράγα

Ανάλυση

Την Τετάρτη (9/4) πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γιάμπλονετς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Τσεχίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Όλομουτς. Μικρό ροτέισον από τον κόουτς Χάπαλ, καλή εμφάνιση από την ομάδα του και τον Ρίγκο στο 64’ να λύνει τον Γόρδιο Δεσμό με απίθανη εκτέλεση φάουλ. Ο κίπερ Χόλετς την κράτησε ζωντανή όταν χρειάστηκε. Νωρίτερα στο πρωτάθλημα είχε παραχωρήσει 1-1 στη Σπάρτα Πράγας και παρέμεινε στο +2. Δείχνει ικανή να το πάει μέχρι τέλους και να διεκδικήσει το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπήκε κάπως νωθρά στο ματς, ωστόσο μετά το μισάωρο κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή της και στο 33’ ο Σιν με υπέροχη ενέργεια και δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Πριν το ημίχρονο ο Πρεκόπ είχε κλασική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 51’ δέχθηκε το 1-1, αλλά στη συνέχεια δεν δέχθηκε τρομερή πίεση. Είχε ακόμη μία καλή φάση στο 79’ όμως το 1-1 παρέμεινε. Τραυματίες οι Φουκάλα (Α) και Γκριγκάρ (Μ).

Επιστροφές - Απουσίες

Ντούκλα Πράγας
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
R. Holiš
Τραυματίας
2
13
4/0
Α
M. Svoboda
Τραυματίας
2
9
2/0
Α
D. Ludvíček
Επιστρέφει
4
1
21/1
Α
D. Hašek
Επιστρέφει
4
1
23/1
Α
T. Vondrášek
Αμφίβολος
4
1
20/1
Α
J. Svozil
Τραυματίας
4
1
8/0
Μ
M. Ambler
Τραυματίας
3
16
7/1
Ε
M. Mešanović
Τραυματίας
4
10
19/4
Ε
F. Špatenka
Τραυματίας
3
0
23/1
Μπάνικ Οστράβα
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
M. Fukala
Τραυματίας
2
5
3/0
Μ
S. Grygar
Τραυματίας
2
4
12/0
Betting Facts
Ντούκλα Πράγας
Η ομάδα Ντούκλα Πράγας έχασε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ντούκλα Πράγας
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ντούκλα Πράγας, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μπάνικ Οστράβα
Η ομάδα Μπάνικ Οστράβα νίκησε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μπάνικ Οστράβα
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Μπάνικ Οστράβα, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ