Μινεσότα Τίμπεργουλβς
NBA
Κωδικός Κουπονιού: 5275
Μινεσότα Τίμπεργουλβς

ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ - ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
116 - 101
Live
Τέλος Αγώνα
14/02/2025 (03:30)
Top αποδόσεις
field
Target Center (19.356)
distance
1.000 χλμ. (απόσταση)
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ Προγνωστικά

Δεν σταματιούνται οι Thunder. Μοιάζουν με ομάδα που κερδίζει στο ρελαντί. Πιέζει στο παρκέ για ένα δωδεκάλεπτο και καταφέρνει να κερδίσει τα ματς. Είναι φοβεροί. Και σήμερα είναι το φαβορί και θα το πάρουν. Με δεδομένο ότι μπαίνει και Holmgren, παίζεται διπλό με χάντικαπ -5.5 πόντων.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Κατάταξη: 6η

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Κατάταξη: 1η

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
4.75
2
1.23

Αναλύσεις Ομάδων

Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Κατάταξη: 6η
?
Η
Η
Ν
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Οι Timberwolves υποδέχθηκαν τα ξημερώματα τους Bucks, χωρίς Γιάννη και Lillard. Και κατάφεραν να χάσουν. Τελικό σκορ 103-101. Τους έπαιξαν οι Bucks στο δικό τους τέμπο. Χαμηλά, αφού δεν υπήρχαν σκόρερ και δεν ήθελαν το ματς να πάει ψηλά. Και δεν πήγε. Κι οι "λύκοι" έκαναν "γκάφα ολκής". Κακή ήττα με δεδομένο ότι τα "ελάφια" ήταν εντελώς αποδυναμωμένα χθες. Edwards (29π., 7ριμπ., 4ασ.), Reid (22π., 13ριμπ.) και Gobert (20π., 14ριμπ.) ήταν οι κορυφαίοι για τους Timberwolves. Χαμηλά όλοι οι άλλοι. Δεν έπαιξε ο Conley (G, βασικός). Με ερωτηματικό για απόψε. Συνεχίζουν εκτός οι DiVincenzo (G, ρολίστας) και Randle (F, βασικός).
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Κατάταξη: 1η
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Συνεχίζουν απτόητοι οι Thunder στην κορυφή του NBA. Για 3 περιόδους, τα ξημερώματα, έβλεπαν την "πλάτη" των Heat και ήταν μπροστά σε συνθήκη ήττας. Έκαναν ένα επιμέρους 32-8 στην τελευταία περίοδο, κι όχι μόνο το πήραν, το πήραν και με στυλ. Τελικό σκορ 115-101 για τους πρωτοπόρους του ΝΒΑ. Το ρεκόρ τους στο 44-9. Η μόνη ομάδα με μονοψηφιο νούμερο στις ήττες ακόμα. Κορυφαίος ο Alexander με 32π., 5ριμπ. και 9ασ. Στους 18π. ο Williams. Είχε 17π. ο Dort. Δεν αγωνίστηκε ο Holmgren. Λογικό. Θα αποφύγει τα b2b, αφού μόλις γύρισε από τον τραυματισμό του. Θα μπει απόψε.
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.8
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.9
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ