Μπαχτσεσεχίρ
TBSL
Κωδικός Κουπονιού: 5443
Μπαχτσεσεχίρ

ΜΠΑΧΤΣΕΣΕΧΙΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Μπεσίκτας
85 - 90
Live
Τέλος Αγώνα
01/02/2025 (12:00)
Top αποδόσεις
field
Sinan Erdem Dome (16.000)
distance
Στην ίδια πόλη (απόσταση)
Μπαχτσεσεχίρ - Μπεσίκτας
Μπαχτσεσεχίρ - Μπεσίκτας
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαχτσεσεχίρ - Μπεσίκτας Προγνωστικά

Ιδιαίτερο παιχνίδι μιας και η πρόεδρος της Μπαχτσεσεχίρ αντιμετωπίζει τον αδελφό της, που είναι αντιπρόεδρος στην Μπεσικτάς, την ώρα που το καλοκαίρι όλοι μιλούσαν για συγχώνευση των δύο ομάδων. Αγωνιστικά η Μπαχτσεσεχίρ είναι σε καλύτερη κατάσταση και θέλει να ισοφαρίζει σε 2-2 τα φετινά τους παιχνίδια. Πιθανός ο άσος. 

Μπαχτσεσεχίρ

Κατάταξη: 5η

Μπεσίκτας

Κατάταξη: 2η

83.2 Μ.Ο. Επίθεσης 82.4
76 Μ.Ο. Άμυνας 79.6
7.2 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων 2.8

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.56
2
2.62

Αναλύσεις Ομάδων

Μπαχτσεσεχίρ
Κατάταξη: 5η
?
Ν
Ν
Η
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Επέστρεψε στις νίκες η Μπαχτσεσεχίρ που μετράει δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Πρώτα κέρδισε εύκολα εκτός έδρας την Καρσίγιακα με 80-65 με τον Μπουτιέγ να είναι πρώτος σκόρερ με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ, οι Κάβανο και Οντιάσε είχαν από 11 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Σιπάχι πρόσθεσε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο Σμιθ πέτυχε 9 πόντους. Έτσι πήγε στο 10-6 και στην 6η θέση, ισόβαθμη με την Γαλατασαράϊ. Ακολούθησε η νίκη επί της Ουλμ με 85-81 στο Eurocup, όπου κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλο της. Ο Οντιάσε ήταν ο κορυφαίος με 22 πόντους, ο Σμιθ πρόσθεσε 15 πόντους, ο Μπουτιέγ πέτυχε 14 πόντους, ο Χαζέρ είχε 9 πόντους με 5 ασίστ, ο Σιπάχι πρόσθεσε 7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. «Η Μπεσικτάς είναι μία ομάδα που φέτος κυνηγάει την τετράδα, άρα είναι επικίνδυνη» είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. «Οικογενειακό» ντέρμπι αφού η πρόεδρος της Μπαχτσεσεχίρ Μπεγούμ Γιουσέλ θα αντιμετωπίσει τον αδελφό της, Χουσείν που είναι αντιπρόεδρος στην Μπεσικτάς. 
Μπεσίκτας
Κατάταξη: 2η
?
Η
Ν
Ν
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η Μπεσικτάς έφτασε στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αφού διέλυσε στο ντέρμπι την Τόφας με 95-70, με τον Νίντχαμ να είναι πρώτος σκόρε ρμε 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Τέρι είχε 12 πόντους με 7 ριμπάουντ, ο Ουγκουρλού 11 πόντους με 6 ασίστ, ο Άλμαν 10 πόντους με 6 ασίστ, ο Μόργκαν 10 πόντους. Με την νίκη αυτή βρέθηκε στο 11-5 και στη 4η θέση, στο -1 από την Τόφας και την Εφές. Το σερί σταμάτησε στην Ευρώπη όπου η Μπεσικτάς έχασε εκτός έδρας από την Γκραν Κανάρια με 90-81. Ο Μάθιους ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, ο Πλάβσιτς πέτυχε 13 πόντους, ο Σλέβα πρόσθεσε 12 πόντους, ο Άλμαν είχε 10 πόντους. Αμφίβολος ο Κέλαν Μάρτιν που έχει φέτος 9.8 πόντους και 2 ριμπάουντ. Πριν μερικές ημέρες ο τζένεραλ μάνατζερ των «Αετών» αναφέρθηκε στο θέμα συγχώνευσης με την Μπαχτσεσεχίρ λέγοντας: «Δεν υπάρχει καμία συγχώνευση, αντίθετα θα απορροφούσαμε την Μπαχτσεσεχίρ αλλά αυτό δεν θα γίνει. Η Μπεσικτάς έχει ιστορία 121 ετών και κανείς δεν μπορεί να μας συγκρίνει με την Μπαχτσεσεχίρ». 
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ