Σακραμέντο Κινγκς
NBA
Κωδικός Κουπονιού: 5411
Σακραμέντο Κινγκς

ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ

Χιούστον Ρόκετς
132 - 127
Live
Τέλος Αγώνα
17/01/2025 (05:00)
Top αποδόσεις
(4/12) Kings - Rockets: 120-111
field
Golden 1 Center (17.583)
distance
2.584 χλμ. (απόσταση)
Σακραμέντο Κινγκς - Χιούστον Ρόκετς
Σακραμέντο Κινγκς - Χιούστον Ρόκετς
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σακραμέντο Κινγκς - Χιούστον Ρόκετς Προγνωστικά

Οι Kings έχουν γυρίσει το "διακόπτη" μετά την αλλαγή προπονητή. Έκαναν σημαντικά διπλά το προηγούμενο διάστημα, τώρα καλούνται να στηρίξουν την έδρα τους. Ζόρικος αντίπαλος βέβαια οι Rockets και η άμυνά τους, θα πρέπει να βγάλουν αρετές σε αυτό το κομμάτι οι γηπεδούχοι, αν θέλουν να έχουν τύχη. Προς το Under 227.5.

Σακραμέντο Κινγκς

Κατάταξη: 9η

Χιούστον Ρόκετς

Κατάταξη: 2η

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.60
2
2.55

Αναλύσεις Ομάδων

Σακραμέντο Κινγκς
Κατάταξη: 9η
?
Η
Ν
Ν
Ι
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Σερί ήταν και πάει για τους Kings. Που μετά από 7 σερί νίκες γνώρισαν την ήττα από τους Bucks. Τελικό σκορ 130-115. Ήταν ένα run που έληξε, αλλά και κάπου λογικό. Στα τελευταία ματς οι Kings έδιναν σερί ματς εκτός (άρα και ενδιάμεσα ταξίδια), ενώ στα διάφορα ματς δεν είχαν είτε Fox, είτε Monk (δεν έπαιξε στο Milwaukee). Πρώτος σκόρερ κόντρα στους Bucks o DeRozan (28π.), κορυφαίος ήταν ο Fox (20π., 11ριμπ., 6ασ.). Οι Kings έχουν ρεκόρ 20-20 και είναι στην 9η θέση. Επιστρέφει ο Monk (G, βασικός) απόψε. Δεν έχουν απουσίες οι "βασιλιάδες".
Χιούστον Ρόκετς
Κατάταξη: 2η
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Οι Rockets έκαναν "παρέλαση" τα ξημερώματα στο Denver και διέλυσαν τους Nuggets με 120-100. Εύκολο ματσάκι, με τους γηπεδούχους να έχουν εκτός τους Jokic και Gordon. Οι "ρουκέτες" είναι σε καλό μομέντουμ, με 5 σερί νίκες. Έχουν κερδίσει και τους Grizzlies στο "run" αυτό και είναι πλέον δεύτεροι στη Δύση (ρεκόρ 27-12). Ακόμα ένα φοβερό παιχνίδια από τον Green, που είχε 34π. Φαίνεται να "ξεμπουκώνει". Με 20π., 9ριμπ. και 8ασ. ο Sengun, κοντά σε ακόμα ένα triple-double. Πολύ καλός κι ο Whitmore στα λεπτά που έπαιξε, μέτρησε 16π. και 9ριμπ. Δεν παίζει ο Eason (F, ρολίστας). Είναι τραυματίας. Εκτός κι ο Adams (C, αναπληρωματικός).
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.8
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.9
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ