Μπρεογκάν
Liga ACB
Κωδικός Κουπονιού: 5016
Μπρεογκάν

ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ - ΧΙΡΟΝΑ

Χιρόνα
77 - 74
Live
Τέλος Αγώνα
21/12/2024 (19:00)
Top αποδόσεις
field
Pazo dos Deportes (5.310)
distance
858χλμ. (απόσταση)
Μπρεογκάν - Χιρόνα
Μπρεογκάν - Χιρόνα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπρεογκάν - Χιρόνα Προγνωστικά

Η Μπρέογκαν μετά την αλλαγή προπονητή φαίνεται πως πήρε τα... πάνω της, ενώ προχώρησε και σε δύο μεταγραφές προκειμένου να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία. Η Χιρόνα πάει με νέο προπονητή αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αλλάξει πολλά μέσα σε λίγες ημέρες. Άσος με -3,5 πόντους. 
1 (-3.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπρεογκάν

Κατάταξη: 13η

Χιρόνα

Κατάταξη: 14η

78 Μ.Ο. Επίθεσης 88.8
90.6 Μ.Ο. Άμυνας 92.2
-12.6 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων -3.4

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.57
2
2.50

Αναλύσεις Ομάδων

Μπρεογκάν
Κατάταξη: 13η
?
Η
Ν
Η
Η
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Μετά την τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Γκραν Κανάρια, η Μπρέογκαν πήγε στην Μαδρίτη για να παλέψει κόντρα στην Ρεάλ αλλά γνώρισε την συντριβή με 106-69, μένοντας στην 17η θέση με 3-8 ρεκόρ. Ο Αρανίτοβιτς ήταν πρώτος σκόρερ με 13 πόντους και8 ριμπάουντ, ο Χίλαρντ πέτυχε 11 πόντους, ο Άπιτς είχε 9 πόντους. Ο Λουίς Κασιμίρο προχώρησε σε δύο μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να ενισχύσει την Μπρέογκαν στην προσπάθεια παραμονής στην ACB. Η πρώτη κίνηση ήταν η συμφωνία με τον Τζον Εγκμπούντου (30, 2.09) ο οποίος αποχώρησε από την Κίνα όπου έπαιξε στην Σανγκάη σε πέντε αγώνες όπου είχε 2.8 πόντους και 2 ριμπάουντ. Πέρυσι ήταν στην Βιλερμπάν ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Η δεύτερη κίνηση ήταν ο Γκραντ (23, 1.88) ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στην σερβική Ραντνίσκι όπου είχε 22.9 πόντους, 5.2 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά αγώνα. Αμφότεροι αναμένεται να παίξουν κανονικά σήμερα. Εκτός παραμένει ο Τσάρλι Μουρ (14.3 πόντοι, 4.5 ασίστ), που θα υποβληθεί σε εγχείρηση. 
Χιρόνα
Κατάταξη: 14η
?
Η
Η
Η
Η
Ι
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Τέταρτη σερί ήττα για την Χιρόνα, αυτή την φορά εντός έδρας από την Κορούνια με 98-81, ένα αποτέλεσμα που οδήγησε την διοίκηση στην απόφαση να απολύσουν τον Φώτη Κατσικάρη από την τεχνική ηγεσία. Ο Φεγιερούπ ήταν πρώτος σκόρερ με 21 όντους, ο Σουσίνκας είχε 18 πόντους, ο Ιροέγκμπου πρόσθεσε 12 πόντους, ο Φερνάντες είχε 10 πόντους με 5 ριμπάουντ. Μία ήττα που κράτησε την Χιρόνα στο... βάθος της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-9.Νέος προπονητής στους Καταλανούς ανέλαβε ο Μόντσο Φερνάντες ο οποίος έχει 444 παιχνίδια στην ACB ενώ μέχρι πέρυσι ήταν στην Ομπραντόιρο, από το 2010 όταν και την είχε ανεβάσει στην 1η κατηγορία. Αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σήμερα ο 53χρονος τεχνικός που είπε: «Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Θα προσπαθήσω να προετοιμάσω την ομάδα όσο γίνεται καλύτερα, πιστεύω στους παίκτες». Εκτός παραμένει ο Πονς με 4.4 πόντους, 3 ριμπάουντ. Η παράδοση σε βάρος της Χιρόνα αφού έχει μόλις μία νίκη έναντι τριών της Μπρέογκαν.   
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Παίξε Νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ