Απόλλων Λεμεσού - Ανόρθωση
21/12 - 19:00
ΤΕΛΙΚΟ
2–0 (-)
#6 Η Ι Ι Η Η

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ν Ι Ν Ν Ν #7
Alphamega Stadium (10.700) Βροχή 60 χλμ. Νταβίντ Σίλβα (Πορτογαλία)VAR
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

Ντέρμπι με αντιπαλότητα.

Απόλλων Λεμεσού - Ανόρθωση Προγνωστικά

Εγγλέζος
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Ντέρμπι με διακύβευμα την εξάδα που ενδεχομένως να αποδειχθεί κομβικό στην πορεία του δευτέρου γύρου. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κακή ομάδα αλλά δεν τους βγαίνει τίποτα. Έχουν όμως νέο αέρα και έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά που ήρθε. Η Ανόρθωση έχει το μομέντουμ, αλλά είναι το πρώτο δύσκολο παιχνίδι για τον Καμορανέζι. Το αφήνουμε στην άκρη. 

Απόλλων Λεμεσού - Ανόρθωση Ανάλυση

Απόλλων Λεμεσού

  • ⊙ Επίδοση 10-7-3 στα τελευταία με Ανόρθωση εντός
  • ⊙ 4/5 Under 2,5 στα πιο πρόσφατα εντός
  • ⊙ 8/10 N/G στα τελευταία

Ανάλυση

Νέα ήττα για την ομάδα της Λεμεσού. Συντριβή, καλύτερα, με 4-0 από την ΑΕΚ στην Λάρνακα. Άντεξε μέχρι το 40' όπου ο Σελεστίν υπέπεσε σε ένα αψυχολόγητο πέναλτι. Μέχρι το 42' το σκορ ήταν στο 2-0. Δέχθηκε άλλα δύο στην επανάληψη (56', 75') χωρίς να επιδείξει σημάδια αντίδρασης. Ανέλαβε την ευθύνη ο υπηρεσιακός τεχνικός Κωνσταντίνος Μηνά, ο οποίος αποχώρησε χτες από την ομάδα. Νέος προπονητής ο Σωφρόνης Αυγουστή που έφυγε από την Εθνική Κύπρου για χάρη της μεγάλης του αγάπης. Θα είναι η 3η του θητεία στον πάγκο του λεμεσιανού συλλόγου. Ωστόσο πρέπει να αλλάξουν πολλά αν θέλει να οδηγήσει τον Απόλλωνα σε επιτυχίες. Έπεσε στην 7η θέση πλέον, στο -3 από την Ανόρθωση που ανέβηκε στην 6η θέση. Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται στο ντέρμπι της πόλης από την ΑΕ Λεμεσού (2/1). Σημειώνεται πως η χτεσινή προπόνηση έγινε παρουσία οργανωμένων οπαδών και του προέδρου, Νίκου Κίρζη, όπου ζήτησαν νίκη στο ντεμπούτο του Αυγουστή.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο χρήσιμος μέσος Βάισμπεκ και ο αμυντικός Σελεστίν. Ο δεύτερος μετά τα διαδοχικά λάθη του -παραχώρησε πέναλτι στο 0-0 και με την Ομόνοια- αναμένεται να αποχωρήσει. Με την ΑΕΚ μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή ο Ντιόν όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Αμφίβολος ο εξτρέμ Μπολί. Τελευταία στιγμή θα κριθεί των βασικών Μπουαγκάρ (ΜΕ) και Σάντος (Α). Ενδέχεται να επιστρέψει στο τέρμα ο κίπερ Δημητρίου.

Ανόρθωση

  • ⊙ 9/13 G/G στα τελευταία μεταξύ τους
  • ⊙ 1 «Χ» στα 9 πιο πρόσφατα (5-1-3)
  • ⊙ Χωρίς νίκη για 9 εκτός στην λίγκα (0-4-5)

Ανάλυση

Ανεβασμένη, βελτιωμένη και ουσιαστική επί Καμορανέζι. Πανηγύρισε την τρίτη συναπτή νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, επικρατώντας με 3-0 της Ομόνοιας Αραδίππου εντός έδρας. Άνοιξε νωρίς το σκορ με τον 1ο σκόρερ της, τον Ράφα Λόπες (13') έπειτα από ασίστ του Κριχόβιακ. 2-0, ο Γκιούρτσο στο 28', με τον Πολωνό, άλλοτε άσο της Παρί και της Σεβίλλης να υπογράφει την ευρεία νίκη στο 53' με πλασέ. Έχει ανεβάσει την απόδοσή του, μαζί και αυτή της προσφυγικής ομάδας. «Παλέψαμε, τρέξαμε και πιέσαμε. Αυτός είναι ο τρόπος για να γίνουμε καλύτεροι», ανέφερε ο Ιταλοαργεντινός τεχνικός. Πάει με της καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι, έχοντας δημιουργήσει τις προοπτικές για κάτι καλό τη φετινή σεζόν. Υποδέχεται την πρωτοπόρο Πάφο στο πρώτο ματς του νέου έτους (2/1).

Αγωνιστικά νέα

Δύο επιπλέον λύσεις έχει στα χέρια του ο Καμορανέζι. Ο λόγος για τους χρήσιμους Παρούτη (ΜΕ) και Ιωάννου (Μ) που ανέβασαν ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις και μπήκαν με τους υπόλοιπους. Δύσκολα θα αλλάξει πρόσωπα στο αρχικό σχήμα ο κόουτς Καμορανέζι. Με τη νέα χρονιά αναμένεται να επανέλθουν ο βασικός  Κίκο (Α) και οι εφεδρικοί Μλάντοβιτς (Α), Χαραλάμπους (ΜΕ). Ερίζει για μια θέση στην 11άδα ο Χρυσόπουλος (Α).

Απόλλων Λεμεσού - Ανόρθωση Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

Απόλλων Λεμεσού Απόλλων Λεμεσού
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Τ G. Loizou Τραυματίας
1 5 0/0
Τ P. Leeuwenburgh Τραυματίας
5 4 8/0
Α Z. Adoni Τραυματίας
1 13 0/0
Α J. Célestine Τιμωρημένος
2 0 10/0
Α Bruno Santos Αμφίβολος
4 0 9/0
Μ G. Weissbeck Τιμωρημένος
3 0 11/2
Μ Q. Boisgard Αμφίβολος
3 0 12/0
Ε C. Boli Αμφίβολος
3 1 6/0
Ανόρθωση Ανόρθωση
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Α B. Mlađović Τραυματίας
2 2 6/0
Α Kiko Τραυματίας
4 2 11/0
Μ M. Ioannou Επιστρέφει
2 4 4/0
Μ S. Charalambous Τραυματίας
3 3 10/0
Μ A. Chrysostomou Τραυματίας
4 2 11/2
Ε K. Woolery Τραυματίας
2 8 5/0
Ε D. Paroutis Επιστρέφει
4 4 10/0

Απόλλων Λεμεσού - Ανόρθωση Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.92
X
3.50
2
4.40

Απόλλων Λεμεσού - Ανόρθωση Στατιστικά

Απόλλων Λεμεσού - Ανόρθωση Προιστορία

Betting Facts
Απόλλων Λεμεσού
Η ομάδα Απόλλων Λεμεσού νίκησε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Απόλλων Λεμεσού
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Απόλλων Λεμεσού, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανόρθωση
Η ομάδα Ανόρθωση έχασε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανόρθωση
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ανόρθωση, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 41
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ