Βόλος
Κύπελλο Ελλάδας Betsson
Κωδικός Κουπονιού: 890
Βόλος

ΒΟΛΟΣ - ΟΦΗ

ΟΦΗ
1 - 0
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
referee
Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
field
Πανθεσσαλικό Στάδιο (22.700)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
661 χλμ. (απόσταση)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βόλος - ΟΦΗ Προγνωστικά

Λ. Γκαραγκάνης
Εκτίμηση από Λ. Γκαραγκάνης
Ο Βόλος δεν μπορεί, φέτος, στην έδρα του να είναι αποτελεσματικός (0-2-5 έως τώρα). Καλείται να καλύψει πολύ έδαφος, για να απειλήσει την πρόκριση των Κρητικών μετά το 3-1 του 1ου ματς στο Ηράκλειο. Ο Ράσταβατς κράτησε βασικούς στον πάγκο με τον Ολυμπιακό, προφανώς με το βλέμμα στον Βόλο. Χρειάζονται οι Κρητικοί καλή εμφάνιση και νίκη. «Διπλό».
Τελικό Αποτέλεσμα - ΟΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16». Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του Βόλου με 2 γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Παναχαϊκή.

2 Goal/Goal 3
5 Over 1.5 6
4 Over 2.5 3

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.89
X
3.40
2
5.00

Αναλύσεις Ομάδων

Βόλος
?
Ι
Ν
Η
Η
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Μετράει 5 σερί G/G vs ΟΦΗ
  • 3/4 τελευταία βγήκαν Under 1,5
  • Έχει 7 σερί N/G εντός (Κύπελλο)

Ανάλυση

Ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο της SL στην 11η θέση, μετά το εντός έδρας 0-0 με τη Λαμία (30/11). Σε βαρύ τερέν, λόγω βροχής, είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Απείλησε με τους Κόσζτα (30', 45'+1' τετ α τετ), Μεντιέτα (51'), Μύγα (71') και Κόντε (80'). Ο Βόλος βρήκε απέναντί του τον εξαιρετικό γκολκίπερ Ρατόν (3 αποκρούσεις). Πιέστηκε στις φάσεις των Βλαχομήτρου (50' και 52' τετ α τετ), Φουρτάδο (70' φάουλ που κατέληξε άουτ). Παρέμεινε, πάντως, αήττητος και με 0 παθητικό σε 2 ματς με τον κόουτς Μπράτσο στον πάγκο (1-1-0, 1-0 γκολ). Στον 1ο αγώνα Κυπέλλου, όπου γνώρισε εκτός έδρας ήττα, με 3-1, από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (30/10, κεκλεισμένων), προηγήθηκε με τον Κόσζτα (19'). Σε φάση που άρχισε από δοκάρι του Άλτμαν. Γνώρισε την ισοφάριση στο 25' και δέχτηκε 2 μαζεμένα γκολ στο 2ο ημίχρονο (78', 81'). Στάθηκε τυχερή η ομάδα της Μαγνησίας στο δοκάρι των Κρητικών (66'). Στις 7/12 αντιμετωπίζει, στο Φάληρο, τον Ολυμπιακό (SL).

Αγωνιστικά νέα

Χτύπησε στο ματς SL, με τη Λαμία, ο Ντε Καμπς (Μ) και θα λείψει. Παραμένει τραυματίας ο Σούντγκρεν (Α). Από εκεί και πέρα, ο κόουτς Μπράτσος δεν έχει άλλα ζητήματα να αντιμετωπίσει. Άφησε εκτός προεπιλογής αυτούς που δεν υπολογίζει στην πρώτη γραμμή rotation, με σημαντικότερο τον Τάχατο (Α). Οι Σιαμπάνης (Τ), Σμέουλερς (Α), Ασλανίδης (Α), Άλτμαν (ΜΕ), Βιγιαφάνες (ΜΕ), Μπερναντού (Μ), Κόντε (Ε) αποτελούν πιθανές αλλαγές 11άδας.
ΟΦΗ
?
Η
Ι
Ι
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Έχει 3 σερί νίκες στο ζευγάρι (8-3 γκολ)
  • 3/4 τελευταία βγήκαν 2-3 G
  • Μετράει 7 σερί G/G, μέσα - έξω (Κύπελλο)

Ανάλυση

Έμεινε για 4ο ματς δίχως νίκη (0-2-2), γνωρίζοντας εύκολα την ήττα, με 2-0, από τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο (1/12). Δέχτηκε τα γκολ από τους Μπιανκόν (60', μετά από απόκρουση του γκολκίπερ Ναούμοφ σε κεφαλιά του Ελ Κααμπί) και Τσικίνιο (88', έπειτα από σφάλμα στην άμυνα του Αμπαντά και ασίστ του Ελ Κααμπί). Απείλησε, ουσιαστικά, μόνο στο 33' (Αμπαντά). Χρειάστηκε 2 φορές ο Ναούμοφ να απομακρύνει τις ενέργειες των Γουίλιαν (32') και Τσικίνιο (48'), αντίστοιχα. Πιέστηκε πολύ στις μαζεμένες ευκαιρίες του Κωστούλα (57', 58'). Το φινάλε του 1ου γύρου βρήκε τους Κρητικούς στη 10η θέση της βαθμολογίας. Πιο πρόσφατη νίκη αποτέλεσε το εντός έδρας 3-1 με τον Βόλο (30/10, κεκλεισμένων) για το Κύπελλο. Όπου, πράγματι, πήρε σοβαρό αβαντάζ πρόκρισης, αν και αγωνίστηκε με 50% ρεζέρβες. Βρέθηκε πίσω στο 19'. Έβγαλαν... γούστα και ωραία γκολ οι Σαλσέδο (25'), Νους (78'), Σενγκέλια (81') και έτσι γύρισε τούμπα το σκηνικό. Στο 66', ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Φούντα. Στις 8/12 υποδέχεται την ΑΕΚ (SL).

Αγωνιστικά νέα

Το καλό νέο για τον κόουτς Ράσταβατς είναι η 90λεπτη συμμετοχή, ως βασικός, του Μπρεσάν (Α) κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά τον τραυματισμό του. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται, φυσικά, ξανά στην προεπιλογή. Ο κομβικός Νους (ΜΕ) αισθάνθηκε ενοχλήσεις, μετά το ματς SL, αλλά είναι εντάξει. Μάλλον θα μείνει στον πάγκο. Εξέτισαν τιμωρίες και γυρίζουν οι Λαμπρόπουλος (Α), Μπάκιτς (ΜΕ). Αμφότεροι ερίζουν για βασικοί. Μακρόχρονα λείπει ο Μπαΐνοβιτς (Μ).

Πιθανές ενδεκάδες

Επιστροφές - Απουσίες

Βόλος
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
S. Papadopoulos
Άλλοι λόγοι
7
0/0
Α
E. Tachatos
Άλλοι λόγοι
1
3
2/0
Α
D. Sundgren
Τραυματίας
3
1
6/0
Μ
J. de Kamps
Τραυματίας
3
0
5/0
Ε
N. Dosis
Άλλοι λόγοι
1
1
2/0
Ε
T. Triantafyllou
Επιστρέφει
1
1
21/0
ΟΦΗ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
N. Baumann
Άλλοι λόγοι
13
0/0
Τ
D. Sotiriou
Άλλοι λόγοι
8
0/0
Α
V. Lampropoulos
Επιστρέφει
4
1
12/2
Μ
F. Bainovič
Τραυματίας
3
2
8/1
Μ
M. Bakić
Επιστρέφει
4
1
19/1
Betting Facts
Βόλος
Η ομάδα Βόλος έχασε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βόλος
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Βόλος, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΦΗ
Η ομάδα ΟΦΗ έχασε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΦΗ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΟΦΗ, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.5
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.6
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.8
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ