Γερμανία
Γερμανία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Σουηδία
80 - 61
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
field
SNP Dome (5.000)
distance
810 χλμ (απόσταση)

Γερμανία - Σουηδία Προγνωστικά

Μπορεί να είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά και πάλι ο Κράμερ είναι δύσκολο να κάνει μία διαστημική εμφάνιση. Έτσι εμείς θα πάμε με το δεύτερο σκόρερ της ομάδας, τον Οσετκόφσκι της Μάλαγα που αποτελεί ένα από τους καλύτερους παίκτες του ισπανικού πρωταθλήματος. Τώρα στο οριακό παιχνίδι με τη Σουηδία, μπορεί να ξεπεράσει τους 14 πόντους.
Οσετκόφσκι Over 14.5 πόντοι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

4η αγωνιστική του 4ου ομίλου των προκριματικών του Eurobasket 2025 (Γερμανία, Σουηδία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία) – Οι τρεις πρώτες ομάδες του ομίλου προκρίνονται στο EuroBasket 

Σουηδία

?
Ν Η Ν Η Ν Η
80.6 Μ.Ο. Επίθεσης 69.2
72.4 Μ.Ο. Άμυνας 77.8
8.2 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων -8.6

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.23
2
5.10

Αναλύσεις Ομάδων

Γερμανία
?
Η
Η
Η
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Σε ένα οριακό παιχνίδι που όλα ήταν ρευστά, έως το τέλος της αναμέτρησης, ένα σφύριγμα και δύο βολές των Σουηδών, έφεραν την ήττα για την Γερμανία με 73-72 και πλέον την έβαλε σε μπελάδες, μιας και έχει ρεκόρ 1-2 και είναι στην τελευταία θέση, καθώς είναι και η μοναδική ομάδα που έχει χάσει από τη Βουλγαρία, όπου και αυτή είναι με 1-2 στον όμιλο. Ο Κράμερ ήταν μαγικός για τα "πάντσερ" με 43 πόντους και 6 ριμπάουντ (δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της ομάδας, πίσω από τον Ντιρκ Νοβίτσκι), ενώ ο νεοφερμένος Οσετκόφσκι είχε 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. Πλέον, τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Άλεξ Μούνμπρου και τους παίκτες του, όπου θέλουν τη νίκη για να περάσουν και πάλι στις δύο πρώτες θέσεις τους ομίλου. Nέα προσθήκη, σε σχέση με το πρώτο ματς, ο Ντίλοου από την Άλμπα. 
Σουηδία
?
Ν
Η
Ν
Η
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Μεγάλη έκπληξη για τους Σουηδούς, που έδειξαν ότι εντός έδρας, μπορούν να κερδίσουν ακόμα και την Εθνική Γερμανίας. Στο τελικό 73-72, πρέπει να σημειωθεί ότι έχανε με 63-72 και ουσιαστικά πήρε τη νίκη με σερί 10-0 στο τέλος της αναμέτρηση. Έτσι με 2 νίκες είναι με το 1.5 πόδι στο Ευρωμπάσκετ του καλοκαιριού και σε αυτό βοήθησε ότι ήρθαν στα παράθυρα και έπαιξαν οι καλύτεροι παίκτες που θα μπορούσαν για την ομάδα. Τέτοιο παράδειγμα φυσικά και είναι ο Χάκανσον της Μούρθια που είχε 22 πόντους και 4 ριμπάουντ, ο Πάντζαρ είχε 14, ο Άντερσον είχε 9, ενώ και ο Μπιργκάντερ ήταν εξαιρετικός με 8 πόντους και 6 ριμπάουντ. Πριν από τη νίκη της Παρασκευής, δεν είχε κερδίσει ποτέ την Γερμανία, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης. 
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ