Ανάλυση: Παίζει διαρκώς «εκτός έδρας» φέτος, λόγω των εξελίξεων στο Ισραήλ, αλλά όταν παίζει και τυπικά εκτός έδρας, βρίσκει τον τρόπο πάντως ως τώρα, να παίρνει αυτό που θέλει. Το ίδιο συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα που αντιμετώπισε την ανεβασμένη Τσεντέβιτα/Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα, έβγαλε την ποιότητά της, επικράτησε με 83-94 και ανέβηκε στο 4-2. Εξαιρετικός ξανά ο Χάρπερ με 30 πόντους (5 ασίστ), ακολούθησαν οι Ζουσμάν (18π.) και Κάρινγκτον (17π.), με το δεύτερο να πατάει σιγά-σιγά καλύτερα. Το Σάββατο, πήρε την 5η της νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια, επικρατώντας με 81-89 στην έδρα της Γκαλίλ Γκιλμπόα για το πρωτάθλημα (Χάρπερ 23π.). Από τη στιγμή που έχουν προκύψει θέματα τραυματισμών στη ρακέτα, με τους Γουάιλι (7π., 7.8 ριμπ.), Σμιθ (11.6π., 4.6 ριμπ.) και Λέβι, έκανε άμεσα κίνηση, παίρνοντας τον Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος ξεκίνησε στη Τσεντέβιτα/Ολίμπια (5.5π., 2.8 ριμπ.). UPDATE: Εκτός αγώνα για σήμερα ο Τζάρεντ Χάρπερ, παρελθόν αποτελεί ο Σπίντι Σμιθ.
Ανάλυση: Για τρία δεκάλεπτα, έδειχνε έτοιμη να πάρει ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Κλουζ, στο τέταρτο όμως, «κατέρρευσε», δέχθηκε ένα επιμέρους σκορ 30-11 και μοιραία, ηττήθηκε με 86-78. Όσοι έπαιξαν σκόραραν, με τον Φερνάντεζ να έχει 11 πόντους και τους ΜακΓκρούντερ και Μορέτι από 10, με τα 19 λάθη σε μια απαιτητική έδρα, να παίζουν φυσικά το ρόλο τους, για να πάει η Βενέτσια στο 2-4 στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα πάντως, έκανε σπουδαία ανατροπή στην 4η περίοδο στην έδρα της Νάπολι την Κυριακή, επιστρέφοντας από το -11, δύο λεπτά πριν τη λήξη και επικρατώντας με 80-81, με ένα απίστευτο φινάλε και οριακά buzzer-beater... τετράποντο του ΜακΓκρούντερ! Ο Ένις (17π.) δεν έπαιξε ούτε την Κυριακή, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος και σήμερα.
Χαποέλ Ιερουσαλήμ - Βενέτσια Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Μ.Ο. Επίθεσης
Μ.Ο. Άμυνας
Διαφορά Πόντων
Τελ. 5
Εκτίμηση από Μοσχοβίτης
3η
-
-
-
8η
-
-
-
Η Χάποελ βγάζει σε αρκετά παιχνίδια την ποιότητα της, αλλά έχει φανεί και από τα αποτελέσματά της, ότι της λείπει πολύ το πλεονέκτημα της έδρα της. Η Βενέτσια παίζει καλύτερα τελευταία και της έχει δώσει πράγματα ο ΜακΓκρούντερ από τότε που μπήκε. Το -5.5 της Χάποελ σε αποδόσεις διπλασιασμού, δεν περνάει απαρατήρητο.
Η Χάποελ βγάζει σε αρκετά παιχνίδια την ποιότητα της, αλλά έχει φανεί και από τα αποτελέσματά της, ότι της λείπει πολύ το πλεονέκτημα της έδρα της. Η Βενέτσια παίζει καλύτερα τελευταία και της έχει δώσει πράγματα ο ΜακΓκρούντερ από τότε που μπήκε. Το -5.5 της Χάποελ σε αποδόσεις διπλασιασμού, δεν περνάει απαρατήρητο.