Ντένβερ Νάγκετς
Ντένβερ Νάγκετς

ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ - ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ

Γιούτα Τζαζ
129 - 103
Live
Τέλος Αγώνα
03/11/2024 (04:00)
Top αποδόσεις
field
Ball Arena (19.520)
distance
562 (απόσταση)
Ντένβερ Νάγκετς - Γιούτα Τζαζ
Ντένβερ Νάγκετς - Γιούτα Τζαζ
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντένβερ Νάγκετς - Γιούτα Τζαζ Προγνωστικά

Οι Nuggets οφείλουν να το πάρουν το σημερινό. Δεν κερδίζουν τα ντέρμπι, τουλάχιστον να "καθαρίζουν" τα ματς απέναντι στις αδύναμες ομάδες. Είναι δύο-τρία επίπεδα πιο κάτω οι Jazz, οπότε πάμε στον άσο με χάντικαπ -9.5 πόντων.

Ντένβερ Νάγκετς

Κατάταξη: 4η

Γιούτα Τζαζ

Κατάταξη: 15η

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.18
2
5.40

Αναλύσεις Ομάδων

Ντένβερ Νάγκετς
Κατάταξη: 4η
?
Η
Ι
Ι
Η
Η
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Οι Nuggets τα ξημερώματα έπαιζαν μέσα στη Minnesota. Έχασαν με 119-116, σε ένα παιχνίδι βέβαια, που 2.30΄΄ πριν το τέλος, ήταν μπροστά με 6π. Για να είμαστε δίκαιοι, οι "λύκοι" ήταν καλύτεροι. Έκαναν ένα επιμέρους 21-4 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου οι Nuggets όμως και έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη. Υπολόγισαν όμως χωρίς την άμυνα των Timbs και τον Edwards. Είχαν 2 λάθη και 5 άστοχα σουτ στα τελευταία 2΄ και δεν μπόρεσαν να αναχαιτίσουν την ορμή του κορυφαίου παίκτη των "λύκων". Ο Jokic και πάλι ήταν φοβερός, είχε 26π., 9ριμπ. και 13ασ. Ο Gordon ήταν πρώτος σκόρερ, με 31π., ενώ είχε και 11ριμπ. Στους 26π. o Porter Jr. Καλοί ήταν οι βασικοί των Nuggets, το ματς το έχασαν από τον πάγκο και πάλι. Strawther, Watson και Westbrook είχαν -13, -13 και -9 στο Plus/minus. Χτύπησε ο Murray, δεν έχει ανανεωθεί ακόμα το ρεπορτάζ. Πιθανόν όμως να μην μπει σήμερα.
Γιούτα Τζαζ
Κατάταξη: 15η
?
Η
Η
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Αν μια ομάδα έχει χειρότερο πάγκο από τους Nuggets, αυτοί είναι οι Jazz. Και είναι και η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα, οι Jazz, που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κερδίσουν. Ρεκόρ 0-5, μετά το άνετο πέρασμα των Spurs από το Delta Center. Παιχνίδι στο οποίο έλειπε κι ο Markkanen, ενώ είναι σταθερά εκτός κι ο Hendricks. Δεν δείχνει έτοιμος ο Cody Williams, που αναγκάζεται να παίξει βασικός στα τελευταία ματς. Ο Sexton ήταν ο καλύτερος για τους Jazz, με 16π. Άστοχος βέβαια κι αυτός, με 5/11 σουτ. Στους 15π. ο George, που τα "έσπασε", με 1/9 τρίποντα. Ο Collins αποδεικνύεται ο πιο αξιόπιστος. Κι ας έρχεται από τον πάγκο. Μέτρησε 14π. και είχε και 11ριμπ. Δύσκολα και σήμερα ο Markkanen. Εκτός o Clarkson. 
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.8
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.9
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ