Στσέτσιν
FIBA Champions League
Κωδικός Κουπονιού: 5075
Στσέτσιν

ΣΤΣΕΤΣΙΝ - ΠΕΤΚΙΜΣΠΟΡ

Πετκιμσπόρ
70 - 85
Live
Τέλος Αγώνα
01/10/2024 (19:30)
Top αποδόσεις
field
Netto Arena (7.403)
distance
1925 χλμ (απόσταση)

Στσέτσιν - Πετκιμσπόρ Προγνωστικά

Οι Τούρκοι είναι μία από τις ποιοτικότερες ομάδες στη διοργάνωση και σίγουρα στοχεύουν πολύ ψηλότερα από μία νίκη κόντρα στην Στσέζιν στην Πολωνία. Μάλιστα εάν αναλογιστούμε ότι υπάρχει και η Μάλαγα στον όμιλο, τότε είναι σίγουρο ότι χρειάζονται τη νίκη και μπορούν να την πάρουν, παρά το χάντικαπ των 2.5 πόντων.
2 (-2.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στσέτσιν

?
Η Η Η Ν Ν Η

Πετκιμσπόρ

?
Ν Ν Ν Η Η Η

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 2 Γκανιοτα Γκανιοτα Γκανιοτα
2.30 1.55 7.40% +3.51.80 -3.51.86 8.52% 161.51.83 161.51.83 8.50%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.30
2
1.55

Αναλύσεις Ομάδων

Στσέτσιν
?
Η
Η
Η
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Πέρσι δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα στην Πολωνία, μιας και έχασε στον τελικό από την Τρεφλ που πλέον αγωνίζεται στο Eurocup. Στη σεζόν που μόλις ξεκίνησε, έπαιξε ήδη δύο επίσημα παιχνίδια στο Σούπερ Καπ, όπου κέρδισε την Τρεφλ, αλλά στον τελικό έχασε από την Σλασκ Βρότσλαβ με 75-76. Εκεί ο Ζολνιερέβιτζ είχε 19 πόντους, ο Μάζουρτζακ είχε 16 και 10 ασίστ, ενώ ο Μπράουν είχε 10 πόντους και 12 ριμπάουντ. Όλοι οι ξένοι της ομάδας αποχώρησαν το καλοκαίρι, αλλά ήρθαν παίκτες με πείρα στην Ευρώπη, όπως ο Μπράουν που πέρσι ήταν στην Πάτρα και στον Απόλλωνα, ο Μέιερ που ήταν για τρία χρόνια στην Ζιελόνα Γκόρα, αλλά και οι Γούνταρντ και Ντζιέβα που ήταν στο Αμβούργο. Πέρσι, στην παρθενική της συμμετοχή, δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από την 4η θέση, παρότι πέτυχε 2 νίκες στον όμιλο. 
Πετκιμσπόρ
?
Ν
Ν
Ν
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Μέσα από μία διαδικασία προκριματικών που έγινε στην Τουρκία, κατάφερε και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους, μιας και πέρασε κατά σειρά, την Ντεν Μπος από την Ολλανδία, τη Σολέ από τη Γαλλία και τον ΠΑΟΚ, στον τελικό των προκριματικών με 69-79. Εκεί ο Ουίλιαμς ήταν και πάλι κορυφαίος με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Ράσελ είχε 16 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Ράιτ είχε 13 και 6 ριμπάουντ και ο Ταϊρί 12 και 7 ασίστ. Μπορεί να μην έχει κάποιον αξιόλογο γηγενή παίκτη, αλλά έχει ένα ρόστερ με ποιότητα στους ξένους, μιας και εκτός των προαναφερθέντων, υπάρχουν ο σέντερ Ετσενίκε, αλλά και ο Φαν Μπεκ, που πέρσι κατέκτησε το Europe Cup με την Κέμνιτς. Στο σχεδιασμό της χρονιάς, στοχεύει πολύ για το BCL, κάτι που οι άνθρωποι της ομάδας δεν κρύβουν στις δηλώσεις τους. Δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για την πρώτη αγωνιστική. Το πρωτάθλημα στην Τουρκία αρχίζει το Σαββατοκύριακο.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ