Λε Μαν - Σαν Κουεντίν
28/09 - 19:00
ΤΕΛΙΚΟ
69–83 (-)
#6 Η Ν Η Ν Η

ΛΕ ΜΑΝ - ΣΑΝ ΚΟΥΕΝΤΙΝ

Ν Η Ι Ν Ν #10
Antarès (6.003) 304χλμ. Κωδ. 5358
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
1 (-1.5) 1.90
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Λε Μαν - Σαν Κουεντίν Προγνωστικά

Η Λε Μαν παραδοσιακά είναι δυνατή στην έδρα της, ενώ η Σεντ Κουέντιν καλείται να αντιμετωπίσει και το ξαφνικό πρόβλημα που την ανάγκασε να προπονηθεί σε άλλη γήπεδο, όχι αυτό του αγώνα. Πρόκειται για ντέρμπι, καλός ο άσος με -1,5 χάντικαπ. 
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 1 (-1.5)
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: -10.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λε Μαν - Σαν Κουεντίν Ανάλυση

Λε Μαν

Η Ν Η Ν Η

Ανάλυση

Η Λε Μαν δεν εμφανίστηκε όσο ανταγωνιστική θα ήθελε στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην Βιλερμπάν αφού γνώρισε την ήττα με 85-71. Ο Μπιουκάναν ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, οι Νάρας και Χάντγκινς πέτυχαν από 14 πόντους, ο Τόμας είχε 8 πόντους και 5 ριμπάουντ. «Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό της Βιλερμπάν και μοιραία δεν αντιδράσαμε για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Αλλά βρισκόμαστε στην αρχή, η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά για να βελτιωθεί και σίγουρα η έδρα πάντα μας βοηθάει»,  είπε ο Γκουλιέμ Βιζάντε. Στο αγωνιστικό κομμάτι εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ματίας Βαν Ντεν Μπέεμτ (23, 2.10) ο οποίος δεν έπαιξε στην πρεμιέρα λόγω τραυματισμού. Προβληματισμός και για τον Ουίλφρεντ Γιεγκετέ ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην Βιλερμπάν έχοντας 6 πόντους, 2 ριμπάουντ σε 22 λεπτά αλλά έχει ενοχλήσεις στην μέση. Επίσης ενισχύθηκε με τον Ούγκο Μινεναντί (21, 2.00) ο οποίος δεν αποκλείεται να δηλωθεί κανονικά για τον σημερινό αγώνα.

Σαν Κουεντίν

Ν Η Ι Ν Ν

Ανάλυση

Η Σαν Κουέντιν κατέγραψε ήδη την πρώτη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος μιας και στην πρεμιέρα λύγισε την πρωταθλήτρια Μονακό με 68-66 εκτός έδρας. Ο Ρόμπινσον ήταν ο κορυφαίος με 15 πόντους αλλά κυρίως γιατί ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο καλάθι στην εκπνοή του αγώνα. Ο Σβαρτς είχε 11 πόντους με 5 ριμπάουντ, ο Ονιάνγκουε πρόσθεσε επίσης 11 πόντους, ενώ ο Γκούντου-Σίνχα είχε 9 πόντους, όσους και ο Κίρκγουντ.Τώρα η Σεντ Κουέντιν έχει να αντιμετωπίσει μία... περίεργη κατάσταση αφού θα μείνει σε ένα ξενοδοχείο που απέχει 120 χιλιόμετρα από την πόλη του Λε Μαν στην οποία διεξάγεται ο αγώνας των... 24 Ωρών, ένας αγώνας διάσημος που διεξάγεται εδώ και 40 χρόνια. Όλα τα ξενοδοχεία ήταν κλεισμένα και έτσι η Κουέντιν δεν μπόρεσε να βρει να μείνει στην πόλη του Λε Μαν. Η Λίγκα προσπάθησε να ακυρώσει τον αγώνα αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. «Στα 15 χρόνια ως προπονητής, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό» είπε ο τεχνικός της Σεντ Κουέντιν που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Λε Μαν - Σαν Κουεντίν Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.72
2
2.35

Λε Μαν - Σαν Κουεντίν Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 53