Βίλεμ - PSV Αϊντχόφεν
28/09 - 17:30
ΤΕΛΙΚΟ
0–2 (-)
#16 Ν Ι Η Ν Η

ΒΙΛΕΜ - PSV ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ

Ν Ν Ν Η Ν #1
Novasports Extra 4	Koning Willem II Stadion (14.700) Βροχή 35 χλμ. Σερντάρ Γκοζομπουγιούκ (Ολλανδία) Κωδ. 373VAR
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
G/G 1.80
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Βίλεμ - PSV Αϊντχόφεν Προγνωστικά

Λάμπρος Λυριτζής
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Αναζητείται η ομάδα που θα σταματήσει το φετινό σερί της PSV. Η Βίλεμ είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική μέχρι στιγμής, υστερεί βέβαια σε πολλούς τομείς έναντι της πρωταθλήτριας. Το μοναδικό σημείο με αξία είναι το G/G, το οποίο επιβεβαιώθηκε στις 4 από τις 6 νίκες του συλλόγου του Αϊντχόφεν.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ G/G
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: -10.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βίλεμ - PSV Αϊντχόφεν Ανάλυση

Βίλεμ

  • ⊙ 10/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ήταν Over 2.5
  • ⊙ 3 σερί Over 2.5
  • ⊙ 3/4 τελευταία παιχνίδια ήταν G/G

Ανάλυση

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στην έδρα της φορμαρισμένης Ουτρέχτης. Η ομάδα του Μάες ηττήθηκε με 3-2, πιθανότατα όμως δεν θα είχε συμβεί αυτό αν δεν της πήγαιναν πολλά πράγματα στραβά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έμεινε πίσω στο σκορ στο έβδομο λεπτό με αυτογκόλ του Μπεχούνεκ σε συρτή σέντρα του Ρομενί και ισοφάρισε στο 29' με σουτ εντός περιοχής του Σάντρα από ασίστ του Σιγκουργκέιρσον. Στο 35' καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι για χέρι του Σάντρα με συνέπεια να γίνει το 2-1. Ισοφάρισε ξανά οκτώ λεπτά αργότερα, όταν ο Σάντρα έκλεψε την μπάλα από τον Φίρχεφερ και πλάσαρε σωστά. Ωστόσο η εστία του συλλόγου του Τίλμπουρχ παραβιάστηκε τρίτη φορά στο 53' με αυτογκόλ του Σιγκουργκέιρσον σε συρτή σέντρα του Κατλίν. Παρέμεινε στους οκτώ βαθμούς που αποτελούν ικανοποιητική συγκομιδή.

Αγωνιστικά νέα

Ποινή μίας αγωνιστικής εκτίει ο Βέλγος προπονητής, ο οποίος αποβλήθηκε στον πρόσφατο αγώνα, χρέη πρώτου προπονητή θα έχει ο βοηθός του, Κρίστοφ Άλμπρεχτ. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο βασικός κεντρικός αμυντικός Σχάουτεν, ο ενίοτε βασικός αριστερός μπακ Φαν Μπέρκελ και ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Ματιέ. Ντεμπούτο στην αποστολή για τον νεοαποκτηθέντα στόπερ, Μίοντραγκ Πίβας. Αμφίβολοι οι Μπέχουνεκ (Α), Μποκίλα (Ε).

PSV Αϊντχόφεν

  • ⊙ 6 σερί νίκες
  • ⊙ 5/6 παιχνίδια ήταν Over 2.5
  • ⊙ 4/6 παιχνίδια ήταν G/G

Ανάλυση

Δεν πτοήθηκε καθόλου από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Γιουβέντους στην πρεμιέρα της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνέχισε το πάρτι εντός συνόρων, επικρατώντας 3-1 εκτός έδρας της Φορτούνα Σίταρντ. Έκτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την ομάδα του Μπος που δείχνει από νωρίς ότι είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής του Τίλμαν έπειτα από κόρνερ. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 32', απάντησε στο 68' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τίλμαν. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 3-1 με τον Ντε Γιονγκ να παίρνει το ριμπάουντ σε σουτ του Σαϊμπαρί. Την Τρίτη υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο βασικός εξτρέμ Λοσάνο, ο βασικός αριστερός μπακ Όπεγκορντ, ο βασικός δεξιός μπακ Ντεστ. Γύρισαν στις προπονήσεις ο νεοαποκτηθείς στόπερ Ναγκάλο και ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Λεντέσμα που έχει φέτος χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές ως δεξιός μπακ λόγω ανάγκης.

Βίλεμ - PSV Αϊντχόφεν Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

Βίλεμ Βίλεμ
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Α E. Schouten Τραυματίας
4 6 28/2
Α N. van Berkel Τραυματίας
3 6 0/0
Α R. Behounek Αμφίβολος
4 0 6/0
Μ D. Mathieu Τραυματίας
1 4 0/0
Ε J. Bokila Αμφίβολος
3 0 6/0
PSV Αϊντχόφεν PSV Αϊντχόφεν
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Α S. Dest Τραυματίας
4 8 0/0
Α F. Oppegård Τραυματίας
3 4 1/0
Α A. Nagalo Αμφίβολος
2 1 2/0
Μ R. Ledezma Αμφίβολος
3 1 5/0
Ε H. Lozano Τραυματίας
4 3 4/4

Βίλεμ - PSV Αϊντχόφεν Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
501.00
X
21.00
2
1.32

Βίλεμ - PSV Αϊντχόφεν Στατιστικά

Βίλεμ - PSV Αϊντχόφεν Προιστορία

Betting Facts
Βίλεμ
Η ομάδα Βίλεμ έχασε 8 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βίλεμ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Βίλεμ, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
PSV Αϊντχόφεν
Η ομάδα PSV Αϊντχόφεν νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
PSV Αϊντχόφεν
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας PSV Αϊντχόφεν, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 102
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ