Ντρίτα - Λέγκια Βαρσοβίας
29/08 - 21:00
ΤΕΛΙΚΟ
0–1 (-)
Ν Ν Η Ν Η

ΝΤΡΙΤΑ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Ι Ι Ν Ν Ι
Fadil Vokkri Stadium (16.200) Βροχή Ουδέτερο ( 33 χλμ. / 1.086 χλμ.) Ντάνιελ Σλάγκερ (Γερμανία) Κωδ. 987VAR
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

Αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ. Σε περίπτωση νίκης της Ντρίτα με δύο γκολ διαφορά στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Σε ουδέτερο γήπεδο. 

Ντρίτα - Λέγκια Βαρσοβίας Προγνωστικά

Δεν είναι τυπικός ο χαρακτήρας του εν λόγω παιχνιδιού. Η Λέγκια παρά το 2-0 της Βαρσοβίας, θα χρειαστεί να δώσει μάχη για την πρόκριση στο Κόσσοβο. Είχε πολλές ευκαιρίες να «καθαρίσει», δεν κατάφερε ωστόσο κάτι τέτοιο, αφήνοντας τον αντίπαλο να ελπίζει. Ανώτερη η Λέγκια, όχι το διπλό στο 1.70. Στο εύρος των 2-3 G η λύση που διπλασιάζει.

Ντρίτα - Λέγκια Βαρσοβίας Ανάλυση

Ντρίτα

  • ⊙ 4-1-2 στα 6 τελευταία ευρωπαϊκα εντός
  • ⊙ 4 σερί N/G
  • ⊙ Under 2,5 τα 4 πιο πρόσφατα εντός

Ανάλυση

Την ήττα με 2-0 στη Βαρσοβία από τη Λέγκια γνώρισε η Ντρίτα. Δεδομένου πως η ομάδα από το Κόσσοβο έπαιξε με 10 παίκτες για περίπου μία ώρα, το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, ενώ  διατηρεί θεωρητικές ελπίδες για την πρόκριση. Οι Πολωνοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, απείλησαν στο πρώτο μέρος με μακρινά σουτ. Καλός ο κίπερ Μαλοκού, εξουδετέρωσε τις προσπάθειες των αντιπάλων. Κομβική η φάση του 30’, εκεί αποβλήθηκε ο Γκανέζος μεσοαμυντικός, ο Γκομντά. Αρχικά ο νεαρός είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα, ο VAR την μετέτρεψε σε απευθείας κόκκινη. Από εκεί και πέρα έντονη η πίεση που δέχθηκε. Στο 56’ έγινε το 1-0 με κοντινή κεφαλιά από τον φορμαρισμένο Κράμερ. Πολλές οι φάσεις για τους Πολωνούς στη συνέχεια, στο 83’ ακολούθησε και δεύτερο γκολ. Δεν αγωνίστηκε με την Σουχαρέκα την προηγούμενη εβδομάδα, ακολουθεί  στις 02/09 το εντός έδρας παιχνίδι με τη Φεριζάι. Μοναδικός απών ο Χασάν Γκομντά που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.

Λέγκια Βαρσοβίας

  • ⊙ G/G τα 3 τελευταία εκτός
  • ⊙ 3-0-3 τα 6 προηγούμενα ευρωπαίκά εκτός
  • ⊙ 2-3 G τα 3/4 πιο πρόσφατα

Ανάλυση

Δεν κατάφερε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, παρά τη συντριπτική υπεροχή απέναντι στην ομάδα από το Κόσσοβο. Ναι μεν το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού της χαρίζει το πλεονέκτημα, έχοντας το «μαξιλαράκι» των δύο τερμάτων, η ομάδα του Γκονσάλο Φέιο βάσει ευκαιριών θα μπορούσε ουσιαστικά να έχει «καθαρίσει» με την πρόκριση. Πάρα πολλές οι ευκαιρίες που χάθηκα, υπήρχε θέμα στην τελική προσπάθεια. Την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε με την Σλασκ (1-1). Αρκετές οι αλλαγές στην ενδεκάδα, σύνηθες για τον Πορτογάλο τεχνικό. Πριν το ημίχρονο συγκρούστηκαν μεταξύ οι Γιέντρετσικ (Α) και Τόμπιας (Τ), με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Με ράμματα επέστρεψε ο βετεράνος αμυντικός και τέθηκε νοκ άουτ από τη ρεβάνς με τη Ντρίτα. Με κράνος τύπου Πέτερ Τσεκ προπονήθηκε ο κίπερ της ομάδας και πολύ πιθανό να ξεκινήσει εδώ βασικός. Με 24 παίκτες ταξίδεψε η αποστολή της Λέγκια, ένας θα μείνει τελευταία στιγμή εκτός. Μέσα σε αυτή ο Νσαμέ (Ε), δύσκολα θα αξιοποιηθεί. Την Κυριακή υποδέχεται την Μότορ Λούμπιν.

Απουσίες - Επιστροφές

Ντρίτα Ντρίτα
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Μ H. Gomda Τιμωρημένος
4 0
Λέγκια Βαρσοβίας Λέγκια Βαρσοβίας
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Τ K. Tobiasz Αμφίβολος
4 0
Α A. Jędrzejczyk Τραυματίας
5 0
Μ R. Mustafaev Τραυματίας
2 11
Μ J. Elitim Τραυματίας
5 11
Μ J. Çelhaka Τραυματίας
3 5 17/1
Ε J. Nsame Αμφίβολος
4 5 18/9

Ντρίτα - Λέγκια Βαρσοβίας Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
5.90
X
3.95
2
3.10

Ντρίτα - Λέγκια Βαρσοβίας Στατιστικά

Ντρίτα - Λέγκια Βαρσοβίας Προιστορία

Betting Facts
Ντρίτα
Η ομάδα Ντρίτα έχει φέρει 6 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ντρίτα
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ντρίτα, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λέγκια Βαρσοβίας
Η ομάδα Λέγκια Βαρσοβίας νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λέγκια Βαρσοβίας
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λέγκια Βαρσοβίας, έχει επαληθευτεί 4 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 77
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ