Ρουζόμπεροκ
Conference League
Κωδικός Κουπονιού: 918
Ρουζόμπεροκ

ΡΟΥΖΟΜΠΕΡΟΚ - ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ

Χάιντουκ Σπλιτ
0 - 0
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
referee
Σέσαρ Σότο Γκράντο (Ισπανία)
field
Futbalový štadión MFK Ružomberok (4.817)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
656 χλμ. (απόσταση)
Ρουζόμπεροκ - Χάιντουκ Σπλιτ
Ρουζόμπεροκ - Χάιντουκ Σπλιτ
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρουζόμπεροκ - Χάιντουκ Σπλιτ Προγνωστικά

Θεωρητικά καλύτερη η Χάιντουκ, όμως ο προπονητής Γκατούζο (που ανέλαβε το καλοκαίρι) έχει πολλή δουλειά να κάνει. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Καλύτερη επιλογή από το «διπλό» ο αριθμός των γκολ (2-3).

Σχόλια αγώνα:

Πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (15/8). Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στα πλέι οφ με τον νικητή του ζευγαριού Νόα (Αρμενία) – ΑΕΚ. Sold Out.

Ρουζόμπεροκ

?
Η Ι Η Η Ν Ι

Χάιντουκ Σπλιτ

?
Ν Ι Ν Ν Ν Ι
1 Goal/Goal 3
2 Over 1.5 3
2 Over 2.5 1

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
6.70
X
3.70
2
1.87

Αναλύσεις Ομάδων

Ρουζόμπεροκ
?
Η
Ι
Η
Η
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 1 νίκη σε 8 επίσημα ματς (1-2-5)
  • Ποτέ «Χ» εντός στην Ευρώπη (6-0-7)
  • 10/13 N/G εντός στην Ευρώπη

Ανάλυση

Η περσινή Κυπελλούχος Σλοβακίας ξεκίνησε από τον 1ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Απέκλεισε την Τομπόλ από το Καζακστάν (5-2 εντός, 0-1 εκτός). Στο 2ο γύρο αντιμετώπισε την τουρκική Τραμπζονσπόρ κι αποκλείστηκε με δύο ήττες. Έχασε 2-0 εντός στο πρώτο παιχνίδι και 1-0 εντός στη ρεβάνς. Το γκολ που έκρινε το ματς το έβαλε ο Ντράγκους, στο 65’. Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη. Η κάθε ομάδα είχε από τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Η ίδια άγγιξε το γκολ στο 13’, στο 35’ (ο Κρίεν αστόχησε από τα δύο μέτρα) και στο 76’. Σε όλες τις περιπτώσεις σταμάτησε στον τερματοφύλακα Τσακίρ. Ίσως να μην ήταν σε θέση να κάνει την ανατροπή, όμως μπορούσε το θετικό αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα στη χώρα της ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου, όμως το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε, για να προετοιμαστεί καλύτερα για την αποψινή αναμέτρηση. Απέκτησε τον ταλαντούχο χαφ Σολγκάι. Τραυματίες είναι οι Μάσλο (Α), Σελέσκι (Α) και Σέβτσικ (Μ-Ε).
Χάιντουκ Σπλιτ
?
Ν
Ι
Ν
Ν
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 6 επίσημα ματς χωρίς ήττα (4-2-0)
  • 6 εκτός στην Ευρώπη χωρίς νίκη (0-1-5)
  • 6/8 N/G στην Ευρώπη

Ανάλυση

Η 3η του περσινού πρωταθλήματος Κροατίας μπήκε στην Ευρώπη στον προηγούμενο γύρο. Αντιμετώπισε την ΗΒ Τορσχάβν. Τη νίκησε… χαλαρά 2-0 εντός στο πρώτο ματς και πέρασε με τη «λευκή» ισοπαλία της ρεβάνς στα Νησιά Φερόες. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και η κάθε ομάδα είχε από δύο καλές φάσεις, γενικώς όμως, δεν έπαιξε πολύ καλά. Την Κυριακή φιλοξένησε τη Σλάβεν Κοπρίβνιτσα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προηγήθηκε με τον Λιβάγια (18’ πέναλτι), ενώ ο Σανιάνγκ έκανε το 2-0 (37’). Η φιλοξενούμενη μείωσε στο 45’ με τον Σάκοτα. Το υπέρ της 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς το 3ο της γκολ, αυτό που έβαλε ο Πούκστας στο 87’, ακυρώθηκε μέσω VAR ως οφσάιντ. Ήταν καλύτερη, κυριάρχησε ολοκληρωτικά κι επικράτησε δίκαια, ενώ η αντίπαλός της τελείωσε τον αγώνα με 10. Το δυσάρεστο ήταν ο τραυματισμός του Σάρλιγια (Α). Τραυματίες είναι ακόμα οι Σιγκούρ (Μ-Ε) και Νταγιάκου (Ε).

Επιστροφές - Απουσίες

Ρουζόμπεροκ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
A. Selecký
Τραυματίας
3
3
Α
J. Maslo
Τραυματίας
2
1
Μ
S. Šefčík
Τραυματίας
4
1
Χάιντουκ Σπλιτ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
Z. Šarlija
Τραυματίας
3
1
32/1
Μ
N. Sigur
Τραυματίας
4
2
Ε
L. Dajaku
Τραυματίας
4
2
Betting Facts
Ρουζόμπεροκ
Η ομάδα Ρουζόμπεροκ έχασε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ρουζόμπεροκ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ρουζόμπεροκ, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Χάιντουκ Σπλιτ
Η ομάδα Χάιντουκ Σπλιτ νίκησε 8 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Χάιντουκ Σπλιτ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Χάιντουκ Σπλιτ, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ