Μάλτα - Ελλάδα
11/06 - 19:00
ΤΕΛΙΚΟ
0–2 (-)
Η Η Ι Ι Η

ΜΑΛΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Ν Ι Ν Ι Η
MGG Arena (4.132) Βροχή Ουδέτερο (821 χλμ. / 863 χλμ.) Άλαν Κίγιας (Αυστρία) Κωδ. 318
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

O αγώνας διεξάγεται στο Γκρέντιγκ (Αυστρία). Χωρίς VAR.

ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
2 & Over 2,5 1.95
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Μάλτα - Ελλάδα Προγνωστικά

Λ. Γκαραγκάνης
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Παρά την αποτυχία να περάσει στην τελική φάση του Euro 2024, η Ελλάδα δείχνει να είναι πνευματικά καλά, διατηρώντας την αγωνιστική δυναμική της. Η Μάλτα βρίσκεται πολύ πίσω σε επίπεδο και, ακόμα και σε φιλικό, δύσκολα θα παρουσιάσει αντίσταση στην Εθνική. Η ομάδα του κόουτς Ν. Παπαδόπουλου είναι το φαβορί. Παίζεται σε combo το σημείο, μαζί με το Over 2,5.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 2 & Over 2,5
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: -10.00
1.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλτα - Ελλάδα Ανάλυση

Μάλτα

Η Η Ι Ι Η
  • ⊙ Τελευταία νίκη vs Ελλάδα: 2-0 εντός (23/2/1975)
  • ⊙ 4/6 πρόσφατα παιχνίδια βγήκαν Over 3,5
  • ⊙ 4/6 τελευταία φιλικά βγήκαν Under 1,5

Ανάλυση

Συμπλήρωσε 7 αγώνες δίχως νίκη (0-2-5, από το φιλικό 1-0 εντός επί του Γιβραλτάρ στις 6/9/2023), ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Γνώρισε βαριά ήττα, με 7-1, από την Τσεχία στο Γκρέντιγκ της Αυστρίας (7/6) σε φιλικό ματς. Δέχτηκε τα γκολ από τους Μπάρακ (6' πέναλτι), Τσίτιλ (44', 57'), Τζούρασεκ (47', 85'), Λινγκρ (71') και Τσέρνι (89'). Κατάφερε, μόνο, να μειώσει προσωρινά σε 4-1, με τον Π. Εμπόνγκ (59', ασίστ Ζ. Μούσκατ). Αποβλήθηκε στο 84' ο Τζ. Εμπόνγκ, αφήνοντας τη Μάλτα με 10 παίκτες. Ήταν η πιο βαριά ήττα για τους Μαλτέζους, από το 6-0 εντός με θύτη τη Σλοβακία (14/11/2021, Προκριματικά Μουντιάλ). Επόμενη υποχρέωση είναι για τον 2ο όμιλο της 4ης κατηγορίας του UNL 2024/25. Στις 7/9 αντιμετωπίζει τη Μολδαβία εκτός. Βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Μολδαβία και Ανδόρα, με στόχο την 1η θέση της ανόδου για την 3η κατηγορία του UNL.

Αγωνιστικά νέα

Τέθηκαν εκτός οι βασικοί Πέπε (Α) και Σ. Μποργκ (Α). Δεν υπολογίζεται ούτε ο τιμωρημένος Τζ. Εμπόνγκ (Ε). Στη λίστα τραυματιών βρίσκονται οι Μοντομπέλο (Ε), Γιάνκαμ (Μ) και Λοναρντέλι (Μ). Ερίζουν για βασικοί οι Σαταριάνο (Ε), Ζ. Μούσκατ (Α) και Μ. Γκαρσία (Μ). Γενικά, ο Ιταλός κόουτς Μαρκολίνι προτίθεται να κάνει 4-5 αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ολοκληρώθηκε η διεθνής καριέρα του Απάπ (Α).

Ελλάδα

Ν Ι Ν Ι Η
  • ⊙ 6-2-0 vs Μάλτα από τον Ιούνιο του 1975
  • ⊙ 3/4 πρόσφατα vs Μάλτα βγήκαν Over 3,5
  • ⊙ 10/12 τελευταία βγήκαν Under 2,5, ανεξαρτήτως θεσμού

Ανάλυση

Παρά τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Euro 2024, η Ελλάδα μόνο απογοητευμένη δεν παρουσιάστηκε στο φιλικό με τη Γερμανία στο Μενχενγκλάντμπαχ (7/6). Ηττήθηκε, με 2-1, αλλά υπήρξε άκρως ανταγωνιστική. Προηγήθηκε με τον Μασούρα (33', μετά από σουτ του Τζόλη που απομάκρυνε ο Νόιερ). Δέχτηκε την ισοφάριση στο 55' (Χάβερτς) και το 2ο γκολ από τον Γκρος (89'). Η Ελλάδα είχε μεγάλες φάσεις για περισσότερα γκολ, με τους Τζόλη (6' διπλή ευκαιρία, 64') και Παυλίδη (45'), όμως ο γκολκίπερ Νόιερ και η αστοχία δεν επέτρεψαν κάτι περισσότερο. Η ομάδα του υπηρεσιακού κόουτς Ν. Παπαδόπουλου (της Ελπίδων) απειλήθηκε στις στιγμές των Μουσιάλα (22'), Βιρτς (29', απόκρουση Βλαχοδήμου), Χένριχς (83' δοκάρι). Η Γερμανία σκόραρε στο 43' (Χάβερτς), όμως το γκολ δεν μέτρησε (οφσάιντ). Επόμενη υποχρέωση για την Ελλάδα αποτελεί το UNL 2024/25. Ο όμιλος για τη 2η κατηγορία αποτελείται από τις Φινλανδία (1η αγωνιστική εντός, 7/9), Ιρλανδία και Αγγλία. Αναμένεται η πρόσληψη νέου τεχνικού στο μεσοδιάστημα.

Αγωνιστικά νέα

Χτύπησε στον ώμο ο Ιωαννίδης (Ε) και επέστρεψε στην Αθήνα για εξετάσεις. Ομοίως, δεν υπολογίζεται ο Μπουχαλάκης (Μ) εξαιτίας ενοχλήσεων. Αναμένεται να γίνει λελογισμένο rotation (κυρίως στην άμυνα, λόγω της χαμηλότερης δυναμικής του αντιπάλου. Ερίζουν για βασικοί οι Παυλίδης (Ε) και Κουρμπέλης (Μ). Για αυτά τα φιλικά δεν έχουν κληθεί οι Ζέκα (Μ), Τσιμίκας (Α), Χατζηγιοβάνης (ΜΕ), Γιακουμάκης (Ε), Μπάλντοκ (Α), Πασχαλάκης (Τ), Αλεξανδρόπουλος (Μ), Κωνσταντέλιας (ΜΕ), Πέλκας (ΜΕ), Φούντας (Ε).

Μάλτα - Ελλάδα Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

Μάλτα Μάλτα
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Α E. Pepe Τραυματίας
4 0
Α S. Borg Τραυματίας
4 0
Μ Y. Yankam Τραυματίας
3 1
Ε L. Montebello Τραυματίας
3 1
Ε C. Zammit Lonardelli Τραυματίας
3 1
Ε J. Mbong Τιμωρημένος
3 0
Ελλάδα Ελλάδα
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Τ A. Paschalakis Άλλοι λόγοι
3 1
Α D. Goutas Άλλοι λόγοι
– 3 32/3
Α G. Baldock Άλλοι λόγοι
4 1
Α K. Tsimikas Άλλοι λόγοι
4 1
Μ G. Papanikolaou Άλλοι λόγοι
– 7 16/5
Μ S. Alexandropoulos Άλλοι λόγοι
2 3
Μ K. Galanopoulos Άλλοι λόγοι
2 3
Μ Zeca Άλλοι λόγοι
3 1
Μ T. Chatzigiovanis Άλλοι λόγοι
2 1 27/1
Μ I. Konstantelias Άλλοι λόγοι
2 1
Μ D. Pelkas Άλλοι λόγοι
4 1
Μ A. Bouchalakis Τραυματίας
3 0
Ε G. Giakoumakis Άλλοι λόγοι
4 1
Ε T. Fountas Άλλοι λόγοι
2 4 17/7
Ε F. Ioannidis Τραυματίας
5 0

Μάλτα - Ελλάδα Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
201.00
X
22.00
2
1.42

Μάλτα - Ελλάδα Στατιστικά

Μάλτα - Ελλάδα Προιστορία

Betting Facts
Μάλτα
Η ομάδα Μάλτα έχασε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μάλτα
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Μάλτα, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ελλάδα
Η ομάδα Ελλάδα έχει φέρει 5 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ελλάδα
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ελλάδα, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 222
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ