Παρί
LNB
Κωδικός Κουπονιού: 5096
Παρί

ΠΑΡΙ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Βιλερμπάν
85 - 89
Live
Τέλος Αγώνα
25/05/2024 (19:00)
Top αποδόσεις
field
Adidas Arena (5.500)
distance
391χλμ. (απόσταση)

Παρί - Βιλερμπάν Προγνωστικά

Η Παρί αφού ξεπέρασε την πίεση για την πρόκριση στα ημιτελικά, τώρα παίζει καλύτερα όπως έδειξε στον πρώτο αγώνα. Η Βιλερμπάν από την πλευρά της έδειξε πως μπορεί να το παλέψει, αλλά με «όπλο» την επίθεση της. Προφανώς η Παρί έχει προβάδισμα, χαμηλός ο άσος, καλύτερη επιλογή το over 163.5 πόντων. 
Οver 163.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Ημιτελική φάση πλέι οφ, η πρόκριση στις τρεις νίκες - H Παρί έχει το πλεονέκτημα έδρας - Game 2 - Σκορ σειράς 1-0 

Παρί

Κατάταξη: 2η

Βιλερμπάν

Κατάταξη: 3η

78 Μ.Ο. Επίθεσης 87
91 Μ.Ο. Άμυνας 88.2
-13 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων -1.2
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
6.00
2
4.00

Αναλύσεις Ομάδων

Παρί
Κατάταξη: 2η
?
Ν
Ν
Ν
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η Παρί έκανε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα των ημιτελικών κόντρα στην Βιλερμπάν, όταν προηγήθηκε με 33-11 στο πρώτο δεκάλεπτο και ουσιαστικά πάτησε σε αυτή την διαφορά για να πάρει την νίκη με 94-81. Ο Μάλκομ ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ, ο Σορτς είχε 14 πόντους, ο Ενγκουάμα 13 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Χίφι πέτυχε 12 πόντους ενώ ο Γιαντούνεν είχε 11 πόντους με 4 ριμπάουντ. «Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο και αντέξαμε στην πίεση της Βιλερμπάν. Πετύχαμε τον στόχο μας, δεν την... πατήσαμε όπως έγινε κόντρα στην Σολέ, ο πρώτος αγώνας είναι ίσως ο δυσκολότερος σε μία σειρά. Τώρα θέλουμε να κρατήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας και να μεταφέρουμε την πίεση στον αντίπαλο μας» είπε ο Τόμας Ίσαλο. Το καλό για τον τεχνικό της Παρί είναι πως δεν έχει απουσίες και άπαντες είναι στην διάθεση του και για τον δεύτερο ημιτελικό. Εκτός έμεινε ο Τζάστιν Σάιμον λόγω του κανονισμού των ξένων παικτών, έχοντας 6.8 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ.   
Βιλερμπάν
Κατάταξη: 3η
?
Η
Ι
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η Βιλερμπάν βρέθηκε στο -22 μετά το τέλος της πρώτης περιόδου, μείωσε χάρη στο +14 της δεύτερης περιόδου αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την νίκη στο Παρίσι, γνωρίζοντας την ήττα με 94-81. Ο Καμπαρότ ήταν ο κορυφαίος με 22 πόντους, ο Λοβέρν επέστρεψε δυναμικά με «double double» έχοντας 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, εώ οι Λάιτ, Σκοτ και Καχουντί πέτυχαν από 9 πόντους, με τον Λι να έχει 8 πόντους. «Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα μιας και το -22 ήταν αρκετά μεγάλη διαφορά για να την καλύψουμε, ειδικά απέναντι σε μία ομάδα όπως η Παρί. Κρατάμε την αντίδραση του δευτέρου δεκαλέπτου και προχωράμε. Στόχος να κάνουμε ένα... μπρέικ για να μπορέσουμε να έχουμε την δυνατότητα να τελειώσουμε την σειρά στην έδρα μας» είπε ο Πιερίκ Πουπέτ.Ο τεχνικός της Βιλερμπάν δεν θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος φαντάζει δύσκολο να προλάβει κάποιο αγώνα της σειράς, ίσως τον τέταρτο αν γίνει, με τον Γάλλο να έχει φέτος 11 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ.