Οθέλλος Αθηαίνου - Εθνικός Άχνας
19/04 - 19:00

ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

Πλέι άουτ. Χωρίς οπαδούς η φιλοξενούμενη ομάδα.

Οθέλλος Αθηαίνου - Εθνικός Άχνας Προγνωστικά

Εγγλέζος
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Οθέλλος θα πέσει, αλλά θα το κάνει με ψηλά το κεφάλι. Από την άλλη βέβαια ο Εθνικός έχει τέτοια επίθεση -την καλύτερη στο β' γκρουπ- που μπορεί να σκοράρει οπουδήποτε και στην προκείμενη, όσα θέλει. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με το «G/G & Over 2,5» σε πρώτο πλάνο.

Οθέλλος Αθηαίνου - Εθνικός Άχνας Ανάλυση

Οθέλλος Αθηαίνου

  • ⊙ 9/13 G/G με Εθνικό Άχνας
  • ⊙ 5/7 Over 2,5 στα πιο πρόσφατα
  • ⊙ Χωρίς νίκη για 9 εντός (0-3-6)

Ανάλυση

Ένα παιχνίδι, «καθρέφτης» της σεζόν του, το τελευταίο για την ομάδα της Αθηαίνου. Ηττήθηκε από την ΑΕ Λεμεσού εκτός έδρας με 3-2 παρά την προσπάθειά του. Ό,τι έκαναν οι γηπεδούχοι «έγραψε» (12', 30', 45+3') στο πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως αυτός έχανε τις ευκαιρίες με κορυφαία στο 44' που ανακόπηκε πάνω στη γραμμή. Μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να σκοράρει δυο φορές με τους Χριστοδούλου (76') και Κατσιατή (82'). Ως εκεί όμως, με την ομάδα του Κώστα Σακκά να βρίσκεται στην προτελευταία θέση και να περιμένει ουσιαστικά τον υποβιβασμό της. Είναι στο -12 από την Καρμιώτισσα με πέντε αγωνιστικές για το τέλος. «Παλεύουμε κάθε αγώνα. Δεν κατηγορώ τους παίκτες. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκες», επεσήμανε ο έμπειρος τεχνικός. Ακολουθεί το εκτός με την Καρμιώτισσα (24/4). 

Αγωνιστικά νέα

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο του Οθέλλου. Αντιθέτως συνεχίζεται η προσπάθεια για αποδέσμευση ποδοσφαιριστών. Μετά τους Ταουντούλ (Τ) και Ράμος (Μ) πιθανότατα αποχωρεί και ο εφεδρικός Κόπας (Α). Ένας παίκτης που δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Στην πόρτα εξόδου και ο Κορίνους (Α). Τώρα για το πλάνο, οι Καστάνας (Α) και Σούτο (Ε) διεκδικούν θέση στην 11άδα.

Εθνικός Άχνας

  • ⊙ Επίδοση 5-5-3 στα μεταξύ τους
  • ⊙ 7/9 G/G & Over 2,5 στα πιο πρόσφατα
  • ⊙ Μια ήττα στα 9 τελευταία εκτός (3-5-1)

Ανάλυση

Τράβηξε... εξάσφαιρο! Σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και με «τρύπιες» άμυνες επικράτησε με 6-2 της ΑΕ Ζακακίου στην έδρα του. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16', «τούμπαρε» το ματς πριν το ημίχρονο εκμεταλλευόμενος κάθε αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα. Πρώτα με τον Ντράζιτς (28') και εν συνεχεία με πέναλτι του Μ. Ηλία (45+1'). Ο δεύτερος στο 78' το 3-1 και μετά... έσπασαν οι γραμμές άμυνας. Ήρθε από τον πάγκο για να σκοράρει δις ο Καμπρέρα (87', 90+9'), γκολ βρήκε και ο Ριστέφσκι (90+7') ενώ σκόραραν και οι φιλοξενούμενοι (90+5'). Πάρτι στο... 90φεύγα και 3η θέση στον όμιλο των πλέι άουτ, στο -1 από τη 2η. «Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Χάσαμε και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ», είπε ο τεχνικός Σατσιάς, που μετά το ματς... αποχαιρέτησε. Μετά και τη -μαθηματική- εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, συμφώνησε και αποχώρησε. Υπηρεσιακός μέχρι το φινάλε ο Χρίστος Πογιατζής. Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Απόλλωνα (23/4).

Αγωνιστικά νέα

Σχεδόν γεμάτη η «φαρέτρα» για τον υπηρεσιακό τεχνικό. Επιστρέφει στην αποστολή ο εφεδρικός κίπερ Μπογκατίνοφ. Σταθερά εκτός ο χρήσιμος στόπερ Λομοτέι. Ενδέχεται να φρεσκάρει κάπως την 11άδα σε σχέση με το τελευταίο. Στυλιανού (Α), Πεχλιβάνης (ΑΜ) και Καμπρέρα (Ε) διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Οθέλλος Αθηαίνου - Εθνικός Άχνας Στατιστικά

Οθέλλος Αθηαίνου - Εθνικός Άχνας Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 72
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ