Ζενίτ
Ζενίτ

ΖΕΝΙΤ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Ντιναμό Μόσχας
2 - 0
Live
Τέλος Αγώνα
13/03/2024 (19:15)
Top αποδόσεις
Α' Ματς: Ντινάμο - Ζενίτ 1-0
referee
Σεργκέι Ιβάνοβ
field
VEB Arena (30.000), Μόσχα.
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
705 χλμ. (απόσταση)
Ζενίτ - Ντιναμό Μόσχας
Ζενίτ - Ντιναμό Μόσχας
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζενίτ - Ντιναμό Μόσχας Προγνωστικά

Δεν αξίζει ο άσος σε αυτές τις αποδόσεις, καθώς η Ντινάμο έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο 2024. Παίζει ανοιχτά, δεν πρόκειται να κλειστεί και μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στο G/G και στο Over 2,5. Αμφότερες οι επιλογές προσφέρονται σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Σχόλια αγώνα:

Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (μονοπάτι με τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ). Σε περίπτωση που η Ζενίτ επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στο μονοπάτι των ομάδων των χαμηλότερων κατηγοριών.

Ζενίτ

?
Ν Ι Ν Η Η Ν

Ντιναμό Μόσχας

?
Ν Ν Ι Ν Ν Ν
0 Goal/Goal 0
1 Over 1.5 1
1 Over 2.5 1

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 X 2 Γκανιοτα U O Γκανιοτα GG NG Γκανιοτα
1.02 23.00 100.00 3.28%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.02
X
23.00
2
100.00

Αναλύσεις Ομάδων

Ζενίτ
?
Ν
Ι
Ν
Η
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 1 ήττα στα 4 τελευταία ματς στη διοργάνωση (2-1-1)
  • 1 ήττα στα 8 τελευταία εντός ματς στο Κύπελλο (6-1-1)
  • 3 σερί νίκες εντός έδρας στη διοργάνωση

Ανάλυση

Όσα γκολ δεν πέτυχε στο πρώτο ματς του 2024 κόντρα στη Σπαρτάκ (0-0 εντός έδρας) τα πέτυχε στη Σιβηρία. Αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ουράλ και με πολύ καλή εμφάνιση έφτασε στη νίκη με 4-1. Όλα ήταν θέμα μέχρι να πετύχει το πρώτο γκολ, κάτι που έκανε στο 38’ με τον Ντάγκλας Σάντος. Και στην επανάληψη απλά επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της. Ο Μοστοβόι έκανε το 0-2 στο 57’, ο Κασιέρα το 0-3 στο 66’ και ο Σεργκέεβ, που για ακόμα μία φορά ήρθε από τον πάγκο για να σκοράρει, πέτυχε το 4ο γκολ στο 81’. Δέχθηκε τη μείωση στις καθυστερήσεις, όταν είχε παραχαλαρώσει και δεν λέει τίποτα. Δεν έκανε καλή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα και ηττήθηκε με 1-0 στη Μόσχα, ενώ και ο τελευταίος αποκλεισμός στο γήπεδό της είχε έρθει από την Ντινάμο τον Μάρτιο του 2023 στα πέναλτι (1-1 το ματς). Προσπαθεί να παίζει επιθετικά, αλλά φέτος δεν της βγαίνει τόσο.

Αγωνιστικά νέα

Ο Καραβάεβ (μπακ) έχασε το τελευταίο ματς με ίωση και δεν αναμένεται ούτε τώρα να είναι διαθέσιμος. Με πρόβλημα αποχώρησε και ο Κασιέρα (φορ) και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει ο Σεμάκ με τη συμμετοχή του. Από και πέρα, αναμένονται κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ντιναμό Μόσχας
?
Ν
Ν
Ι
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 3 σερί νίκες στο Κύπελλο
  • Χωρίς νίκη για 10 εξόδους στη διοργάνωση (0-5-5)
  • 7 διαδοχικά G/G εκτός έδρας στο Κύπελλο

Ανάλυση

Δύο ματς έχει δώσει στην έδρα της στο 2024 και σε αμφότερες τις περιπτώσεις έφτασε στη νίκη. Μπορεί στην τελευταία από αυτές να τα… χρειάστηκε, όμως τέλος καλό όλα. Δέχθηκε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο από την Αχμάτ, είχε την τύχη με το μέρος της και κόντρα στη ροή της αναμέτρησης πήρε το προβάδισμα με γκολάρα του Τσάβες στο 39’. Και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω. Βρέθηκε να παίζει και με παίκτη παραπάνω από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, για να τελειώσει τα πάντα στο 62’ ο Τσιουκάβιν για τελικό 2-0. Με καλή ψυχολογία, λοιπόν, απέδειξε στο πρώτο ματς ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσα τη Ζενίτ. Αμυντικά, βέβαια, τα πράγματα δεν έχουν βελτιωθεί και πολύ, αλλά όσο η επίθεση σηκώνει το… κουπί, όλα καλά.

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισαν στο πρωτάθλημα και επιστρέφουν Λασάλτ (μέσος), Μπαλμπουένα (αμυντικός), αλλά τιμωρημένος αυτή τη φορά είναι ο Καρασκάλ (μέσος). Δεν προλαβαίνει το ματς ο Σούνιν (κίπερ), που τραυματίστηκε, χωρίς να έχει κάτι σοβαρό, ενώ εκτός παραμένουν οι Μπεσμέρτνι (αμυντικός), Κουτίτσκι (μέσος) και Νγκαμαλιό (φορ).

Πιθανές ενδεκάδες

Επιστροφές - Απουσίες

Ζενίτ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
D. Krugovoy
Άλλοι λόγοι
3
2
Α
V. Karavaev
Άρρωστος
3
1
Ε
M. Cassierra
Αμφίβολος
5
0
Ντιναμό Μόσχας
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
A. Shunin
Τραυματίας
4
0
Α
S. Bessmertny
Τραυματίας
2
2
Α
D. Laxalt
Επιστρέφει
4
1
17/1
Α
F. Balbuena
Επιστρέφει
4
1
14/1
Μ
A. Kutitskiy
Τραυματίας
3
10
Μ
M. Ngamaleu
Τραυματίας
4
3
7/1
Μ
J. Carrascal
Τιμωρημένος
4
0
34/3