Ιντεπεντιέντε - Ρίβερ Πλέιτ
10/03 - 00:15

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

Ντέρμπι του Μπουένος Άιρες

Ιντεπεντιέντε - Ρίβερ Πλέιτ Προγνωστικά

Γιάννης Σελαλμαζίδης
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Δεν έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα στην Ιντεπεντιέντε, μετά την επίθεση του προπονητή Τέβες στον διαιτητή του ματς με τη Μπαράκας Σεντράλ. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Έβγαλε αντίδραση η Ρίβερ Πλέιτ, που επέστρεψε στις νίκες, ενώ θα επαναφέρει και αρκετούς βασικούς στην ενδεκάδα ο Ντεμιτσέλις. Έχουν το προβάδισμα οι «εκατομμυριούχοι».

Ιντεπεντιέντε - Ρίβερ Πλέιτ Ανάλυση

Ιντεπεντιέντε

  • ⊙ 2-1-2 στα 5 τελευταία εντός
  • ⊙ Under 2,5 τα 6/8 πιο πρόσφατα
  • ⊙ Κέρδισε τελευταία φορά τη Ρίβερ Πλέιτ το 2021

Ανάλυση

Ποιος είδε τον Κάρλος Τέβες και δεν φοβήθηκε, μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα (2-2, 29΄ Ροσανέ, 45΄ Ντομίνγκες - 16΄,65΄ Χιμένες) με την Μπαράκας Σεντράλ. Ο τεχνικός της Ιντεπεντιέντε τα... έχωσε στις δηλώσεις του στον διαιτητή Ντόβαλο. «Νιώθω ότι μας έκλεψαν», δήλωσε μεταξύ άλλων. Ο ρέφερι της αναμέτρησης έκανε καταγγελία σε βάρος του «Απάτσι», ενώ νομικά εναντίον του θα κινηθεί και η ένωση των διαιτητών. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Τέβες αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ. Ο Άβαλος θα επιστρέψει στην επίθεση, αντικαθιστώντας τον Πουτς, ως παρτενέρ του Χιμένες. Ακόμα, ο Ίσλα αναμένεται να πάρει τη θέση του Μπουφαρίνι στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Κόστα του Πέρες στο αριστερό και ο Μανκουέγιο του Λούνα στα χαφ. Τιμωρημένος είναι ο δεύτερος κίπερ Σεγόβια, τη θέση του οποίου πήρε στην αποστολή ο Μορο, ενώ τραυματίας παραμένει ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Κανέλο. 

Ρίβερ Πλέιτ

  • ⊙ Αήττητη στα 4 τελευταία εκτός 2-2-0
  • ⊙ G/G στα 3/4 πιο πρόσφατα
  • ⊙ 83-54-58 κόντρα στην Ιντεπεντιέντε

Ανάλυση

Υπό το βλέμμα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, που ήταν επίτιμος καλεσμένος στο «Μονουμεντάλ», επέστρεψε στις νίκες, μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες, επικρατώντας με 2-0 επί της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπόρχα, που άνοιξε το σκορ στο 22΄, ενώ στο 34΄ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Μοιρασμένες οι αντιδράσεις των οπαδών για τον προπονητή Ντεμιτσέλις, καθώς άλλοι τον αποδοκίμασαν και άλλοι τον χειροκρότησαν. Αναμένεται να επιστρέψουν αρκετοί βασικοί, μετά το ροτέισον, ενώ ακολουθεί (14/3) ο τελικός του Supercopa Argentina με την Εστουδιάντες. Συγκεκριμένα, ο Πιρές θα αντικαταστήσει τον Μποσέγι στο κέντρο της άμυνας, ο Ε. Ντίας τον Κάσκο στο αριστερό άκρο, ο Βιγιάγκρα τον Αλιέντρο και ο Ν. Φερνάντες τον Ετσεβερί στα χαφ και ο Μπάρκο τον Σολάρι στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Επέστρεψε στην αποστολή ο σημαντικός Σιμόν (ΜΕ), ενώ παραμένουν τραυματίες οι πολύτιμοι Γκ. Μαρτίνες (Μ), Λανσίνι (Μ) και Φούνες Μόρι (Α).

Ιντεπεντιέντε - Ρίβερ Πλέιτ Στατιστικά

Ιντεπεντιέντε - Ρίβερ Πλέιτ Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 72
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ