Σλοβενία
Σλοβενία

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ουκρανία
-
22/02/2024 (19:00)

Σλοβενία - Ουκρανία Προγνωστικά

Η Σλοβενία είναι το ξεκάθαρο φαβορί του συγκεκριμένου ομίλου, έστω και χωρίς Ντόντσιτς, αλλά καλείται να το αποδείξει και εντός γηπέδου. Η Ουκρανία έχει καλή νοοτροπία και αναμένεται να τα δώσει όλα προκειμένου να προκριθεί στο Eurobasket. Mε τον τρόπο που παίζουν οι γηπεδούχοι, έχει αξία ένα ποντάρισμα στο over 156.5. 
Over 156.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

1η αγωνιστική του 1ου ομίλου των προκριματικών του Eurobasket 2025 –  Ο όμιλος αποτελείται από Σλοβενία, Ουκρανία, Ισραήλ, Πορτογαλία - Προκρίνονται οι 3 πρώτοι

Σλοβενία

Ουκρανία

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Σλοβενία

Ανάλυση

Με το Λούκα Ντόντσιτς να ορίζει τα… πάντα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου αποκλείστηκε από τον Καναδά και στη συνέχεια, τερμάτισε έβδομη. Παρότι υπήρχε αρκετή γκρίνια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς παρέμεινε κανονικά στον πάγκο, στον οποίο βρίσκεται από το 2020 και η νέα προσπάθεια για το Eurobasket, ξεκινάει χωρίς εκπλήξεις. Προφανώς κι ο Ντόντσιτς δεν υπολογίζεται στα «παράθυρα», αλλά εφόσον η Σλοβενία εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση, θα είναι εκεί. Μπλάζιτς, Ντίμετς, Χρόβατ, Κουντς, Λάπορνικ, Τσέμπασεκ, Νίκολιτς, Μ. Πρέπελιτς, Κ. Πρέπελιτς, Σαμάρ, Στέργκαρ, Μίρτιτς και Τόμπι, αποτελούν τις επιλογές του Σέκουλιτς, τόσο για το σημερινό, όσο και για το παιχνίδι με το Ισραήλ, την Κυριακή.
Ουκρανία

Ανάλυση

Παρά τις δύσκολες εξωαγωνιστικές συνθήκες, πάλεψε μέχρι τέλους για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Με την ίδια νοοτροπία, τα έδωσε όλα και στα pre-qualifiers του Αυγούστου για μια θέση στο Προολυμπιακό, την οποία έχασε στον τελικό από την Κροατία. Λόγω του πολέμου, η αποστολή ξεκίνησε την προετοιμασία της στη Ρίγα της Λετονίας και από εκεί αναχώρησε για Σλοβενία τη Δευτέρα, με τον προπονητή, Βιτάλι Στεπανόφσκι, να δηλώνει ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στις προπονήσεις και παράλληλα να τονίζει τη σημασία της παρουσίας των ίδιων παικτών που είχε και το καλοκαίρι. 16 παίκτες ήταν στις αρχικές κλήσεις του Στεπανόφσκι, πριν το τζάμπολ θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι διαθέσιμοι σήμερα.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ