Παναιτωλικός - ΟΦΗ
31/01 - 17:00
ΤΕΛΙΚΟ
3–1 (-)
Η Ι Η Ν Η

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ

Ι Ι Ν Η Η
Παναιτωλικού (6.200) Ψυχρός 603 χλμ. Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας) Κωδ. 926VAR
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

Επαναληπτικός αγώνας για την προημιτελική φάση. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του ΟΦΗ με 1 γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Άρη. Κεκλεισμένων των θυρών.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ Προγνωστικά

Λ. Γκαραγκάνης
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Μεγάλη πρόκληση το Κύπελλο για δύο ομάδες που δεν μπορούν να βρουν τα πατήματά τους, με τίποτα, στο Πρωτάθλημα. Πιο κοντά στην πρόκριση βρίσκεται ο Παναιτωλικός, μετά το σκορ του 1ου αγώνα. Ωστόσο, ο ΟΦΗ έχει το διαμέτρημα να κυνηγήσει την ανατροπή σκηνικού. Αμφίρροπο ζευγάρι, στοιχείο που το καθιστά απρόβλεπτο. Πιθανή η ισοπαλία.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ Ανάλυση

Παναιτωλικός

  • ⊙ 3/4 τελευταία βγήκαν G/G & Over 2,5 (Κύπελλο & SL)
  • ⊙ Δέχτηκε 12 γκολ στα 5 πρόσφατα εντός (2,4 μ.ό.)
  • ⊙ Έχει 7 σερί G/G στο Κύπελλο

Ανάλυση

Γνώρισε την 4η σερί ήττα στο Πρωτάθλημα, στο 2-1 του Αγρινίου από τη Λαμία (27/1). Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Μάλτσι (11'). Ισοφάρισε με τον Μαυρία (46') και δέχτηκε το 2ο γκολ στο 82' (Νούνιες), με τον γκολκίπερ Καπίνο να φέρει ευθύνη. Στο 23' ο Καρέλης παραλίγο να βάλει αυτογκόλ με κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Παναιτωλικός είχε 3 δοκάρια στο 90λεπτο (44' διπλό με Χουάνπι και Καρέλη, 78' Ζοάο Πέντρο) και σημαντική στιγμή να βρει δίχτυα με τον Σενγκέλια (29', απόκρουση Κόσελεβ). Απειλήθηκε στο 34' από τον Καρλίτος (απόκρουση Καπίνο). Διατηρεί σοβαρό αβαντάζ πρόκρισης, για 1η φορά στην ιστορία του, στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στον 1ο αγώνα. Οι Ζοάο Πέντρο (19') και Καρέλης (90'+4') πέτυχαν τα γκολ, με την ομάδα του κόουτς Πετράκη (πρώην ΟΦΗ) να έχει 3 ακόμα καλές στιγμές για γκολ (34', 52', 61'). Δεν υπήρξε συμφωνία με τη ρώσικη Μπάλτικα, οπότε παραμένει ο Σίλβα Τορεχόν (ΜΑ). Στις 3/2 ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Βόλο εκτός για τη SL.

Αγωνιστικά νέα

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα έμεινε εκτός, για λόγους αποφόρτισης, ο βασικός Καπίνο (Τ). Μπήκε στην προεπιλογή ο νεοφερμένος Τσάβες (Τ, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως τώρα). Ομοίως ο Λομόνακο (Ε), όχι, όμως, οι Ταμπίτζε (Α) και Μπαμπόκ (Μ). Εξέτισε τιμωρία και αποθεραπεύτηκε, ταυτόχρονα, ο Μλάντεν (Α). Επιστρέφει και ο Οικονόμου (Α). Αντίθετα, ο Μπαλντασάρα (Μ) παραμένει τραυματίας. Δεν αναμένεται ιδιαίτερο rotation στην 11άδα από τους Αγρινιώτες. Ερίζει για βασικός ο Ζοάο Πέντρο (Ε).

ΟΦΗ

  • ⊙ 0-3-5 στα 8 πρόσφατα εκτός (Κύπελλο & SL)
  • ⊙ 4/6 τελευταία βγήκαν Under 2,5 (Κύπελλο & SL)
  • ⊙ Προέρχεται από 4 σερί G/G (Κύπελλο)

Ανάλυση

Υπέστη ήττα εντός προγράμματος από την ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με 3-0 (28/1). Δέχτηκε 2 γκολ από τον Πόνσε (28', 67'), με το 1ο να αρχίζει από φάουλ του Πήλιου στον Φελίπε (παράβαση που δεν καταλόγισε ο VAR). Στο 3ο ο Λαμπρόπουλος έκανε λάθος κοντρόλ, δίνοντας την... ασίστ στον σκόρερ Φαν Βέερτ (90'+6'). Απείλησε σε 3 περιπτώσεις, με τους Φελίπε (54', απόκρουση Στάνκοβιτς), Ντίκο (86', πάλι αντέδρασε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ), Γκαγιέγος (87'). Δέχτηκε τελικές από τους νικητές, κυρίως από τον Γκατσίνοβιτς (40', 41', 61'). Προσπάθησε ο γκολκίπερ Σωτηρίου να κρατήσει το σκορ χαμηλά, αλλά η άμυνα του ΟΦΗ ήταν κάκιστη. Στον 1ο προημιτελικό Κυπέλλου βρέθηκε πίσω 2 φορές, αντιδρώντας μονάχα στο 0-1 με την ισοφάριση του Μπάκιτς (47', ασίστ Θοράρινσον). Απείλησε ελάχιστα και ηττήθηκε λογικά. Ανακοίνωσε τον Ισεκά (Ε). Κλείνουν σε άλλες ομάδες οι Ντίκο (Ε, Παρί FC), Πασαλίδης (Α, Σαλερνιτάνα), Καρώ (Α, Μακάμπι Πετάχ Τικβά). Ακολουθεί το κρίσιμο ματς SL εντός, απέναντι στην Κηφισιά (4/2).

Αγωνιστικά νέα

Σημαντικές είναι οι επιστροφές των Μπάουμαν (Τ), Μοσκέρα (ΜΕ), Τοράλ (ΜΕ), Βούρου (Α) και Νέιρα (ΜΕ), οι οποίοι έλειψαν για διαφορετικούς λόγους. Οι Γιαννούλης (Α), Μαρινάκης (Α), Χριστογεώργος (Τ) είναι οι σημαντικότεροι από αυτούς που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής. Οι προς μεταγραφή παίκτες δεν μπήκαν στην προεπιλογή και λογίζονται ως απουσίες, αφού ακόμα δεν έχουν κλείσει επίσημα. Ο κόουτς Μελ δύσκολα θα αλλάξει πολλά στην 11άδα, με τον Μεγιάδο (Μ) να ερίζει για θέση βασικού.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

Παναιτωλικός Παναιτωλικός
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Τ S. Kapino Άλλοι λόγοι
5 0
Α P. Anastasopoulos Άλλοι λόγοι
– 9
Α M. Oikonomou Επιστρέφει
4 5
Α S. Mladen Επιστρέφει
4 4
Μ F. Baldassarra Τραυματίας
4 5
Μ G. Xenitidis Άλλοι λόγοι
1 6 24/1
Μ V. Nikolaou Επιστρέφει
– 1
Μ S. Kontouris Επιστρέφει
– 1
Ε A. Voilis Άλλοι λόγοι
– 8
Ε S. Lomónaco Επιστρέφει
1 1 27/4
ΟΦΗ ΟΦΗ
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Τ N. Christogeorgos Άλλοι λόγοι
2 0
Τ N. Baumann Επιστρέφει
5 2
Α A. Karo Άλλοι λόγοι
2 7
Α N. Marinakis Άλλοι λόγοι
2 0
Α K. Giannoulis Άλλοι λόγοι
2 0
Α I. Simantirakis Άλλοι λόγοι
– 6
Α T. Pasalidis Άλλοι λόγοι
2 0
Α P. Vouros Επιστρέφει
4 1
Μ T. Koutentakis Άλλοι λόγοι
– 6
Μ A. Adamakis Άλλοι λόγοι
– 4
Μ H. Mosquera Επιστρέφει
4 1
Μ Jon Toral Επιστρέφει
4 1 16/2
Ε J. Neira Επιστρέφει
4 1
Ε N. Dicko Άλλοι λόγοι
4 0 18/1

Παναιτωλικός - ΟΦΗ Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.66
X
8.25
2
20.00

Παναιτωλικός - ΟΦΗ Στατιστικά

Παναιτωλικός - ΟΦΗ Προιστορία

Betting Facts
Παναιτωλικός
Η ομάδα Παναιτωλικός νίκησε 3 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Παναιτωλικός
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Παναιτωλικός, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΦΗ
Η ομάδα ΟΦΗ έχασε 3 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΦΗ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΟΦΗ, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 36
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.5
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.6
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.8
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ