Γκραβελίν - Ντιζόν
27/01 - 22:00
ΤΕΛΙΚΟ
71–55 (-)
#15 Ν Η Η Ν Η

ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ - ΝΤΙΖΟΝ

Η Ν Ν Ν Η #9
Stade Des Flandres (2.500) 458χλμ. Κωδ. 5036
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

Η Γκραβελίν παίζει στην πόλη της Δουνκέρκης, 18 χιλιόμετρα μακριά από την φυσική της έδρα, μιας και ο γήπεδο της καταστράφηκε από πυρκαγιά. Εκεί θα αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν. 

Γκραβελίν - Ντιζόν Προγνωστικά

Η Γκραβελίν στο πρώτο... εντός σε ξένο γήπεδο που έδωσε κέρδισε, έχοντας και αρκετό κόσμο στο πλευρό της. Κάτι ανάλογο θα γίνει και σήμερα, η απόσταση από την Δουνκέρκη είναι μόλις 18 χιλιόμετρα. Η Ντιζόν είναι ανεβασμένη και έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Αλλά είναι δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι.

Γκραβελίν - Ντιζόν Ανάλυση

Γκραβελίν

Ν Η Η Ν Η

Ανάλυση

Η Γκραβελίν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της μετά την καταστροφή του γηπέδου της «Sportica» από πυρκαγιά, πήρε μία τεράστια νίκη επί της Ναντέρ με 80-79. Στο γήπεδο στο Καλαί το οποίο ήταν γεμάτο από τους φιλάθλους της, ο Μπαμπ με τρίποντο στην εκπνοή χάρισε την μεγάλη νίκη με τον Αμερικανό να είναι ο κορυφαίος με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Κορνελί είχε 10 πόντους, ο Ενονό 9 πόντους και 10 ριμπάουντ. Έτσι έμεινε «ζωντανή» στην υπόθεση παραμονή, αφού πήρε στο 5-13, στο -2 από την παραμονή αλλά και με δύο αγώνες λιγότερους. Ακολούθησε η ήττα εντός έδρας στο FIBA Europe Cup από την Μανίσα με 80-73 με τον Μπερχανεμεσκέλ να έχει 19 πόντους, ο Κλάιμπερν είχε 11 πόντους, ο Ενοκό 8 πόντους και 7 ριμπάουντ.  Τώρα θα... μετακομίσει ως το τέλος της σεζόν στο «Stade Des Flandres» το οποίο βρίσκεται στην Δουνκέρκη και σαφέστατα αναμένεται αρκετοί φίλαθλοι της να κάνουν το ταξίδι για να βρεθούν στο πλευρό της σε αυτή την ιδιαίτερα σεζόν. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.   

Ντιζόν

Ανάλυση

Η Ντιζόν πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Άντα Μπλουά με 81-63. Ο Χόλστον ήταν ο κορυφαίος με 18 πόντους, οι Καβέρ και ο Χρόβατ είχαν από 17 πόντους έκαστος, ενώ ο Ντουκότ είχε 10 πόντους. Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Λούντβιγκσμπουργκ στην πρεμιέρα της 2ης φάσης των ομίλων του Basketball Champions League με 89-82 με τον Καβέρ να έχει 14 πόντους, ο Χόλστον είχε 13 πόντους και 6 ασίστ, ενώ ο Χάμοντς πέτυχε 11 πόντους με 5 ριμπάουντ. «Η ομάδα ακόμα ψάχνει να βρει την σταθερότητα της αλλά σίγουρα η πορεία μας γεμίζει αισιοδοξία, ειδικά όταν μιλάμε για το γαλλικό πρωτάθλημα όπου ο στόχος είναι η παρουσία μας στα πλέι οφ. Ξέρουμε πόσο ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι με την Γκραβελίν, σε μία ξένη έδρα ουσιαστικά και για τις δύο ομάδες» είπε ο Λορέν Λεγκνάμ για τον αγώνα και την πορεία της Ντιζόν που βρίσκεται πλέον για τα... καλά μέσα στην πρώτη οχτάδα. Προβλήματα δεν υπάρχουν και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή αποστολή. 

Γκραβελίν - Ντιζόν Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.30
2
1.72

Γκραβελίν - Ντιζόν Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 44