ΑΟ Υπάτου
ΑΟ Υπάτου

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ - ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ

Ελλοπιακός
1 - 1
Live
Τέλος Αγώνα
07/01/2024 (15:00)
Top αποδόσεις
referee
Θώμογλου (Αθηνών)
field
Δημοτικό Αλιάρτου (1.000)
weather
Καιρός: Ψυχρός
distance
Ουδέτερο (31 χλμ./17 χλμ.) (απόσταση)
ΑΟ Υπάτου - Ελλοπιακός
ΑΟ Υπάτου - Ελλοπιακός
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΟ Υπάτου - Ελλοπιακός Προγνωστικά

Κωνσταντίνος Λάππας
Εκτίμηση από Κωνσταντίνος Λάππας
Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο ΑΟ Υπάτου είναι ξεκάθαρα το φαβορί της αναμέτρησης. Ο Ελλοπιακός βέβαια θα πορευτεί με νέο προπονητή, ο οποίος θα πρέπει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα. Με μικρό ρίσκο ο άσος.

Σχόλια αγώνα:

4ος όμιλος. Ντεμπούτο στον πάγκο του Ελλοπιακού για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Ελλοπιακός

16 Goal/Goal 15
23 Over 1.5 26
15 Over 2.5 13

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 X 2 Γκανιοτα U O Γκανιοτα GG NG Γκανιοτα
1.51 3.35 6.70 9.91% 1.52 2.25 9.28%
1.55 3.50 5.50 10.13% 1.57 2.15 9.26%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.55
X
3.50
2
6.70

Αναλύσεις Ομάδων

ΑΟ Υπάτου
?
Η
Ν
Ν
Ν
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Είχε δύσκολο έργο στην Πετρούπολη όπου γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον τοπικό Άρη και μάλιστα με ανατροπή. Έτσι έβαλε τέλος σε ένα θετικό σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα, δίχως βέβαια, να επηρεάζεται ιδιαίτερα. Μπήκε πολύ καλά στο ματς και προηγήθηκε στο σκορ στο 11′ με άψογο πλασέ του Ποτουρίδη. Ωστόσο στο 38' δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και στην επανάληψη έχασε την ηρεμία του. Δέχθηκε πίεση και εντέλει το δεύτερο τέρμα στο 77'. Στην τελευταία φάση του ματς έχασε πάντως τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον τερματοφύλακα, Αθανασόπουλο, ο οποίος είχε προωθηθεί. Έτσι έπεσε στην 6η θέση και στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με ματς λιγότερο. Εντός έδρας μετράει 3-2-2 με 5/7 G/G.
Ελλοπιακός
?
Ι
Η
Ι
Η
Ι
Ι
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Ταξίδεψε στο Ηράκλειο με στόχο τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ερμή Ζωνιανών, με αποτέλεσμα να παραμείνει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η διοίκηση προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Σωτήρη Παπαναστασίου και στην αντικατάστασή του με τον πολύπειρο Παναγιώτη Τζαναβάρα. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα κέρδισε πέναλτι, με τον Χασάι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ. Στο 37′ είδε τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης. Στην επανάληψη και από το 52' αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γεωργίου, με αποτέλεσμα να δεχθεί μεγάλη πίεση. Στο 78′ γλίτωσε το γκολ της ήττας ελέω δοκαριού και στη συνέχεια εξαιτίας τρομερής απόκρουσης του Κυριατζή. Χωρίς νίκη στα τελευταία εννέα ματς, έπεσε στην 15η θέση και στο -7 από τη σωτηρία. 

Επιστροφές - Απουσίες

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ