Τίγκρες
Τίγκρες

ΤΙΓΚΡΕΣ - ΛΕΟΝ

Λεόν
2 - 1
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
Στο Απερτούρα: Τίγκρες - Λεόν 0-1
referee
Αρμάντο Βιγιαρεάλ (ΗΠΑ)
field
El Volcán (42.000)
weather
Καιρός: Άστατος
distance
535 χλμ. (απόσταση)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίγκρες - Λεόν Προγνωστικά

Γιάννης Σελαλμαζίδης
Εκτίμηση από Γιάννης Σελαλμαζίδης
Το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που θα δώσουν σε διάστημα λίγων ημερών οι δυο αντίπαλοι, καθώς εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ, συγκρούονται και στο πρωτάθλημα. Βελτιωμένη με τον Σιμπόλδι στον πάγκο η Τίγκρες, ενώ δεν «πατάει» καλά τελευταία η Λεόν. Ακόμα και έτσι, θα έπρεπε να είναι ψηλότερα ο άσσος, θα τον συνδυάσουμε με γκολ. 
1 & Under 4,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση. Ακολουθεί ρεβάνς (4/5) στην έδρα της Λεόν.  Ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας, μετά τη λήξη του δεύτερου 90λεπτου, ο νικητής θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ στον τελικό θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Φιλαδέλφεια - Λος Άντζελες.

Τίγκρες

Λεόν

3 Goal/Goal 4
5 Over 1.5 6
4 Over 2.5 5

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 X 2 Γκανιοτα U O Γκανιοτα GG NG Γκανιοτα
1.73 3.80 4.50 5.96% 1.95 1.85 5.07% 1.80 1.91 7.33%
1.72 3.75 4.50 6.57% 1.90 1.83 6.78% 1.78 1.95 6.94%
1.72 3.70 4.55 6.67% 1.91 1.83 6.54% 1.78 1.93 7.40%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.73
X
3.80
2
4.55

Αναλύσεις Ομάδων

Τίγκρες
?
Ν
Ι
Ν
Η
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • 29-14-13 στη διοργάνωση
  • Under 2,5 τα 5/8 πιο πρόσφατα
  • Ηττήθηκε στα 3/5 τελευταία εντός

Ανάλυση

Κορυφαία στιγμή της στη διοργάνωση το 2020, όταν και κατέκτησε τον τίτλο, επικρατώντας στον τελικό με 2-1 επί του Λος Άντζελες. Είχε εύκολο έργο στα προημιτελικά φέτος και προκρίθηκε με δυο νίκες (0-1 και 5-0), επί της Μονάγκουα από την Ονδούρα. Στη ρεβάνς, μάλιστα, στο Μεξικό, έκανε το ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία, ο νέος προπονητής Σιμπόλδι. Στο πρωτάθλημα του Μεξικού «έσπασε» το αρνητικό εντός έδρας σερί (0-0-4) και επικράτησε με 1-0 (49΄ Ζινιάκ, πεν.) επί της Πουέμπλα. Εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή στην πρώτη οκτάδα και στα πλέι οφ, ενώ και για την τελευταία αγωνιστική της LMX ακολουθεί ματς (1/5) με τη Λεόν. Ο Σιμπόλδι άφησε στον πάγκο αρκετούς βασικούς - όπως οι πολύτιμοι Γκοριαράν (Μ), Κόρδοβα (Μ), Κινόνες (ΜΕ) και Ζινιάκ (Ε)-  οι οποίοι θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα. Ακόμα ο Καετάνο θα είναι ο παρτενέρ του Λιχνόφσκι στο κέντρο της άμυνας. Δεν υπολογίζονται οι αναπληρωματικοί Λορόνια (Α, πειθαρχικό παράπτωμα), Ορτέγα (Τ), καθώς και ο τραυματίας Αγιάλα (Μ). 
Λεόν
?
Ι
Η
Η
Ι
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 2-1-1 στα 4 τελευταία στη διοργάνωση
  • Over 2,5 στα 3/4 πιο πρόσφατα εκτός
  • Κέρδισε τα 2/3 τελευταία με την Τίγκρες

Ανάλυση

Έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση της διοργάνωσης το 1993, ισοβάθμησε στην κορυφή του ομίλου (σύμφωνα με το τότε σύστημα διεξαγωγής) με τις Μουνισιπάλ (Γουτεμάλα) και Σαπρίσα (Κόστα Ρίκα), η τελευταία, όμως, υπερίσχυσε λόγω διαφοράς γκολ. Την περσινή χρονιά αποκλείστηκε (0-3, 1-1) από το Σιάτλ στα προημιτελικά. Αυτή τη φορά τα κατάφερε, απέναντι στη Βιολέτε, καθώς την κέρδισε 5-0 στο Μεξικό και έχασε 2-1 στην Αϊτή. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ισοπαλία (0-0) με την Τολούκα, ενώ δεν έκανε ροτέισον ο Λαρκαμόν. Εξασφάλισε την παρουσία της στην πρώτη οκτάδα και στα πλέι οφ, ενώ έχει μόνο θεωρητικές ελπίδες για την πρώτη τετράδα. Εξέτισε ο προπονητής Λαρκαμόν, που ήταν τιμωρημένος στη LMX, ενώ μπορεί να υπολογίζει και τον πολύτιμο Βίγια (Α), που θα εκτίσει την ποινή του στο πρωτάθλημα. Θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα οι βασικοί Ο. Ροντρίγκες (Α, αποθεραπεύτηκε) και Ντι Ιόριο (Ε), Συνεχίζουν την αποθεραπεία οι χρήσιμοι  Σελεστίνε (Α) και Ν. Ραμίρες (Α), καθώς και ο Χ. Ροντρίγκες (Μ). 

Επιστροφές - Απουσίες

Τίγκρες
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
M. Ortega
Άλλοι λόγοι
2
1
Α
V. Loroña
Άλλοι λόγοι
3
3
Μ
D. Ayala
Τραυματίας
3
16
Λεόν
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
J. Celestine
Τραυματίας
2
16
30/1
Α
O. Rodríguez
Επιστρέφει
4
3
Μ
D. Ramírez
Τραυματίας
3
16
Μ
J. Rodríguez
Τραυματίας
4
12
Betting Facts
Τίγκρες
Η ομάδα Τίγκρες νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τίγκρες
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Τίγκρες, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λεόν
Η ομάδα Λεόν έχασε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λεόν
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λεόν, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ