Ατλέτικο Μινέιρο
Ατλέτικο Μινέιρο

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΚΑΡΑΜΠΟΜΠΟ

Καραμπόμπο
-
02/03/2023 (02:30)

Ατλέτικο Μινέιρο - Καραμπόμπο Προγνωστικά

Περιμένω αντίδραση από την Ατλ. Μινέιρο μετά τη χλιαρή εμφάνιση στη Βενεζουέλα. Με την επιστροφή του Χουλκ θα φτιάξει ευκαιρίες και περιμένω να πάρει την πρόκριση χωρίς να δεχτεί γκολ. Αξία υπάρχει στο 1.80 που δίνει το συνδυαστικό για over 1.5 γκολ Ατλέτικο & under 0.5 Καραμπόμπο, αναμένοντας πως θα κερδίσει τουλάχιστον με 2-0.
Ατλέτικο Over 1.5 & Καραμπόμπο Under 0.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Επαναληπτικός αγώνας για τον 2ο προκριματικό του Λιμπερταδόρες, ακολουθεί ρεβάνς (2/3). Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αναμετρηθεί στον 3ο γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα-Μιγιονάριος.

Ατλέτικο Μινέιρο

Καραμπόμπο

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ατλέτικο Μινέιρο
  • Αήττητη το 2023 (5-3-0)
  • Μία ήττα στα 24 τελευταία στο Λιμπερταδόρες (12-11-1)
  • 7-2-0 ρεκόρ με ομάδες από την Βενεζουέλα

Ανάλυση

Δεν έφυγε με το επιθυμητό αποτέλεσμα από τη Βενεζουέλα. Απογοητευτική η εμφάνισή της, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο ήταν εντελώς ακίνδυνη και χάρη στον γκολκίπερ της δεν δέχτηκε γκολ. Ήταν ολοφάνερο πως της έλειψε η δημιουργικότητα και η εκτελεστική δεινότητα του Χουλκ. Στο δεύτερο μέρος πάντως κυριάρχησε (0-16 τελικές, 0-6 κόρνερ, 18%-82% κατοχή μπάλας) αλλά παρά τις πολλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο «Μινεϊράο» είναι αήττητη (5-2-0) ερχόμενη από εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την συμπολίτισσα Αμέρικα Μινέιρο. Παρότι έχει προκριθεί στα ημιτελικά του πολιτειακού παρατάχθηκε με καλή 11άδα και τους Χουλκ και Ζαράτσο να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Ο πρώτος ξεπέρασε τον covid και ο δεύτερος έκανε ντεμπούτο για φέτος παίζοντας 30 λεπτά ως αλλαγή. Εξέτισε ο Χιλιανός φορ Βάργκας. Τραυματίστηκε ο Φουκς (Α), τιμωρημένος παραμένει ο Παβόν (Ε). Εκτός αποστολής οι Κάρντεκ (Ε) και Αράνα (Α).
Καραμπόμπο
  • 3/3 ήττες εκτός έδρας στο Λιμπερταδόρες
  • 10 γκολ δέχτηκε σε αυτά
  • Στα 5/7 ματς στην διοργάνωση απέτυχε να σκοράρει

Ανάλυση

Δεδομένου της διαφοράς δυναμικότητας που τη χωρίζει από την Ατλ. Μινέιρο θεωρείται μεγάλη επιτυχία το μηδέν παθητικό που κράτησε στο πρώτο ματς. Μπορούσε να κάνει και την έκπληξη αν ευστοχούσε στη μεγάλη (διπλή) χαμένη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη πιέστηκε περισσότερο και κλείστηκε στο…καβούκι της. Χρειάστηκε τις σωτήριες αποκρούσεις του τερματοφύλακα της για να διατηρηθεί το 0-0 ως το τέλος. Πριν την έναρξη του αγώνα η αποστολή των Βραζιλιάνων έγινε στόχος ρατσιστικών συνθημάτων από μερίδα οπαδών της και το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί. Το Σάββατο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παίζοντας με βασικούς, ηττήθηκε εντός με 1-3 από την Ντεπ. Τατσίρα. Ένα πρόβλημα στην αεροπορική πτήση ενόψει της ρεβάνς καθυστέρησε την άφιξή της στη Βραζιλία και έτσι αντί για Δευτέρα απόγευμα πέταξε την Τρίτη. Ο προπονητής της γνωστοποίησε τις διαθέσεις του αναφέροντας χαρακτηριστικά «Για να κερδίσεις πρέπει να επιτεθείς και δεν είναι μυστικό ότι μου αρέσει να παίζω επιθετικά».
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ