ΚΠΡ
ΚΠΡ

ΚΠΡ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Μπλάκμπερν
-
25/02/2023 (17:00)

ΚΠΡ - Μπλάκμπερν Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Δεν χάνει εύκολα η Μπλάκμπερν και αμυντικά είναι πολύ σταθερή, δεχόμενη δύσκολα γκολ, παρ' όλα αυτά προέρχεται από μεσοβδόμαδο ματς, από την άλλη η ΚΠΡ αγωνιστικά δεν πείθει αλλά ψυχολογικά θα πάρει τρομερή ώθηση με την έλευση του Έινσγουορθ ούτως ή άλλως δεν διαθέτει κακό ρόστερ και κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσει. Οριακά στον άσο.
Τελικό Αποτέλεσμα - ΚΠΡ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΠΡ

Μπλάκμπερν

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

ΚΠΡ
  • Χωρίς νίκη για 10 σερί
  • 4 συνεχόμενα Under 2,5 κόντρα στην Μπλάκμπερν
  • 3 σερί νίκες εντός κόντρα στην Μπλάκμπερν

Ανάλυση

Φυσιολογική ήττα με 3-1 εκτός από τη φορμαρισμένη Μίντλεσμπρο, ακόμα πιο αναμενόμενη η απόλυση του κόουτς Κρίτσλι μετά από αυτή την αποτυχία, συμπληρώνοντας 12 ματς στον πάγκο της με μόλις μια νίκη, ενώ οι Λονδρέζοι συμπλήρωσαν 10 διαδοχικά χωρίς τρίποντο. Συμφώνησε με τον ικανό Έινσγουορθ από τη Γουίκομ όπου βρισκόταν από το 2012 εκεί και πέρυσι είχε βρεθεί μαζί της στην Τσάμπιονσιπ. Μάλιστα ήταν παίκτης της ΚΠΡ για εφτά χρόνια (2003-10), ενώ είχε διατελέσει παίκτης-προπονητής για δύο φορές (2008 & 2009) στους Λονδρέζους. Με τη Μίντλεσμπρο άντεξε για ένα ημίχρονο αφού αμύνθηκε καλά και περιόρισε τα σημαντικά ατού του Άκπομ. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν ήταν ίδια, έμεινε πίσω στο 64’, ανοίχτηκε και στο 77’ δέχτηκε το 2-0, μείωσε στο 89’, δεν κατάφερε κάτι παραπάνω και στις καθυστερήσεις δέχτηκε και τρίτο γκολ.

Αγωνιστικά νέα

Έχασε το προηγούμενο λόγω τραυματισμού ο μπακ Λερντ και δεν φαίνεται να επανέρχεται στο σημερινό, ο Κακάι συνεχίζει να καλύπτει το κενό του στο δεξί άκρο της άμυνας. Τραυματίες συνεχίζουν οι στόπερ Μπαλογκάν, Κλαρκ-Σάλτερ και οι μεσοεπιθετικοί Γουίλοκ, Ρόμπερτς, από πνευμονία συνεχίζει να υποφέρει ο φορ Ντάικς.
Μπλάκμπερν
  • Αήττητη για 6 συνεχόμενα (2-4-0)
  • 6 διαδοχικά Under 2,5
  • 3 σερί ισοπαλίες εκτός έδρας

Ανάλυση

Σοβαρή και μετρημένη εντός κόντρα στην Μπλάκπουλ μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής, επικράτησε δίκαια με 1-0, έφτασε σε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο και έξι συνεχόμενα αήττητη. Μπήκε πολύ δυναμικά με σκοπό να τελειώσει από νωρίς το ματς, δημιούργησε κάμποσες καλές φάσεις, έως ότου προηγηθεί στο 31’. Δεν επέτρεψε στη φιλοξενούμενη να αντιδράσει, συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο να πολιορκεί τα αντίπαλα καρέ, ναι μεν δεν τελείωσε το ματς αλλά δεν την επηρέασε κιόλας αφού η Μπλάκπουλ δεν κατάφερε να δείξει απειλητική. «Θεωρώ πως έχουμε μπει σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και το ότι φτάσαμε σε μια ακόμα νίκη, μόνο χαρούμενο μπορεί να με αφήσει, ειδικά και με την καλή παρουσία που είχαμε απόψε. Σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν για ακόμα μια φορά, ωστόσο θα πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά στην επίθεση και στο γκολ» είπε ο προπονητής Τόμασον.

Αγωνιστικά νέα

Ο στόπερ Αγιάλα επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό ωστόσο δεν πατούσε καλά και έτσι στο προηγούμενο έγινε αναγκαστική αλλαγή και θα απουσιάσει για καιρό. Δεν φαίνεται να επιστρέφουν ο μεσοεπιθετικός Μπρέρετον και μπακ Πίκερινγκ. Τραυματίες συνεχίζουν ο μεσοεπιθετικός Ντακ, ο γκολκίπερ Καμίνσκι, ο μέσος Άντον Γουόρτον και ο στόπερ Σκοτ Γουάρτον.
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ