Κάλιαρι
Κάλιαρι

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ

Μπενεβέντο
-
11/02/2023 (15:00)

Κάλιαρι - Μπενεβέντο Προγνωστικά

Η αλλαγή προπονητή στην Μπενεβέντο ενδέχεται να φέρει πρόσκαιρα οφέλη, αν και τα θέματα των φιλοξενούμενων είναι πολλά και δείχνουν άλυτα, τουλάχιστον σε ελάχιστο βάθος χρόνου. Βέβαια, ούτε η Κάλιαρι προσφέρει εγγυήσεις, το συγκεκριμένο ματς δείχνει «ομιχλώδες».

Κάλιαρι

Μπενεβέντο

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Κάλιαρι
  • Με 12-11-7 σε 30 στη Β
  • Σκόραρε σε 28/33 στη Β
  • Με 12/27 Over 2,5 στη Β

Ανάλυση

Ταξίδεψε στη Μόντενα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι θα έχει δύσκολο έργο. Κινδύνευε και δεν απειλούσε, δεν προκάλεσε εντύπωση το γκολ που δέχθηκε στο 25’. Στο 45’ έμεινε με 10 παίκτες και κάπου εκεί το ματς πήρε οριστικά αρνητική τροπή, δεν είχε αντίδραση μετά το 2-0 (83’). Στο 88’, όμως, συνέβη η φάση της χρονιάς. Έπρεπε να μείνει με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Τζάπα με 2η κίτρινη, ωστόσο ο ρέφερι δεν έδειξε κόκκινη, ο ακραίος μπακ των Σάρδων συνέχισε να παίζει και μετά τη λήξη (2-0 τελικό), η Κάλιαρι έκανε ένσταση για την αξιοπιστία του ματς. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί τη Δευτέρα, δεν αποκλείεται να οριστεί η επανάληψη, αν και στην Ιταλία αναφέρεται ότι κάτι τέτοιο θα είναι ανήκουστο, από τη στιγμή που η ομάδα που έκανε την ένσταση ήταν και η άμεσα ωφελημένη από το λάθος του ρέφερι. Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν απογοητευτική και ζητείται άμεση αντίδραση.

Αγωνιστικά νέα

Αποβλήθηκε στη Μόντενα ο βασικός μέσος Ρογκ και είναι τιμωρημένος. Θα έπρεπε να έχει αποβληθεί και ο βασικός ακραίος μπακ Τζάπα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και στην Κάλιαρι πήραν διαβεβαίωση ότι μπορεί να παίξει. Εκτός παραμένουν ο χρήσιμος μπακ Ντι Πάρντο, ο βασικότατος μέσος Νάντες, ο βασικός μέσος Ντέιολα, ο ενίοτε βασικός μέσος Βιόλα και ο βασικός επιθετικός Παβολέτι. Αρκετά τα προβλήματα, νεότερο ο ενίοτε βασικός μέσος Φάλκο, ο οποίος συμπληρώσει το εν τέλει αρκετά «βαρύ» απουσιολόγιο.
Μπενεβέντο
  • Με 8 «Χ» σε 35 (11-8-16) στη Β
  • Προέρχεται από 17/26 Under 2,5
  • Σκόραρε στα 16 από τα 24 στη Β

Ανάλυση

Το εντός έδρας ματς απέναντι στη Βενέτσια είχε αποκτήσει οριακό χαρακτήρα, καθώς είχε άμεση ανάγκη τους βαθμούς. Το ξεκίνημα ήταν το χειρότερο δυνατό, δέχθηκε το 1-0 μόλις στο 3’, έπειτα από λανθασμένη εκτίμηση του πορτιέρε Παλεάρι. Στο πρώτο ημίωρο είχε χάσει την μπάλα, αλλά γλίτωσε το 2-0. Ένα ολιγόλεπτο ξέσπασμα έφερε δοκάρι (42’) και γκολ (45’+5’ Τέγιο), πήγε στα αποδυτήρια με το 1-1, ωστόσο ήταν απογοητευτική έκτοτε και έχασε δικαίως (2-1) με γκολ στο 70’. Η Μπενεβέντο έμεινε δίχως νίκη για 6η συναπτή αγωνιστική (0-2-4), οι διοικούντες απέλυσαν τον τεχνικό Φάμπιο Καναβάρο και ο 3ος προπονητής για φέτος είναι ο Ρομπέρτο Στελόνε (απολύθηκε και ο γεν. διευθυντής Φότζα). Ο Στελόνε είχε εκπληκτική τριετία (2012-15) με τη Φροζινόνε, την ανέβασε από τη Γ’ κατηγορία στην Α’, ωστόσο από τότε δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Δύσκολη η αποστολή του, σε μία ομάδα που δεν δείχνει να πιστεύει.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένοι ο βασικότατος μέσος Σκιαταρέλα και ο χρήσιμος μέσος Βιβιάνι, εκτός δράσης λόγω τραυματισμού σταθερά ο εφεδρικός μέσος Βόκιτς. Δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και λείπει ο ηγετικός κεντρικός αμυντικός Γκλικ, πρόβλημα και με τον χρήσιμο ακραίο μπακ Ελ Καουακιμπί. Δεν μπήκε στην αποστολή λόγω ίωσης ο χρήσιμος κεντρικός αμυντικός Παστίνα, πρόβλημα και στην επίθεση, καθώς το απουσιολόγιο συμπληρώνουν οι χρήσιμοι επιθετικοί Φαρίας και Τσάνο. Επιστρέφει ο μπακ Λετίτσια.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ