Σομπαθέλι
FIBA Champions League
Κωδικός Κουπονιού: 5682
Σομπαθέλι

ΣΟΜΠΑΘΕΛΙ - ΤΟΦΑΣ

Τόφας
64 - 77
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
field
Arena Savaria (4.000)
distance
1267 χλμ (απόσταση)
Σομπαθέλι - Τόφας
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σομπαθέλι - Τόφας Προγνωστικά

Είναι ένας τελικός για τους Ούγγρους που εάν χάσουν την 6η αγωνιστική δεν θα έχουν κανένα κίνητρο. Αυτό θα τους κάνει να σφίξουν αμυντικά, κόντρα σε μία Τόφας που θέλει να πιέσει στην άμυνα σε κάθε παιχνίδι. Έχει προβάδισμα του Under αλλά όχι σε σημείο να ποντάρουμε στο παιχνίδι. 

Σχόλια αγώνα:

1ος όμιλος της regular season (Στρασμπούργκ, Σομπαθέλι, Μούρθια, Τόφας) - Ο πρώτος προκρίνονται απευθείας στους 16 - Οι ομάδες που θα πάρουν τη 2η και την 3η θέση προκρίνονται στο play-in (σειρά 3 αγώνων) με έπαθλο μια θέση στους 16

Σομπαθέλι

?
Ν Ν Ν Η Ν Ν

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
8.00
2
1.65

Αναλύσεις Ομάδων

Σομπαθέλι
?
Ν
Ν
Ν
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Με την ομάδα να είναι πρώτη στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας, όλα θα κριθούν για την ίδια την Σομπαθέλι στον αγώνα με την Τόφας για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε με 94-80 την Ζαλακεράμια και είχε τον Γκάρετ Μπράουν με 15 πόντους όπως και τον Περλ, ενώ ο Τίμπι είχε 14 και ο Ποτ 13. Στον όμιλο του BCL έχει μία μόλις νίκη (επί της Μούρθια εντός έδρας), ενώ στην Τουρκία είχε χάσει από την Τόφας με 90-63 και έτσι δεν μπορεί να κυνηγήσει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Σαν 4η στη βαθμολογία, θέλει να ξεπεράσει την Τόφας το βράδυ της Τετάρτης και να παίξει τον τελικό με το Στρασβούργο στην Ουγγαρία στην 6η αγωνιστική του ομίλου. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Κονάκοφ που θα ήθελε να επαναλάβει την περσινή επιτυχία που είχε πάρει την πρώτη θέση και την πρόκριση. 
Τόφας
?
Η
Η
Η
Η
Η
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η κατηφόρα συνεχίστηκε για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, όπου μετρά 5 συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η τελευταία ήρθε από την Τουρκ Τέλεκομ με 89-77 εκτός έδρας. Εκεί ο Γκρέι πέτυχε 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Μπουγιουκτουνσέλ είχε 15 πόντους και ο Ουγκουρλού είχε 14 πόντους με την απουσία του Ένις, αλλά και του Ουίλιαμς να είναι εμφανείς, μιας και οι Μιλάκνις, Τουρέ, Τόμπσον και Μπράιμοχ είχαν συνολικά 19 πόντους. Ο Τάιλερ Ένις που ήταν και ο βασικός γκαρντ της ομάδας θα λείψει από την Τόφας για τον επόμενο μήνα σαν τραυματίας και ίσως η ομάδα κινηθεί μεταγραφικά. Πλέον, είναι στην 11η θέση με ρεκόρ 4-5 και στον όμιλο εάν χάσουν στην Ουγγαρία μπορεί να μείνουν και εκτός διοργάνωσης, ενώ εάν κερδίσουν θα είναι σίγουρα στην τρίτη θέση. 
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ