Τορπέντο Μόσχας
Τορπέντο Μόσχας

ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΖΕΝΙΤ

Ζενίτ
-
12/11/2022 (15:30)

Τορπέντο Μόσχας - Ζενίτ Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Από την πρώτη ήττα της σεζόν έρχεται η Ζενίτ και αναμένεται να ψάξει για άμεση αντίδραση. Η Τορπέντο δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης ενώ το πρόβλημα στο γκολ δεν της επιτρέπει να φτάσει σε θετικά αποτελέσματα. Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να παίζει σκληρή άμυνα και η Ζενίτ ζορίζεται στα εκτός, πιστεύουμε πως το σκορ θα μείνει χαμηλά.
2 & Under 3,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Η φυσική έδρα της Τορπέντο δεν πληροί τις προϋποθέσεις της Ομοσπονδίας και θα αγωνιστεί στο ουδέτερο «Λουζνίκι».

Τορπέντο Μόσχας

Ζενίτ

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Τορπέντο Μόσχας
  • Δεν σκόραρε στα 5 τελευταία
  • Στο Under 2,5 τα 8/9 τελευταία
  • 4 σερί ήττες

Ανάλυση

Δεν μπόρεσε να επικρατήσει ούτε της μέτριας Κρίλια εντός, χάνοντας με 0-2 και εάν στη διακοπή δεν αλλάξει το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας, θα επιστρέψει άμεσα στη δεύτερη κατηγορία. Ξεκίνησε με διάθεση το ματς, δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές που θα μπορούσε να προηγηθεί, ωστόσο η ανικανότητα της στο τελείωμα των φάσεων, της κόστισαν και πάλι. Έτσι στο 34' και έπειτα από κακή έξοδο του γκολκίπερ Ντόβμπνια δέχτηκε το 0-1. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι την ανάπαυλα και στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους, δέχτηκε το τελειωτικό 0-2. Ότι και να έκανε μέχρι το φινάλε, δεν μπόρεσε να σκοράρει για να ξαναμπεί στο ματς. Ο κόουτς Ταλαλάεφ πάντως δήλωσε πως έχει πίστη στους παίκτες του και μετά τη χειμερινή διακοπή θα μπορέσουν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Αγωνιστικά νέα

Συμπλήρωσαν κάρτες οι μέσοι Σάβιτς και Καϊμακόφ, οι Ριαζάντσεφ και Ένιν θα αγωνιστούν στον χώρο του κέντρου. Έλειψε λόγω ενοχλήσεων από το προηγούμενο ο έμπειρος φορ Λεμπεντένκο, αμφίβολος για σήμερα. Από εκεί και πέρα μακροχρόνια απόντες λόγω επίμονων τραυματισμών είναι, o αριστερός μπακ Σούμσικ, ο έμπειρος στόπερ Κουτέποφ και ο γκολκίπερ Μποτνάρ.
Ζενίτ
  • Επικράτησε στα 7/8 τελευταία με Τορπέντο
  • Ανέπαφη εστία στα 5/7 τελευταία εκτός
  • Νίκησε τα 5/6 τελευταία εκτός

Ανάλυση

Η πρώτη ήττα για φέτος στο πρωτάθλημα είναι γεγονός, αφού έχασε μάλιστα εντός έδρας, από την Αχμάτ με 2-1. Πλήρωσε το πολύ άσχημο ξεκίνημα, δεχόμενη γκολ στα 50 δευτερόλεπτα αλλά και στο έβδομο λεπτό, σε αμφότερες τις φάσεις έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο στόπερ Τσιστιακόφ. Η Ζενίτ προσπάθησε να συμμαζέψει την κατάσταση άμεσα, άρχισε να πιέζει έντονα την άμυνα των φιλοξενούμενων, δεν κατάφερε πάντως μέχρι την ανάπαυλα να ξαναμπεί στο ματς. Το μπόρεσε εν τέλει στο 65' με γκολ του Μοστοβόι, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού η καλή αμυντική λειτουργία της φιλοξενούμενης, τη ζόρισε αρκετά και παρ' ότι πίεζε έντονα, δεν μπόρεσε να φτάσει σε άλλη αξιόλογη φάση μέχρι το φινάλε, μένοντας για πρώτη φορά φέτος με άδεια χέρια.

Αγωνιστικά νέα

Ολόκληρο θέμα δημιουργήθηκε με τον Τσιστιακόφ, αφού τόσο ο κόουτς Σεμάκ αλλά και η Ζενίτ χαρακτήρισαν αρκετά ύποπτη την απόδοση του, έτσι τον τιμώρησαν και τον έστειλαν να προπονηθεί με τη δεύτερη ομάδα. Ο Ρώσος παίκτης πάντως έχει την στήριξη όλων των συμπαικτών του και αναμένεται σύντομα να επανέλθει στην πρώτη ομάδα. Αμφίβολος ο στόπερ Ροντριγκάο που έχασε και το προηγούμενο λόγω ενοχλήσεων.