Ανάλυση: Η επιστροφή της στη Serie B τη βρήκε σε... ζόρικη αποστολή, στην έδρα της Πάρμα. Το ξεκίνημα ήταν το χειρότερο δυνατό, βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4'. Δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε με το πέναλτι του Αντενούτσι στο 12', για να φτάσει στην ανατροπή με την γκολάρα του Φολορούνσο στο 36'. Γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις (13’, 21’, 31’, 43’ δοκάρι), δέχθηκε το 2-2 σε κομβικό σημείο (45'), αλλά στο 2ο ημίχρονο περιόρισε τους κινδύνους και αρκέστηκε στο «Χ» (2-2), το οποίο αποτελεί μία καλή αρχή. Η ομάδα του Μικέλε Μινιάνι δείχνει έτοιμη να ανταποκριθεί. Αν όχι να πρωταγωνιστήσει, τουλάχιστον να μείνει μακριά από περιπέτειες. Δεδομένη η δυναμική στο «Σαν Νίκολα» (αυτή τη φορά αναμένονται πάνω από 20.000 θεατές στην εξέδρα), οφείλει να την εκμεταλλευτεί για να ενισχύσει την προοπτική διάκρισης. Βέβαια, το κοινό της Μπάρι, πέρα από ενθουσιώδες, είναι και φουλ απαιτητικό, καθιστώντας την καθημερινότητα πολύ δύσκολη έπειτα από ατυχή αποτελέσματα.
Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής ο νεοαποκτηθείς μέσος Μπενεντέτι, αναμένεται να βρει θέση στην αποστολή, όχι, όμως, στην ενδεκάδα. Ο «εύθραυστος» φορ Σέτερ προπονήθηκε με την ομάδα και θα καθίσει στον πάγκο, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον νεοαποκτηθέντα κεντρικό αμυντικό Βίκαρι, ο οποίος ίσως έχει τύχη για θέση στο αρχικό σχήμα, από θέση αουτσάιντερ (δεν είναι στο 100%). Με άλλα λόγια, ο Μινιάνι έχει το σύνολο του ρόστερ στη διάθεσή του, ευτυχής συγκυρία. Κεντίρα και Αντενούτσι στην επίθεση.
Μία ήττα στα τελευταία 12 στη Β (4-6-2)
Σκόραρε στα 10 από τα 11 πιο πρόσφατα στη Β
Με 3 Over 2,5 στα τελευταία 11 στη Β
Ανάλυση: Από τα πρώτα λεπτά προσπάθησε να καβαλήσει το κύμα του ενθουσιασμού, στο εντός έδρας ματς με την Περούτζια. Έψαξε την κλασική ευκαιρία και παρά το ότι δεν βρήκε με το «καλημέρα», στο 25' κέρδισε πέναλτι και αποβολή. Ο Μπρουνόρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και η κατάσταση απλοποιήθηκε. Όσο, όμως, δεν έβρισκε το 2-0, έδινε δικαιώματα και στο 63' γλίτωσε από κλασικό τετ α τετ. Η φάση αυτή αφύπνισε τους Σικελούς, το 2-0 ήρθε από τον Ελία στο 68' και κάπου εκεί το ματς έφτασε στο τέλος του (από μία φάση εκατέρωθεν στο φινάλε). Εξαιρετική πρεμιέρα για την Παλέρμο, η οποία επέστρεψε στη Serie B για να ζητήσει κάτι περισσότερο από μία πορεία απλά μακριά από περιπέτειες. Ο τεχνικός Τζίνο Κορίνι δήλωσε ικανοποιημένος σε πρώτη φάση, ενώ οι πάνω από 20.000 θεατές που βρέθηκαν στο «Μπαρμπέρα», έδωσαν τον τόνο. Την Πέμπτη ανακοίνωσε τον Στούλατς (Μ, 23/2 Έμπολι), σημαντικό απόκτημα, πήρε και τον Ντι Μαριάνο (Ε, 29/5 Λέτσε), επίσης δυνατή προσθήκη.
Αγωνιστικά νέα: Εκτός για ακόμη ένα ματς ο χρήσιμος αμυντικός Ακάρντι και ο εφεδρικός αμυντικός Ντέβετακ, ενώ στην πρεμιέρα χτύπησε ο βασικός αριστερός μπακ Σάλα κι έμεινε εκτός αποστολής (κάνει θεραπεία). Ο μέσος Λουπερίνι ήταν εξαιρετικός την περασμένη σεζόν, πλην όμως φέτος δεν υπολογιζόταν και μόλις την Πέμπτη έδωσε τα χέρια με την Περούτζια. Οι Στούλατς και Ντι Μαριάνο θεωρούνται ανέτοιμοι, ο Κορίνι προτίμησε να τους αφήσει στη Σικελία προκειμένου να προσαρμοστούν πλήρως. Με τον Μπρουνόρι στην κορυφή.
Χωρίς «Χ» για 8 σερί στη Β (6-0-2)
Μετράει 3/4 Over 2,5 στην κατηγορία
Σκόραρε 2+ γκολ σε 3/8 στη Β