Ρουμανία
Φιλικά Εθνικών Ομάδων
Κωδικός Κουπονιού: 584
Ρουμανία

ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα
0 - 1
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
referee
Ρικάρδο ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα (Ισπανία)
field
Stadionul Steaua (31.254)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
745 χλμ. (απόσταση)
Ρουμανία - Ελλάδα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρουμανία - Ελλάδα Προγνωστικά

Άγνωστο το τί περιμένουμε από τις δύο ομάδες. Ντεμπούτο και για τους δύο προπονητές, δεν έχουμε εικόνα από τα σχέδιά τους. Τα προβλήματα με την ίωση στη Ρουμανία σίγουρα την επηρέασαν, θα δώσουμε τύχη στην Ελλάδα να φύγει αήττητη στο παρθενικό ματς του Πογιέτ στον πάγκο της, ποντάροντας στο διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία.
2 (0.0 Α.Η.)
3
Προσφορές αγώνα *
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Μόλις 3.000 εισιτήρια είχαν μείνει απούλητα μέχρι χθες το βράδυ.

2 Goal/Goal 1
3 Over 1.5 1
1 Over 2.5 1

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 X 2 Γκανιοτα U O Γκανιοτα GG NG Γκανιοτα
3.40 3.07 2.63 0.01% 1.50 2.62 4.61% 2.07 1.70 6.66%
3.10 3.10 2.45 5.06% 1.47 2.60 6.09% 2.20 1.61 7.03%
3.10 2.95 2.50 5.80% 1.47 2.60 6.09% 2.10 1.68 6.67%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
3.40
X
3.10
2
2.63

Αναλύσεις Ομάδων

Ρουμανία
?
Ν
Ι
Ν
Η
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 7/8 N/G & Under 2,5 στα τελευταία ματς
  • «Λευκό» παθητικό στα 3 τελευταία εντός
  • «Λευκό» παθητικό στα 3 τελευταία εντός

Ανάλυση

Η εντός έδρας ισοπαλία με την Ισλανδία την προτελευταία αγωνιστική την άφησε στην τρίτη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η αποτυχία οδήγησε τον κόουτς Ραντόι, ο οποίος βρισκόταν υπό πίεση από τον εγχώριο Τύπο για αρκετό καιρό, στην αποχώρηση. Αντικαταστάτης του ο Έντι Ιορντανέσκου, παρότι για μεγάλο διάστημα έπαιζε δυνατά το όνομα του Νταν Πετρέσκου. «Θέλω να δω σωστή νοοτροπία, μαχητικότητα και αγωνιστικό πνεύμα. Επίσης είμαι πολύ αυστηρός με την πειθαρχία. Αν οι παίχτες το καταλάβουν θα έχουμε μακρά συνεργασία», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει αρχηγός της ομάδας ο Κίρικες. Σχολίασε και τις μη κλήσεις των Ολάριου (Μ) και Στάντσιου (Μ), χαρακτηρίζοντας τον πρώτο ανέτοιμο μετά τον κορωνοϊό και τον δεύτερο τον άφησε να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Ακολουθεί εκτός έδρας φιλικό με το Ισραήλ (29/3).

Αγωνιστικά νέα

Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία, υπήρξαν 4 παίχτες που νόσησαν από ίωση, άλλοι τόσοι που εμφάνισαν αρχικά συμπτώματα, το θετικό είναι πως όλα τα τεστ για κορωνοϊό βγήκαν αρνητικά. Υπολογίζεται ο πορτιέρε Μολντοβάν που έβγαλε ψευδώς θετικό τεστ στην πρώτη συγκέντρωση. Εκτός τέθηκαν (τουλάχιστον για το αποψινό φιλικό, ίσως προλάβουν το επόμενο) οι Μπάνκου (Α), Μάνεα (Α), Μαν (Ε) και Άλιμπεκ (Ε), ενώ κλήθηκε εκ των υστέρων ο Σορέσκου (Α). Εκτός κλήσεων και τραυματίας Χάτζι (Μ).
Ελλάδα
?
Ι
Η
Η
Ν
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 4 σερί Under 2,5
  • 11/12 σύνολα 2-3 G στα τελευταία (επίσημα και μη)
  • 0-3-4 εκτός με τη Ρουμανία

Ανάλυση

Η αποτυχημένη πορεία στα ΠΠΚ (τερμάτισε 3η, πίσω από Ισπανία και Σουηδία) έφερε προβληματισμό. Ο Ολλανδός κόουτς Φαν’τ Σχιπ πρόλαβε να ανακοινώσει το «αντίο» πριν το πει η Ομοσπονδία κι ανέλαβε ο Γκουστάβο Πογιέτ (πέρασμα από την ΑΕΚ τη σεζόν 2015-16). «Θέλω οι παίχτες να αποκτήσουν πνεύμα νικητή. Είναι σημαντικό να παίζουμε καλά, αλλά το σημαντικότερο είναι να νικάμε», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του, κάνοντας ξεκάθαρο πως η νίκη θα είναι αυτοσκοπός σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Θέλει να είναι το «αφεντικό» σε όλα τα θέματα ο Ουρουγουανός τεχνικός, φέρεται να ζήτησε τη Λεωφόρο σαν έδρα στα δύο πρώτα εντός για το Nations League, παρ’ ότι η ΕΠΟ επέλεξε το «Πανθεσσαλικό Στάδιο». Επίσης είναι ανοιχτός στην επιστροφή παιχτών που απείχαν καιρό από την ομάδα, κάτι που αφορά κατά κύριο λόγο τον Μανωλά (Α) και λιγότερο τους Παπασταθόπουλο, Σιόβα, ενώ στις κλήσεις έβαλε την… πινελιά του με τον άγνωστο μέσο Κουρφαλίδη (Κάλιαρι Β'). Ακολουθεί φιλικό με το Μαυροβούνιο (28/3).

Αγωνιστικά νέα

Οι Μανωλάς (Α) και Κουρμπέλης (Μ) προτιμήθηκε να προφυλαχθούν λόγω των πρόσφατων τραυματισμών τους, ενώ ανακλήθηκε η επιλογή του τραυματία Σταφυλλίδη (Α) και στη θέση του προωθήθηκε από την U21 ο Λύρατζης (Α, ντεμπούτο). Δεν ενσωματώθηκαν στην αποστολή λόγω κορωνοϊού οι Βρουσάι (Μ), Μασούρας (Ε), επιστρατεύτηκε ο Χατζηγιοβάνης (ΜΕ), ενώ επιστρέφουν έπειτα από καιρό οι Κουλούρης (Ε), Γιακουμάκης (Ε). ΟΚ ο Λημνιός που ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Δεν κλήθηκε ο Γιαννούλης (Α).

Πιθανές ενδεκάδες

Betting Facts
Ρουμανία
Η ομάδα Ρουμανία έχασε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ρουμανία
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ρουμανία, έχει επαληθευτεί 4 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ελλάδα
Η ομάδα Ελλάδα έχασε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ελλάδα
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ελλάδα, έχει επαληθευτεί 4 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ