Μπιλμπάο
Liga ACB
Κωδικός Κουπονιού: 5530
Μπιλμπάο

ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΝΔΟΡΑ

Ανδόρα
74 - 71
Live
Τέλος Αγώνα
08/01/2022 (20:15)
Top αποδόσεις
field
Bilbao Arena (10.014)
distance
325 χλμ. (απόσταση)
Μπιλμπάο - Ανδόρα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπιλμπάο - Ανδόρα Προγνωστικά

 Παράξενο παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες επιστρέφουν στην δράση μετά από 20 και πλέον μέρες. Η Ανδόρα ταξίδεψε με δέκα παίκτες, αλλά λογικά θα είναι ανταγωνιστική. Προβάδισμα στην έδρα, δεν θα βάλω όμως τα λεφτά μου σε αυτόν τον αγώνα.

Μπιλμπάο

Κατάταξη: 9η

?
Ν Ν Η Η Ν Η

Ανδόρα

Κατάταξη: 17η

78 Μ.Ο. Επίθεσης 74.4
80.2 Μ.Ο. Άμυνας 74.2
-2.2 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων 0.2

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.76
2
3.75

Αναλύσεις Ομάδων

Μπιλμπάο
Κατάταξη: 9η
?
Ν
Ν
Η
Η
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Επιστροφή στην δράση μετά από τρεις εβδομάδες για την Μπιλμπάο, η οποία έδωσε τον τελευταίο της αγώνα στις 19 Δεκεμβρίου και έκτοτε μπήκε σε… καραντίνα λόγω του γεγονότος ότι οι περισσότεροι παίκτες βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό. Πλέον, η κατάσταση είναι η καλύτερη, καθώς υπάρχουν δύο ενεργά θετικά κρούσματα που ανακοινώθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας (δεν διευκρινίστηκε αν πρόκειται για παίκτες), ενώ εκτός των προπονήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή και ο προπονητής, Άλεξ Μούμπρου, ο οποίος πάντως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να είναι στον πάγκο της ομάδας του το βράδυ του Σαββάτου. Από εκεί και πέρα, εκτός παραμένει ο Αμερικανός γκαρντ, Κάιρι Τόμας λόγω τραυματισμού. Τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί με πέντε διαδοχικές νίκες στο γήπεδό της, ωστόσο μετράει έξι ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Ανδόρα.
Ανδόρα
Κατάταξη: 17η
?
Η
Η
Ν
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Στις 21 Δεκεμβρίου είχε δώσει τον τελευταίο της αγώνα η Ανδόρα, όταν είχε χάσει από την Μπουλόν με 81-74 μέσα στη Γαλλία για το EuroCup. Έκτοτε ήταν κι αυτή στο γκρουπ των ομάδων που είχαν πολλά θετικά κρούσματα κορονοϊού και έτσι οι αναβολές διαδεχόταν η μία την άλλη.Τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά για την Ανδόρα σε αυτό το διάστημα, καθώς νόσησαν οχτώ παίκτες και έτσι ήταν αδύνατον για την ομάδα να προπονηθεί. Πλέον, έχουν επιστρέψει οι πέντε, με τους απόντες λόγω Covid-19 να είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι Αμίν Νουά (φ., 8.6 π.), Κόνορ Μόργκαν (φ., 5.6 π.) και Γκαλ Μεκέλ (γκ., 5.6 π.). Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει και ο Τσέχος γκαρντ, Ντέιβιντ Γέλινεκ και έτσι ο Ίμπον Ναβάρο, που στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν για πρώτη φορά φέτος «διπλό» στην προπόνηση την Πέμπτη, θα έχει στη διάθεσή του στο Μπιλμπάο τους έξης δέκα παίκτες: Χάνα, ΜακΙντάιρ, Πάουλι, Κόλομ, Κρόφορντ, Νάκιτς, Λοβέτ, Ολομουγίβα, Ντιανέ, Αρτεάγκα.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Παίξε Νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ