Στόουκ
Τσάμπιονσιπ
Κωδικός Κουπονιού: 506
Στόουκ

ΣΤΟΟΥΚ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Πρέστον
1 - 2
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
referee
Jeremy Simpson
field
bet365 Stadium (30.089)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
88 χλμ. (απόσταση)
Στόουκ - Πρέστον
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στόουκ - Πρέστον Προγνωστικά

Η Πρέστον πήγε να δημιουργήσει κάτι καλό μετά την έλευση του κόουτς Λόουϊ και τη νίκη κόντρα στην Μπάρνσλεϊ και σίγουρα με τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας θα παρουσιαστεί επηρεασμένη σήμερα. Η Στόουκ από την άλλη δεν έπεισε στο τελευταίο με την Ντέρμπι, αλλά απέκτησε ρυθμό και οφείλει να ανακάμψει όσον αφορά τα αποτελέσματα.
Τελικό Αποτέλεσμα - Στόουκ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20 Goal/Goal 27
32 Over 1.5 37
20 Over 2.5 22

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 X 2 Γκανιοτα U O Γκανιοτα GG NG Γκανιοτα
3.90 1.78 4.80 2.59% 1.93 1.85 5.54%
2.30 3.20 3.40 3.98% 1.62 2.35 4.11% 2.00 1.80 5.26%
2.25 3.30 3.20 5.66% 1.62 2.32 4.61% 2.00 1.75 6.67%
2.20 3.20 3.40 5.76% 1.61 2.30 5.29% 2.00 1.72 7.53%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
3.90
X
3.30
2
4.80

Αναλύσεις Ομάδων

Στόουκ
?
Η
Ι
Ν
Η
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Στο Under 2,5 τα 7/8 τελευταία εντός με Πρέστον
  • Διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα 5/8 τελευταία
  • Στο Under 2,5 τα 7/8 πιο πρόσφατα

Ανάλυση

Αν και δεν έδειξε να επηρεάζεται από την αγωνιστική απραξία των δύο εβδομάδων εντός κόντρα στην Ντέρμπι, πλήρωσε την έλλειψη συγκέντρωσης στην αμυντική γραμμή και γνώρισε την ήττα με 1-2. Μπήκε πιο δυναμικά στο ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποια απειλητική κατάσταση προς τα αντίπαλα καρέ, με την Ντέρμπι να την τιμωρεί στο 16’ και έπειτα από αντεπίθεση να βρίσκει το 0-1. Το ματς άνοιξε αρκετά στη συνέχεια, ενώ και οι δύο ομάδες έφτασαν σε σημαντικές φάσεις μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιο ξεκάθαρο το τοπίο όσον αφορά την υπεροχή της Στόουκ, η οποία απείλησε έντονα και εν τέλει βρήκε δικαίωση στο 78’ όταν από εκτέλεση στατικής μπάλας έφτασε στην ισοφάριση. Δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ του γκολ και στο 85’ με τραγικό λάθος στην άμυνα της, χάρισε στην Ντέρμπι το 1-2. Φυσικά και δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα εναπομείναντα λεπτά.

Αγωνιστικά νέα

Οι κομβικοί Φλέτσερ (φορ) και Ινς (μέσος) έμειναν στον πάγκο στο προηγούμενο και μπήκαν ως αλλαγή και βελτίωσαν σημαντικά την επιθετική εικόνα της Στόουκ, ο κόουτς Ο' Νιλ αναμένεται να τους δώσει φανέλα βασικού. Βέβαια θα συνεχίσει να μην υπολογίζει λόγω τραυματισμού τους μέσους Τόμσον, Σόγιερς, Πάουελ, τον γκολκίπερ Μπούρσικ και τον αξιόλογο στόπερ Σούταρ.
Πρέστον
?
Ν
Η
Ι
Ν
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • Διατήρησε ανέπαφη εστία στα 5/7 εκτός με Στόουκ
  • 10 2-3 G στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις
  • 5 Over 2,5 στα 7 τελευταία

Ανάλυση

Αναβλήθηκαν ελέω covid-19 τα τρία ματς με Γουέστ Μπρομ, Σέφιλντ και Μίλγουολ. Πιο πριν με το δεξί πραγματοποιήθηκε το ντεμπούτο του κόουτς Λόουϊ αφού κατάφερε να επικρατήσει εντός με 2-1 της Μπάρνσλεϊ. Δεν έθελξε με την παρουσία της, ωστόσο έχοντας έναν αδύναμο αντίπαλο απέναντι της, έβαλε την μπάλα κάτω και προσπάθησε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο από αμφότερες, αφού ναι μεν η Πρέστον μπορεί να είχε τον πρώτο λόγο, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε φάσεις την υπεροχή της. Στο β’ ημίχρονο έδειξε πιο ξεκάθαρο πρόσωπο και πραγματοποιώντας καλή εκκίνηση, πήρε προβάδισμα στο 57’. Δεν το κράτησε για πολύ πάντως αφού η απάντηση της Μπάρνσλεϊ  ήταν άμεση και στο 65’ έφτασε στο 1-1. Αρκετά ανοιχτό ματς στη συνέχεια, με την Πρέστον να το κυνηγά πιο πολύ και να μην βολεύεται με την ισοπαλία, επέμεινε αρκετά και στο 78’ βρήκε το νικητήριο γκολ, διατηρώντας σχετικά εύκολα μέχρι τέλους το υπέρ της προβάδισμα.

Αγωνιστικά νέα

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον covid-19, μόλις την Πέμπτη επέστρεψε στις προπονήσεις, ακόμα κάποιοι δεν έχουν πιάσει φόρμα και την τελευταία στιγμή ο νεοφερμένος κόουτς Λόουϊ θα ξεκαθαρίσει με την αποστολή που θα κατεβάσει. Συνεχίζουν τραυματίες ο γκολκίπερ Ραντ, ο εξτρέμ Μέρφι, οι φορ Γουίκαμ, Μπράουν. Πιθανότατα επανέρχονται από τραυματισμό ο φορ Έβανς και ο μεσοεπιθετικός Μπαρκχάουζεν.

Πιθανές ενδεκάδες

Betting Facts
Στόουκ
Η ομάδα Στόουκ έχασε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στόουκ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Στόουκ, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πρέστον
Η ομάδα Πρέστον έχασε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πρέστον
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Πρέστον, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ