Ανάλυση: Πανηγύρισε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή, με το 2-1 επί του ΠΑΟΚ να την φέρνει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Συνεχίζει να έχει πολλά κενά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι της, αλλά κάποια ξεσπάσματα είναι αυτά που την οδηγούν από νίκη σε νίκη. Στη Νέα Ευκαρπία μπήκε πολύ άσχημα και από το δεύτερο λεπτό βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Στο 17’ ο Βελλίδης κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και μέσα σε ένα δίλεπτο έφερε τούμπα το ματς. Στο 23’ από σέντρα του Πόζογλου, ο Γιακουμάκης με τη βοήθεια της τύχης κρέμασε τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 25’ ο Γιακουμάκης κέρδισε πέναλτι και ο Πασάς το εκτέλεσε εύστοχα έκανε την ανατροπή στο ματς. Κακή η εικόνα της στην επανάληψη, από το 51’ αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω, αλλά αυτό δεν φάνηκε επουδενί, με τον Βελλίδη να έχει δύο καθοριστικές επεμβάσεις και να κρατάει το υπέρ της σκορ. Στο 78’ αποβλήθηκε ο Πεταυράκης, οχτώ λεπτά μετά ο αντίπαλος έμεινε με εννέα παίκτες και το ματς έλαβε πρόωρο τέλος.
Αγωνιστικά νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ο Πεταυράκης που αποβλήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ και οι Παπαδόπουλος, Περδίκης, Τασιόπουλος, Ισαακίδης, Μπαϊντού για αγωνιστικούς λόγους. Στους 21 για πρώτη φορά φέτος ο Μυστακίδης και ο Δημόπουλος που ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Ανάλυση: Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος, αυτή τη φορά χωρίς να βρει δίχτυα, μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή μέσα στο σπίτι τους. Πολύ κακή εμφάνιση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, απείλησαν ελάχιστα τον αντίπαλο και δεν εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι έπαιξαν για μία σχεδόν ώρα με παίκτη παραπάνω (από το 33’). Κεφαλιά του Παρέδες, προβολή του Ριζογιάννη και σουτ του Σανδραβέλη ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν στο πρώτο ημίχρονο. Μία φορά χρειάστηκε να επέμβει ο Σεντουριόν. Στην επανάληψη είχαν δύο καλές στιγμές με τους Χειρίτραντα και Κουσκουνά, δίχως ωστόσο να φανούν απειλητικοί και ουσιαστικά να προβληματίσουν πάρα πολύ με την εν γένει αγωνιστική τους εικόνα.
Αγωνιστικά νέα: Δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής. Εκτός ο Μιχάλης Αγριμάκης ο οποίος και δεν ταξίδεψε με την αποστολή, με τη θέση του να παίρνει ο Αρμάντο Περλιέσι. Εξέτισε και επιστρέφει ο Ευθυμίου. Εκτός οι τραυματίες Μπαράτα και Αουντίνο.
3/3 ισοπαλίες στη SL2
Μία ήττα στα τελευταία 8 ματς (3-4-1)
Χωρίς ήττα στα τελευταία 4 (3-1-0) μεταξύ τους
Βέροια - Τρίκαλα Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
1η
50%
75%
75%
13η
66.7%
66.7%
33.3%
Ναι μεν η Βέροια είναι το φαβορί λόγω αγωνιστικής κατάστασης, αλλά στα μετόπισθεν παρουσιάζει αστάθεια και τα Τρίκαλα έχουν την ικανότητα να της δημιουργήσουν προβλήματα. Αξίζει το αμφίτερμα σε τιμές άνω του διπλασιασμού.
Ναι μεν η Βέροια είναι το φαβορί λόγω αγωνιστικής κατάστασης, αλλά στα μετόπισθεν παρουσιάζει αστάθεια και τα Τρίκαλα έχουν την ικανότητα να της δημιουργήσουν προβλήματα. Αξίζει το αμφίτερμα σε τιμές άνω του διπλασιασμού.