Ανάλυση: Εν μέσω «εμφυλίου» με τους οργανωμένους οπαδούς να θέλουν άμεσα την αποχώρηση Πιέλ, η Σεντ Ετιέν πήρε τον βαθμό στο Μετς (1-1) σε ένα μοιρασμένο ματς. Βρέθηκε να χάνει πριν το δεκάλεπτο, αλλά βρήκε την ισοφάριση στο 18' με τον Καζρί που πέτυχε το γκολ της χρονιάς με καταπληκτική λόμπα από τα 68 μέτρα! «Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε το ματς με την Κλερμόν και θα είναι ακόμα πιο σημαντικό να μην πάρουν βαθμούς η Μπρεστ με την Μπορντό», δήλωσε ενόψει του αποψινού ματς ο Πιέλ που είναι στα «χαρακώματα» με τους οπαδούς. Δεν τον θέλουν και τον πιέζουν με κάθε τρόπο να παραιτηθεί. Μάλιστα, μετά το 1-1 με τη Μετς συγκεντρώθηκαν για να υποδεχθούν την αποστολή ζητώντας του να φύγει.
Αγωνιστικά νέα: Σε ακόμη ένα ματς οι «στεφανουά» έχουν σημαντικά προβλήματα. Ο σύλλογος του Λίγηρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μουκουντί (Α) και Νεγιού (Μ). Αμφότεροι βασικές επιλογές. Αμφίβολος ο μπακ Τράουκο που, πάντως, είναι στην αποστολή επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε δηλώσει ο Κλοντ Πιέλ.
Ανάλυση: Μπορούσε τουλάχιστον τον βαθμό στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Μαρσέιγ. Σίγουρα στο α' ημίχρονο, όποτε και δέχθηκε το γκολ (25') δεν έδειξε πολλά πράγματα. Ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο ήταν καλή. Δημιουργικά μέχρι το 65'-70' έχοντας καλές στιγμές. Εν συνεχεία ανοίχτηκε αρκετά. Κινδύνεψε δις για να δεχθεί δεύτερο τέρμα και στο τέλος είδε τον ρέφερι Μιλό να της αρνείται πέναλτι σε χέρι του Μπαλέρντι. Φάση, στην οποία φωνάζει και μάλλον δικαίως. «Σκεπτόμενος τι έγινε στο ματς, νομίζω ότι αξίζαμε να σκοράρουμε στο β' ημίχρονο», δήλωσε ο Γκαστιέν, ο οποίος, βέβαια, δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για έλλειψη διαύγειας των παικτών του μπροστά στο τέρμα.
Αγωνιστικά νέα: Ξανά εκτός ο βασικός χαφ, Γκαστιέν που είναι για δεύτερο συνεχόμενο ματς τιμωρημένος. Αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα ο σκόρερ, Μπαγιό που στο ματς με τη Μαρσέιγ ήρθε από τον πάγκο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Επίσης ξεκινά πιθανότατα βασικός και ο Μπερτομιέ (Μ).
«4 στα 6» Over 2,5 εκτός
1 νίκη στα τελευταία 10
3-2-5 σε 10 επίσημα & φιλικά vs ASSE
Σεντ Ετιέν - Κλερμόν Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
20η
83.3%
100%
58.3%
15η
50%
83.3%
50%
Λογικό και αναμενόμενο το σχετικά ισορροπημένο σετ. Και οι δύο δεν είναι στα καλύτερα τους. Τους ενώνει η αρκετά καλή δημιουργία και τα κενά στην άμυνα. Θα λέγαμε πως είναι ένα ζευγάρι για παιχνίδι με τα γκολ και το Over 2.75 να είναι σε πρώτο πλάνο στα δικά μας μάτια.
Εκτίμηση
Λογικό και αναμενόμενο το σχετικά ισορροπημένο σετ. Και οι δύο δεν είναι στα καλύτερα τους. Τους ενώνει η αρκετά καλή δημιουργία και τα κενά στην άμυνα. Θα λέγαμε πως είναι ένα ζευγάρι για παιχνίδι με τα γκολ και το Over 2.75 να είναι σε πρώτο πλάνο στα δικά μας μάτια.