Ανάλυση: Με γκολ υποψήφιο για αυτό της χρονιάς, η Βασιλεία έφυγε με το «διπλό» (1-0) από την έδρα της Σιόν. Η ομάδα του Πάτρικ Ράχμεν έψαχνε αντίδραση μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Λουκέρνη και παρατάχθηκε στο «Stade Tourbillon» χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Αρτούρ Καμπράλ. Ο Βραζιλιάνος φορ δεν πήρε θέση βασικού, αφού 36 ώρες πριν είχε υποχρεώσεις με την εθνική Βραζιλίας. Ο Ράχμεν επέλεξε να τοποθετήσει τον μέσο Παϊτίμ Κασάμι στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Μάλιστα, μετά το ματς ο ίδιος ο Κασάμι άσκησε εμμέσως κριτική στον προπονητή του για την επιλογή! Στο 88', τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τη «RotBlau», όταν είδε τον διαιτητή να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Έραϊ Τσούμερτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Εντόν Ζεγκρόβα πέτυχε ένα απίθανο γκολ στο 90' με σουτ εκτός περιοχής και χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Μεσοβδόμαδα, πήρε μια ακόμη νίκη για την 3η αγωνιστική του ECL κόντρα στην κυπριακή Ομόνοια (3-1). Χωρίς τον τιμωρημένο σέντερ μπακ Τσούμερτ.
Ανάλυση: Έχασε το αήττητο σερί πέντε αγώνων στο «Letzigrund», όπου ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη Ζυρίχη. Η Λουγκάνο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 11 τελικές αλλά με μηδέν στον στόχο. Από την δική της πλευρά, η Ζυρίχη έκανε συνεχώς... ερωτήσεις στον Νιγηριανό τερματοφύλακα Σεμπάστιαν Οσίγκουε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό 8λεπτο στο δεύτερο μέρος (47', 51', 54'), αλλά τελικώς παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της Ζυρίχης. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 77' με τον Σισέι να σκοράρει με βολέ στην κίνηση. Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός δεξιός μπακ Κρέσνικ Χαϊρίσι και θα χάσει το σημερινό παιχνίδι.
5/6 under 2.5 εκτός έδρας
Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα εκτός (6 γκολ)
Έχει σκοράρει 6 γκολ στα 3 τελευταία στη Βασιλεία
Βασιλεία - Λουγκάνο Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
1η
70%
90%
40%
4η
55.6%
88.9%
33.3%
Κρατάει την πρωτοπορία η Βασιλεία, που έκανε «διπλό» τίτλου(;) στην έδρα της Σιόν. Φαβορί οι γηπεδούχοι, όμως η Λουγκάνο έβαλε δύσκολα στη Ζυρίχη, παρότι έχασε. Χαμηλά ο άσος για να ασχοληθούμε, δεν πάμε σε combo με τα γκολ υπό τον «φόβο» του 1-0.
Εκτίμηση
Κρατάει την πρωτοπορία η Βασιλεία, που έκανε «διπλό» τίτλου(;) στην έδρα της Σιόν. Φαβορί οι γηπεδούχοι, όμως η Λουγκάνο έβαλε δύσκολα στη Ζυρίχη, παρότι έχασε. Χαμηλά ο άσος για να ασχοληθούμε, δεν πάμε σε combo με τα γκολ υπό τον «φόβο» του 1-0.