Ανάλυση: Yπέστη δεύτερη σερί ήττα χωρίς να σκοράρει, αυτήν τη φορά με 3-0 στο Εδιμβούργο από τη Χαρτς και υποχώρησε στη 10η θέση, μόλις ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Νταντί. Φάνηκε να κρατάει μαζεμένη πίσω, εξουδετερώνοντας κόρνερ και σέντρες, δέχτηκε όμως γκολ στο 23' από τον Σμιθ και στο 33' ο Μπόις έκανε με πέναλτι το 2-0. Συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο με τον Πολωνό γκολκίπερ Στρίγιεκ να κάνει αρκετές αποκρούσεις, για να δεχτεί ένα ακόμα γκολ στο 64' από τον Κοχρέιν. «Φαινόταν ότι ζοριζόμασταν, ήμασταν σε λήθαργο και παθητικοί, ήταν πολύ φτηνά τα δύο πρώτα γκολ» δήλωσε απογοητευμένος ο Μάρτιντεϊλ. «Ξέραμε πως θα παίξει η Χαρτς, ήταν όμως δύσκολο να τη σταματήσουμε» παραδέχτηκε ο τεχνικός της Λίβινγκστον.
Αγωνιστικά νέα: Εκτός μάχης ο αμυντικός Λιούις, χτύπησε σοβαρά, αναμένεται να μείνει 12 βδομάδες εκτός γηπέδων και επέστρεψε στη Λίβερπουλ από την οποία είχε δοθεί δανεικός. Παραμένουν εκτός μάχης ο επιθετικός Κάμπια και ο μεσοεπιθετικός Σίμπαλντ. Ο επιθετικός Πίτμαν πηγαίνει καλύτερα, δεν είναι όμως έτοιμος ακόμα.
Ανάλυση: Μετά από 7 ματς χωρίς νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις, επικράτησε με 3-2 της Αμπερντίν και ανέβηκε στην 8η θέση. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Ρόναν, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18', όμως η Αμπερντίν ισοφάρισε στο 18' με τον Μπράουν και πήρε προβάδισμα με την κεφαλιά του Ραμίρεζ στο 34'. Οι «Ντονς» κυριαρχούσαν, έμειναν όμως με 10 παίκτες στο 51' όταν ο Τζενκς πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Γκούντγουιν έριξε στο 56' τον Μέιν στο ματς και ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 61'. Η Σεντ Μίρεν πήρε το προβάδισμα ξανά στο 58', όταν ο Ρόναν εκμεταλλεύθηκε το λάθος του γκολκίπερ, Λιούις, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αποβολή άλλαξε το ματς, οφείλω όμως να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου για τον τρόπο που επιτέθηκαν και άλλαζαν την μπάλα» δήλωσε ο Γκούντγουιν.
Αγωνιστικά νέα: Μόλις μια αλλαγή έκανε ο Γκούντγουιν που σπάνια πειράζει το βασικό σχήμα, πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα έρχεται από μεγάλη νίκη. Δεν αντιμετωπίζει καινούργια προβλήματα και αναμένεται να διατηρήσει και τον ίδιο σχηματισμό. Παραμένουν εκτός μάχης ο μέσος Κίλτι και ο αμυντικός Νταν. Διαθέσιμος ο αμυντικός Μπρόφι που χτύπησε στο μας με την Αμπερντίν.
8 νίκες στα 14 εκτός με Λίβινγκστον
Over 2,5 τα 5 στα 8 τελευταία
G/G τα 5 στα 8 τελευταία
Πιθανές Ενδεκάδες
Λίβινγκστον
Σεντ Μίρεν
Επιστροφές - Απουσίες
Λίβινγκστον
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
A. Lewis
Α
8/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
C. Sibbald
Μ
14/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
S. Pittman
Μ
19/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
2
J. Kabia
Ε
0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
8
Σεντ Μίρεν
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
C. Dunne
Α
20/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
G. Kiltie
Μ
18/2
☆☆☆☆☆
★★★★★
4
TιμωρημένοιΤραυματίεςΆρρωστοιΑμφίβολοιΕπιστρέφουνΆλλοι λόγοι Αγώνες που απουσιάζουν
Λίβινγκστον - Σεντ Μίρεν Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
10η
28.6%
71.4%
57.1%
8η
57.1%
71.4%
71.4%
Η Λίβινγκστον επέστρεψε στις ήττες, έτσι κι αλλιώς το ματς με τη Χαρτς ήταν δύσκολο. Ούτε αυτό με τη Σεντ Μίρεν θα είναι εύκολο, μπορεί όμως να σκοράρει. Δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της, πιθανό του γκολ/γκολ του 1.95.
Εκτίμηση
Η Λίβινγκστον επέστρεψε στις ήττες, έτσι κι αλλιώς το ματς με τη Χαρτς ήταν δύσκολο. Ούτε αυτό με τη Σεντ Μίρεν θα είναι εύκολο, μπορεί όμως να σκοράρει. Δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της, πιθανό του γκολ/γκολ του 1.95.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα