Ανάλυση: Μάχη έδωσε στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ η Βόλφσμπουργκ και κράτησε το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Λιλ. Αρκετά τυχερός ο βαθμός που απέσπασε. Επιθετικά δεν έδωσε το «παρών» στο ματς. Ελάχιστες φάσεις στο πρώτο μέρος. Αγωνία στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντέιβιντ σκόραρε, αλλά στο 48’ το γκολ ακυρώθηκε από τον VAR, μιας και η μπάλα είχε βγει εκτός πλάγιας γραμμής στην αρχή της φάσης. Ο Μπρουκς αποβλήθηκε στο 62’ και έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή των «λύκων». Άντεξαν μέχρι το τέλος, εντούτοις στο 98’ δόθηκε πέναλτι, το οποίο ο VAR το πήρε πίσω. Πρωτοπόρος στην κατηγορία μετά το 4/4 σε νίκες. Η Μπάγερν την προσπέρασε και χρειάζεται νέα επιτυχία για να κρατήσει την πρωτιά. Προέρχεται από το εύκολο 2-0 κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ. Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ είναι ο διάδοχος του Γκλάσνερ. Λίγα έχουν αλλάξει στη Βόλφσμπουργκ, αλλά ένα σημαντικό στοιχείο είναι η μαχητικότητα του συνόλου.
Αγωνιστικά νέα: Από την Τρίτη έπαιξε η Βόλφσμπουργκ, άρα είχε παραπάνω ημέρες ξεκούρασης από την αντίπαλό της. Αυτό μπορεί να της δώσει ένα μικρό πλεονέκτημα. Μεσοεπιθετικά έχει αρκετές επιλογές ο Φαν Μπόμελ. Νέα προβλήματα δεν υφίστανται για τους γηπεδούχους. Έπαιξε με τη Λιλ ο Ρουσιγιόν και είναι έτοιμος για νέα συμμετοχή. Ο Νμέτσα είναι από τους βασικούς υποψήφιους για να ξεκινήσουν το παιχνίδι.
Ανάλυση: Γλίτωσε από τα χειρότερα στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ η Άιντραχτ και κράτησε το 1-1 με τη Φενέρμπαχτσε στο τέλος. Δίκαιο αποτέλεσμα. Σωστά προηγήθηκε η Φενέρ με τον Οζίλ (10’). Πρώτο γκολ ο Λάμερς (41’) με τη φανέλα της Άιντραχτ. Μία φάση η γερμανικά ομάδα στο β’ μέρος. Στο 90’ κέρδισε πέναλτι ο Πέλκας. Το ανέλαβε ο ίδιος, ο Τραπ απέκρουσε, ο Μπερίσα σκόραρε, αλλά είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή και ακυρώθηκε. Έτσι έμεινε στο 1-1. Στο πρωτάθλημα έχασε δικό της ματς, καθώς περιορίστηκε στην έδρα της στο 1-1 με τη Στουτγκάρδη. Ο Κόστιτς άνοιξε το σκορ στο 79’. Ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες στο 82’, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89’. Καμία νίκη σε 6 επίσημα, μετρά 3 ισοπαλίες με σκορ 1-1. Σε επίπεδο Bundesliga ξεκίνησε με 4 παιχνίδια χωρίς τρίποντο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα 18 τελευταία χρόνια. Θέλει ακόμα δουλειά η ομάδα. Ο κόουτς Όλιβερ Γκλάσνερ ήταν προπονητής των «λύκων» για δύο χρόνια και στην ουσία αυτή είναι η ομάδα του, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος.
Αγωνιστικά νέα: Το γεγονός ότι είχε δύο ημέρες λιγότερη ξεκούραση από τη Βόλφσμπουργκ, είναι σημαντικό στοιχείο στην αποθεραπεία της. Ροτέισον μπορεί να γίνει, αφού ούτως ή άλλως είναι ακόμα ασύνδετη και μικρή σημασία έχει ποιοι θα παίξουν. Μεγάλο ερωτηματικό ο ηγέτης στην άμυνα, Χίντεργεγκερ, που χτύπησε στην ωμοπλάτη. Δεν αγωνίστηκε την Πέμπτη ο μπακ Λέντς. Στο 50-50 η συμμετοχή του. Απών παραμένει ο αρχηγός Ρόντε.
Η Άιντραχτ είναι πιο κουρασμένη από τη Βόλφσμπουργκ. Σίγουρα είναι και πιο ασύνδετη από τους «λύκους». Αλλά ο παράγοντας Γκλάσνερ είναι σημαντικός για τους φιλοξενούμενους. Ήδη αποτελεί υπέρβαση το 4/4 για τους γηπεδούχους. Πάμε συντηρητικά στο 2-3 γκολ.
Η Άιντραχτ είναι πιο κουρασμένη από τη Βόλφσμπουργκ. Σίγουρα είναι και πιο ασύνδετη από τους «λύκους». Αλλά ο παράγοντας Γκλάσνερ είναι σημαντικός για τους φιλοξενούμενους. Ήδη αποτελεί υπέρβαση το 4/4 για τους γηπεδούχους. Πάμε συντηρητικά στο 2-3 γκολ.