Ανάλυση: Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του Μάνφρεντ Σμιτ, χάρη στο μεγάλο διπλό επί της Λίντσερ με 2-0. Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν αρκετές για την Αούστρια, που μπήκε αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο, απειλώντας από το ξεκίνημα κυρίως με τον προωθημένο Μάρκο Ντιούριτσιν. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, το γκολ που έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση ήρθε στο 77', με τον Έρικ Μάρτελ να σκοράρει από κοντινή απόσταση μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στο 90+1' κι η Αούστρια τούς έδωσε τη... χαριστική βολή λίγο αργότερα με τον Ολλανδό Νόα Οχάιο, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «Βιολετί». Η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες και τεχνικό τιμ, με την Αούστρια να «ξεκολλάει» από την τελευταία θέση και να φτάνει τους 7 βαθμούς, πάνω από Λίντσερ και Τιρόλ. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά από περίπου δύο μήνες, ο δεξιός μπακ Μάρβιν Μάρτινς.
Ανάλυση: Ισόπαλη με 1-1 έμεινε η Άλταχ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ριντ για την 7η αγωνιστική. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι δέχθηκε γκολ από τα... αποδυτήρια, αφού ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων, Στέφαν Νουτζ, βρήκε δίχτυα στο 2ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν αντίδραση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 25' με τον Άτε Νούχιου, ύστερα από λάθος της άμυνας. Ο Κοσοβάρος επιθετικός, ύψους 1.98, σκόραρε το τρίτο του τέρμα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες και φαίνεται πως αφήνει πίσω του την περσινή καταστροφική σεζόν με τον ΑΠΟΕΛ, όπου σκόραρε μόλις μία φορά σε 27 εμφανίσεις. Η Άλταχ είχε τα ηνία στο υπόλοιπο του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ σε ολόκληρο το 90λεπτο ο νεοαποκτηθείς Σενεγαλέζος, Πάπε-Αλιούνε Ντιαγιέ. Πρώτο του ματς ως βασικός και για τον 33χρονο χαφ Μπόρις Προκόπιτς. Έχει 8 βαθμούς κι είναι ισόβαθμη με άλλες πέντε ομάδες! Ξανά στο αρχικό σχήμα ο βασικός τερματοφύλακας Τίνο Κασάλι, έχασε το προηγούμενο λόγω ενοχλήσεων.
6/7 G/G σε επίσημα εκτός
1-1-1 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα
Μετράει 4/5 N/G & under 2.5 στη Βιέννη
Αούστρια Βιέννης - Άλταχ Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
10η
71.4%
85.7%
28.6%
7η
71.4%
71.4%
57.1%
«Έσπασε» το ρόδι η Αούστρια Βιέννης μετά το διπλό στην έδρα της Λίντσερ και τώρα σειρά παίρνει η πρώτη εντός έδρας επικράτηση στο φετινό πρωτάθλημα. Χαμηλά ο σκέτος άσος, παίρνει αξία με combo στα γκολ.
Εκτίμηση
«Έσπασε» το ρόδι η Αούστρια Βιέννης μετά το διπλό στην έδρα της Λίντσερ και τώρα σειρά παίρνει η πρώτη εντός έδρας επικράτηση στο φετινό πρωτάθλημα. Χαμηλά ο σκέτος άσος, παίρνει αξία με combo στα γκολ.