Στόκπορτ
National League
Κωδικός Κουπονιού: 278
Στόκπορτ

ΣΤΟΚΠΟΡΤ - ΓΕΟΒΙΛ

Γέοβιλ
0 - 3
Live
Τέλος Αγώνα
11/09/2021 (17:00)
field
Edgeley Park (10.841)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
357 χλμ. (απόσταση)

Στόκπορτ - Γέοβιλ Προγνωστικά

Mόλις μία νίκη σε 4 ματς δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για ένα από τα φαβορί κι η Στόκπορτ οφείλει να συνέλθει σύντομα. Η Γεόβιλ έρχεται από δυο απανωτές νίκες και έχει ψυχολογία. Το ματς δείχνει σκληρό και κλειστό, αλλά με γκολ. Πιο απλά, τα 2-3 G, με την απόδοση στο 2.00, το καλύπτουν μια χαρά.

Στόκπορτ

Κατάταξη: 1η

Γέοβιλ

Κατάταξη: 12η

?
Ν Ν Η Ι Ν Η
18 Goal/Goal 2
33 Over 1.5 2
27 Over 2.5 0
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Στόκπορτ
Κατάταξη: 1η
?
Ι
Ι
Ν
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 3 νίκες στα 5 εντός με Γέοβιλ
  • N/G τα 3 στα 4 φετινά
  • Under 2,5 τα 3 στα 4 φετινά

Ανάλυση

Έφερε δεύτερο 0-0 μέσα σε 4 μέρες, αυτήν τη φορά στην έδρα της Μπόρεχαμ Γουντ, σε ένα ματς που θα μπορούσε να το πάρει με την εμφάνιση που έκανε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλή παρουσία και έγιναν μόλις τρεις προσπάθειες εντός εστίας, όλες από την πλευρά της Μπόρεχαμ Γουντ. Από τους κορυφαίους ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Άσμορ, σταμάτησε τον Ριντ, μέχρι και αυτογκόλ του Έβανς απέτρεψε. Η Στόκπορτ είχε ακόμα δυο μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος, στο 81' ο Κιν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 86' ο Σάουθαμ-Χέιλς απελπιστικά άουτ. Το σημαντικό για τους «καπελλάδες» είναι ότι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στα τρία τελευταία παιχνίδια.
Γέοβιλ
Κατάταξη: 12η
?
Ν
Ν
Η
Ι
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • Μία νίκη στα 5 εκτός με Στόκπορτ
  • Στα 2-3 G τα 3 στα 4 τελευταία (φιλικά & επίσημα)
  • G/G τα 3 στα 4 τελευταία (φιλικά & επίσημα)

Ανάλυση

Έκανε δεύτερη νίκη μέσα σε 4 μέρες επικρατώντας αυτήν τη φορά με 1-0 εντός έδρας της Χάλιφαξ. Ο Σαρλ ξεκίνησε με την ενδεκάδα που νίκησε την Όλντερσοτ την περασμένη αγωνιστική και δικαιώθηκε. Η Γέοβιλ σκόραρε στο 14', με πέναλτι που κέρδισε ο Νόουλες και εκτέλεσε εύστοχα ο Κουίνγκλι. Στάθηκε και τυχερή στο ξεκίνημα του ημιχρόνου, ο γκολκίπερ της, Σμιθ, απέκρουσε το φάουλ του Γουόρμπαρτον και ο Σλιού, που πήρε το ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η Γέοβιλ, πάντως, έχασε δύο ευκαιρίες με τον Γιουσούφ στη συνέχεια όπου θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. O μπακ Ρόμπινσον έχει έρθει με τη μορφή δανεισμού από τη Μίντλεσμπρο, τραυματίστηκε όμως κι αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις τη Δευτέρα.