Σαν Μαρίνο
Προκριματικά Mundial Ευρώπης
Κωδικός Κουπονιού: 1393
Σαν Μαρίνο

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ - ΠΟΛΩΝΙΑ

Πολωνία
Τέλος Αγώνα
referee
Ματίας Γκεστράνιους (Φινλανδία)
field
Stadio Olimpico di Serravalle (6.664)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
1.189 χλμ (απόσταση)

Σαν Μαρίνο - Πολωνία Προγνωστικά

Ακόμα και με την πιθανότατη απόφαση του Σόουσα για rotation, το παιχνίδι έως το βράδυ του Σαββάτου (4/9) δεν προσφέρεται ευρέως, με μόνη διαθέσιμη αγορά το 1Χ2 και τη νίκη των Πολωνών στο 1.01. Οπότε μπορεί να δοθεί βάση στο live, με πονταρίσματα σε υψηλό line στα γκολ σε ημίχρονο (πχ Over 2,5) και τελικό (πχ Over 5,5).

Σχόλια αγώνα:

9ος Όμιλος.

Σαν Μαρίνο

Πολωνία

?
Ν Η Ι Η Ι Ι
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Σαν Μαρίνο
?
Η
Η
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • Μετράει 1 γκολ ενεργητικό στα 14 πρόσφατα ματς
  • Έχασε τα 9 τελευταία παιχνίδια από τον Νοέμβριο του 2020

Ανάλυση

Το Σαν Μαρίνο έχει χάσει και τα 4 τελευταία παιχνίδια του γκρουπ, βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. Αφού δεν κατάφερε να είναι καν ανταγωνιστικό στην Ανδόρα, μοιάζει αδύνατο να πετύχει το οτιδήποτε στα υπόλοιπα ματς. Ηττήθηκε εκτός με 2-0, δέχτηκε τα γκολ από ισάριθμες κεφαλιές του Βάλες (17', 24') δίχως να προβάλει καμία αντίδραση στη συνέχεια. Σημαντικά τα προβλήματα στην άμυνα, δεν υπάρχουν παίκτες επιπέδου να τα βάλουν με αντιπάλους τύπου Λεβαντόβσκι για παράδειγμα. Απώλεια ο τιμωρημένος Μπατιστίνι (ΜΑ), που αγωνίζεται ως χαφ και ως δεξιός μπακ (όπως με την Ανδόρα). Κάποιο άλλο νέο αγωνιστικό πρόβλημα δεν αναφέρεται για τον κόουτς Βαρέλα, πλην του μακρόχρονα απόντα Ντ. Σιμοντσίνι (Α) που τελικά κρίθηκε ανέτοιμος για τα ματς του Σεπτεμβρίου.
Πολωνία
?
Ν
Η
Ι
Η
Ι
Ι
Φόρμα ομάδας
  • Προέρχεται από 7 σερί G/G (επίσημα & φιλικά)
  • Over 4,5 βγήκαν τα 2 τελευταία παιχνίδια της

Ανάλυση

Η Πολωνία, μετά από 6 παιχνίδια δίχως νίκη, επέστρεψε στις επιτυχίες κατακτώντας σπουδαίους σε σημασία 3β. απέναντι στην Αλβανία (4-1 εντός). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λεβαντόβσκι (έκανε το 1-0 στο 12', έδωσε την ασίστ στο 3-1 του Κριχόβιακ στο 54'). Μπούκσα (44') και Λίνετι (89') συμπλήρωσαν το σκοράρισμα, η ομάδα του κόουτς Σόουσα δέχτηκε προσωρινή ισοφάριση (25') αλλά αντέδρασε με επάρκεια. Πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ο σύνθετος αμυντικός Μπερεζίνσκι, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 33' λόγω τραυματισμού με την Αλβανία. Εξαιρετικά πιθανή η απόφαση του Πορτογάλου προπονητή, ακόμα και να αλλάξει τα 3/4 της 11άδας με φόντο το επόμενο εντός με την Αγγλία (στις 8/9). Έτσι προορίζεται για βασικός ο Σβιντέρσκι (Ε, ΠΑΟΚ, είχε και ασίστ με την Αλβανία που μπήκε ως αλλαγή), ενώ στη θέση του γκολκίπερ αναμένεται να μείνει στον πάγκο ο Σέζνι με έναν εκ των Ντραγκόβσκι ή Σκορούπσκι να τον αντικαθιστά.