Ίστλι - Ρέξαμ
28/08 - 17:00
ΤΕΛΙΚΟ
0–2 (-)
#19 Η Ι Ν Ι Ν

ΙΣΤΛΙ - ΡΕΞΑΜ

Ν Η Ν Ι Ι #2
Τen Acres (5.192) Αίθριος 259 χλμ. Κωδ. 254
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
2 DNB 1.70
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Ίστλι - Ρέξαμ Προγνωστικά

Η Ρέξαμ έχει τον πρώτο λόγο, είναι αήττητη στην έδρα της Ίστλι, το ζευγάρι όμως φέρνει πολλές ισοπαλίες στην έδρα των «Σπιτφάιρ». Με τους γηπεδούχους να κάνουν πρεμιέρα, θα βάλουμε μαζί με το διπλό και την ασφάλεια που παρέχει το DNB και θα συμβιβαστούμε με το 1.70 της απόδοσης.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 2 DNB
Ποντάρισμα: 12.00 Κέρδος: +8.40
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ίστλι - Ρέξαμ Ανάλυση

Ίστλι

Η Ι Ν Ι Ν
  • ⊙ 5 ισοπαλίες στα 7 εντός με Ρέξαμ
  • ⊙ G/G τα 4 στα 5 τελευταία (φιλικά)
  • ⊙ Over 2,5 τα 3 στα 5 τελευταία (φιλικά)

Ανάλυση

Δεν είχε αγώνα το περασμένο Σάββατο, έδωσε το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας την Παρασκευή, γνωρίζοντας ήττα με 1-0 από τη β' ομάδα της Μπρέντφορντ. Ήταν και η πρώτη της ήττα στα φιλικά προετοιμασίας, μετρούσε δύο ισοπαλίες και δύο νίκες, αυτό ήταν το πρώτο φιλικό στο οποίο δεν σκόραρε. Πέρυσι τερμάτισε στην 9η θέση, χάνοντας για τρεις βαθμούς τα πλέι-οφ, ο γκολκίπερ της, Τζο ΜακΝτόνελ, μπήκε στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς στη Νάσιοναλ. Από το 2018 στον πάγκο της Ίστλι ο Μπεν Στίβενς αποτελεί εγγύηση, έκανε 13 προσθήκες, τελευταία αυτή του αμυντικού Μαγκχόμα, που ήρθε ως δανεικός μέχρι τον Γενάρη από την Τζίλινχαμ. Σημαντικές και οι προσθήκες του ο επιθετικού μέσοου Τζέικ Χέσκεθ από τη Σαουθάμπτον και των μπακ Τζος Χέαρ και Μάικλ Κέλι από την Μπρίστολ Ρόβερς. Τέσσερις από τις προσθήκες αφορούν παίκτες από την ομάδα κάτω των 19 που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια. 12 οι αποχωρήσεις, ξεχωρίζει αυτή του μέσου Τζακ Πέιν.

Ρέξαμ

Ν Η Ν Ι Ι
  • ⊙ Αήττητη στα 7 εκτός με Ίστλι
  • ⊙ Στα 2-3 γκολ τα 5 στα 6 τελευταία εκτός με Ίστλι
  • ⊙ Over 3,5 τα 4 τελευταία (φιλικά & επίσημα)

Ανάλυση

Στο 94' έχασε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα στην έδρα της Σόλιχαλ, έφερε 2-2 σε ένα ματς που φάνηκε να κάνει την ανατροπή, αφού είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο 18'. Ο Σμπάρα ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι «κόκκινοι δράκοι» όμως έφεραν τούμπα το ματς μέσα σε 4 λεπτά. Ισοφάρισαν στο 26' με πέναλτι του νεοαποκτηθέντα Μάλιν, και πήραν το προβάδισμα με βολίδα του βετεράνου Τζόουνς στο 30'. Ο Σμπάρα όμως σκόραρε ξανά στο 94' χαρίζοντας τον βαθμό στους γηπεδούχους. «Πάντα είναι απογοητευτικό να δέχεσαι γκολ στο τέλος. Ήταν κόρνερ; (σ.σ. από κόρνερ ήρθε το γκολ του 94'). Mάλλον όχι, η ουσία όμως είναι ότι έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα και δεν το κάναμε, αδρανήσαμε» δήλωσε απογοητευμένος ο Πάρκινσον.

Ίστλι - Ρέξαμ Στατιστικά

Ίστλι - Ρέξαμ Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 212